Interieur inspiratie

Bij Femke thuis

19 maart 2019
Bij Femke thuis

Thuis, voor mij de fijnste plek om te zijn. Heerlijk thuiskomen bij mijn lieve vriend, gezelligheid met vrienden, familie of soms gewoon lekker alleen.

Even voorstellen

Voordat ik het over mijn eigen plekje ga hebben zal ik eerst even iets over mezelf vertellen. Mijn naam is Femke van Leeuwen, 25 jaar en ik woon in het mooie dorp Druten. Sinds september werk ik met veel plezier als verkoopadviseur bij Van Donzel. Het allerleukste vind ik het contact met klanten en om hun te inspireren. Voordat ik bij Van Donzel begonnen ben heb ik een jaar in een kledingwinkel gewerkt. Erg leuk en gezellig, maar mijn ambities liggen toch meer in het interieur, dit is namelijk ook waar ik voor gestudeerd heb. Dankzij een tip kwam ik terecht bij Van Donzel, ik heb direct gesolliciteerd, een goed gesprek gehad en ben aangenomen!!

Shoppen!

Ook ben ik regelmatig te vinden bij vrienden & familie daar kan ik echt van genieten, maar af en toe een avondje voor mezelf vind ik heerlijk! Op een vrije dag ga ik ook graag naar de stad, lekker shoppen en kijken naar de nieuwste trends. Ondanks dat ik al de hele dag tussen de meubels zit, ga ik in mijn vrije tijd ook nog vaak op pad voor meubels. Bijvoorbeeld in een kringloopwinkel om te zoeken naar dat ene bijzondere item! Ook blijft de Ikea een favoriet. Niet dat ik mijn huis vol heb staan, in tegendeel zelfs, maar het blijft leuk om er rond te lopen en te kijken.

Familie & vrienden

De benjamin van het gezin ben ik, boven mij zitten twee oudere zussen (Karlien en Marieke) waarmee ik een hele goede band heb. Mijn lieve ouders (Ko en Riet) zie ik ook graag. Gezellig op de koffie of met iedereen de kookkunsten van mijn ouders opeten.

Lang ben ik het huis nog niet uit en het heeft even moeten duren (+/- anderhalf jaar), maar sinds kort heb ik dan ook echt mijn “eigen thuis“. Sinds januari dit jaar hebben we dan ook eindelijk de sleutel van ons nieuwe huis gekregen! Het is een nieuwbouw project in Druten genaamd ‘Tichellande’. Een mooi ruim opgezette wijk aan de dijk bij de Waal. Heerlijk wonen, al zeg ik het zelf! Naast het mooie wonen is het ook erg gezellig, mijn zussen wonen om de hoek, de beste maat van mijn vriend komt achter ons te wonen en nog meer bekenden wonen allemaal in de wijk. Mooi en gezellig, wat wil je nog meer?

Favoriete plek in huis

Het fijnste plekje thuis vind ik toch wel het hoekje in de bank. Lekker wegkruipen onder een dekentje met een kop thee en dan van die foute Amerikaanse programma’s kijken zoals bijvoorbeeld: ‘Say yes to the dress’ of een heerlijke zwijmelfilm.Bij Femke thuis

Bij Femke thuis

Ook heb ik een tweede lievelingsplekje (want stiekem kon ik de keuze niet maken), dit is de keuken. Lekker koken, recepten uitproberen en deze dan eigen maken (door nét even af te wijken van het recept). Gezamenlijk eten onder het genot van een lekker glaasje wijn met vrienden en familie.

Bij Femke thuis

Eigen plek

Het is nog wel wat wennen, maar het gevoel van thuiskomen is er wel. Dit is niet de eerste keer dat ik op mezelf ga, tijdens een half jaar durende stage heb ik in Utrecht gewoond. Een kamertje, drie hoog, op steenworp afstand van de stad, klein maar heerlijk knus en mooi wonen! Een studentenleventje nee dat is niks voor mij, het huis waar ik in woonde moest ik delen met 16 anderen. Je kunt je vast voorstellen hoe dat eruit zag, nee dan kies ik toch voor mijn eigen huisje. Lekker fris, nieuw en schoon en vooral lekker met zijn tweetjes. Genieten met een hoofdletter G!

 

(Visited 374 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie