Deze is voor de mensen met de handen in het haar! Gift Season-december klinkt hartstikke gezellig, maar haar imago van de ‘gulle gever’ zorgt elk jaar weer voor de nodige stress om een origineel cadeau te vinden voor je beste vrienden, partner of familie. Je kunt natuurlijk altijd nog ingepakt onder de boom gaan liggen omdat je zelf het grootste geschenk bent, maar voor de mensen die niet op de laatste optie willen wedden, schreef ik een blog over de leukste cadeau-inspiratie voor de feestdagen.

 

 

F E E S T J E

Zusss; vriendelijk voor elke prijsklasse, heel eigentijds en de aandacht in de afwerking zorgt bij het uitpakken van welk artikel dan ook, voor een feestje an sich. Onze collectie in de winkel varieert van kurkenstoppers (zijn er serieus mensen die een kurk nodig hebben voor een geopende fles? Nevermind..) tot (geur)kaarsen, schoudertassen en portemonnees. Het kussen is voor degene met ‘sarcasme’ als tweede taal! Tip van de dag; als je goed kijkt zie je verschillende kleuren stickertjes op geselecteerde artikelen. Deze staan voor 30% tot 70% korting!

zusss kussen en flessenstop

Zusss kandelaar

 

 

T A F E L S T Y L I N G

House Doctor; Als je dacht dat je nooit een portie cashewnoten of zeezout cadeau kan doen dan heb je het mis! Dit favoriete merk van menig Van Donzel-collega is stijlvol in zijn (Scandinavische) eenvoud. De unieke artikelen zijn goed voor een next-level tafelstyling en hebben zeker niet het inspiratieloze imago van een badschuimpakket. Voor een exotische pesto of jam kun je naar het versschap van de plaatselijke supermarkt, maar bij House Doctor krijg je er een fancy verpakking omheen; win-win als je ’t mij vraagt en een zeer geschikt cadeau voor de chef in je vrienden- of familiekring!

 

cashew truffel

housedoctor

 

 

K O P P I G

Voordat ik te horen krijg dat deze blog alleen maar bestaat uit mijn favorieten (hint, mam), gooi ik er nog even wat inspiratie in van HK Living. De nieuwe collectie met het welbekende retro en Bohemian-tintje voor de liefhebber, staat al te schitteren in de winkel. De schaaltjes, kopjes en het glaswerk varieert van €4,95 tot €17,95 en ook de aardewerk mannequin zal de kop niet kosten; €32,95 om precies te zijn. Hij doet me denken aan de trend van Griekse ornamenten-trend die onze stylistes hebben gespot tijdens de Maison et Objet-beurs in Parijs. (Lees hier welke trends ze nog meer voor je hebben gespot en geshopt, je vindt er al het één en ander van terug in de winkel!)

 

HK living

 

 

A L S  J E  H E T  E V E N  N I E T  M E E R  P L A I D

Kussens heeft iedereen op de bank, maar met de plaids en kussens van Claudi geef je echt iets bijzonders. We hebben ze van velours tot vacht tot geometrische prints, maar elk even stijlvol, luxueus afgewerkt én handgemaakt! De kussens worden in lokale ateliers in Nederland geproduceerd om alleen de beste kwaliteit te bieden. Hieronder wat inspiratieplaatjes.

 

Claudi Kloeck

 

Onder het mom van ‘new year new me’ gaat het bij mij altijd kriebelen om m’n interieur wat te vernieuwen. Dat gaat meestal geleidelijk aan met accessoires in een andere kleur of woonstijl en desnoods een lik verf op de muur, op deze manier is een re-styling laagdrempelig en aantrekkelijk voor je portemonnee. Ik ben benieuwd hoe jullie kerst vieren; met cadeaus onder de boom of heb pak je uit met een kerstdiner en tafelstyling? Laat het weten in de comments! Het aftellen is elk geval begonnen. (Als je zoals ik wel van kerst, maar niet van kerstmuziek houdt, nog even volhouden!)

 

Liefs Lissy,
Content-Stylist bij Van Donzel.