Inrichten, Woonkamer

Beken kleur in je interieur

7 augustus 2015

Is jouw interieur vrij neutraal? Maar weet je niet zeker of je het gebruik van een échte kleur in je interieur aandurft? Ik wil je laten zien dat een neutraal interieur juist ontzettend geschikt is om een accent te leggen op een meubelstuk met een échte kleur.

Geef jouw interieur een accentkleur
In veel woonkamers heerst er op dit moment een veilige neutrale sfeer omdat dat zogenaamd langer ‘leuk’ blijft. Misschien heb je het idee dat je daar minder snel op uitgekeken bent. Maar wat nu als je juist op een neutraal kleurenpallet sneller uitgekeken bent? Je zult zien dat je met bijvoorbeeld een kleurrijke fauteuil je interieur net een kleuraccent kan geven. Dit kun je dan altijd naar eigen smaak aanpassen met meer of minder kleur per maand of seizoen.

Kleurrijke-fauteuils1
Kleurrijke-fauteuils2

Durf jij het aan?
Zoals je ziet kun je kiezen voor één en dezelfde kleur of voor een combinatie van kleuren. Patronen doen het ook erg goed. Door de meerdere kleuren in een patroon kun je nog meer combineren. Ook het contrast van stof met leer maakt een fauteuil nog interessanter. Dit kan natuurlijk ook in een poef, krukje of bank.

Kleurrijke-fauteuils4
Kleurrijke-fauteuils5
Kleurrijke-fauteuils3

 

En weet je wat nou zo leuk is?! Al deze inspirerende fauteuils kun je vinden bij ons in de showroom, hier kun je ook andere kleurencombinaties maken en bekijken.
Kom je een kijkje nemen in de winkel?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

(Visited 760 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie