DIY, Interieur inspiratie, Kleurinspiratie

LEAVES ARE FALLING AUTUMN IS CALLING

1 oktober 2018

De oktober maand is ingegaan en dat betekent dat het herfst is! Deze maand staat bij van Donzel niet alleen in het teken van herfst maar ook in het teken van interieur en ontwerp. Wist jij dat oktober de woonmaand van het jaar is in Nederland? Voor het thema van deze maand maken we dan ook een combinatie van herfst en wonen.

Om de oktober woonmaand te vieren hebben wij een aantal evenementen gepland staan de komende weken. Daarnaast zullen wij elke week inspirerende blogs plaatsen die je helpen om je huis helemaal herfst klaar te maken.

Kleuradvies

Op zaterdag 13 oktober zullen we een dag kleuradvies geven. Onze interieurstylisten staan voor je klaar en helpen je bij het maken van de juiste kleurkeuzes voor je interieur. Aan het eind van het advies heb je een goed beeld van welke kleuren het best bij je interieur passen en krijg je de kleurnummers mee zodat je zelf aan de slag kunt. Wil je hier bij zijn? Meld je dan snel aan via onze website.

 
Bron: https://nl.pinterest.com

Workshop
Zaterdag 27 oktober hebben we een speciale workshop georganiseerd voor de creatieven onder ons. Tijdens de workshop gaan we pompoenen decoreren en versieren voor je interieur. De pompoenen passen perfect in het herfstthema maar zijn ook geschikt om te gebruiken tijdens Halloween op 30 oktober. Hieronder wat inspiratie zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens de workshop. Wij zorgen voor de pompoenen en materialen, als jullie zorgen voor een leuke en vooral gezellige dag. Je leest hier binnenkort meer over! 

Bron: https://nl.pinterest.com

Herfst in je interieur

De herfst is een moment waarop we verlangen naar warmte en gezelligheid. Het interieur speelt hier een belangrijke rol in. Haardje aan, gezellig samen spelletjes doen of de kaarsen aansteken. Mocht dit niet genoeg zijn, heb ik hieronder nog een aantal tips waarmee je je huis herfst klaar kunt maken.

TIP: Schilder een wand in een warme herfsttint. Zo krijg je meteen een boel warmte in je interieur. Een donkere tint zorgt daarnaast voor een knusser en daarmee behaaglijker gevoel en dát maakt het herfstgevoel compleet.

Bron: https://www.fundesign.nl


Bron: http://homeanddelicious.blogspot.com

TIP: Maak een mooi herfststuk en zet deze in een vaas of decoreer een schaal met bladeren, mos, takken en andere mooie dingen die je kunt vinden in de natuur. Onze pompoenworkshop leent zich ook goed om je huis wat herfstachtiger te maken.

Bron: https://i.pinimg.com/


Bron: https://www.southernliving.com/

Verder helpen plaids, kussens en kaarsen in warme herfstkleuren bij de aankleding van je huis. Wissel vooral ook een keer je accessoires in huis zodat je het gevoel hebt dat je toch weer even een nieuw interieur hebt. Mocht je er toch niet zelf uitkomen laat je dan vooral adviseren door één van onze verkopers of interieurstylisten in de winkel. 

Bron: https://www.tumblr.com/

Bron: https://www.wonenonline.nl/

(Visited 248 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie