Interieur inspiratie

Dag 2018, hallo 2019!

1 januari 2019

De maand januari is toch altijd speciaal: de 1e maand van een nieuw jaar. Vaak de maand waarin je start met nieuwe dingen of goede voornemens die uitgevoerd (moeten) gaan worden. De feestdagen zijn vaak dé momenten om dingen te overdenken en/of te beseffen dat je soms dingen anders aan moet/wilt pakken. Maar vooral is het begin van een nieuw jaar de afsluiting van het oude jaar. Waar de een met plezier terugkijkt op het vorige jaar kijkt de ander reikhalzend uit naar het nieuwe jaar. We starten dit jaar met een nieuw thema: RAW Chique.  

Een nieuw jaar met 12 nieuwe maanden en 12 nieuwe thema’s. 2019 starten we met RAW Chique. Een thema dat ook te vinden was in de tafelstyling tijdens de feestdagen. De tafel mooi gedekt met donker servies, maar dat zeer zeker niet alleen voor de feestdagen actueel is.

RAW Chique

Neem je eens voor om niet alleen tijdens de feestdagen wat meer werk te maken van de tafelstyling. Heus het is simpeler dan je denkt. Kies voor een mooi donker servies en een donker tafelkleed en de basis heb je. Zet in plaats van schalen houten snijplanken op tafel en je stoere uitstraling is een feit.

RAW Chique, een thema dat je herkent aan:
• Donkere items
• Diepe kleuren
• Natuurlijke materialen
• Rauwe items
• Gladde materialen
• Stoere wandbekleding
• Chique accessoires
• Grove plaids
• Kleden
• Kussens in ruwe en zachte materialen

RAW ChiqueBron: Pinterest

RAW Chique begint bij een rustige (donkere) basis aangevuld met natuurlijke producten. Het behaaglijke gevoel krijg je door mooie warme tinten toe te voegen. Blauw- grijs- en bruintinten zijn hier een hele mooie aanvulling op.

RAW Chique Van Donzel       Bron: i.pinimg.com
RAW Chique Van DonzelBron: i.pinimg.com
RAW Chique Van DonzelBron: ifoundmyhome.blogspot.com
RAW Chique Van DonzelBron: i.pinimg.comRAW Chique Van DonzelBron: alle-pilat.nl

Maar ook warme materialen zoals wol en etnische accessoires kunnen in dit thema ontzettend mooi toegevoegd worden.
Warme plaids op een leren bank om er lekker onder weg te kruipen. Deze items zijn in veel interieurs al aanwezig, zeker in deze tijd van het jaar. Qua accessoires: hou het simpel, kies voor wat chiquere items en durf te spelen met opvallende prints en materialen.

RAW Chique Van DonzelBron: i.pinimg.comRAW Chique Van DonzelBron: i.pinimg.com

Keuken in thema

Ook je keuken kun je in dit thema meenemen: donkere keukens zijn al langer een graag gezien item en geven direct een hele warme uitstraling. Als je dan met de achterwand ook iets aparts wilt doen ga dan eens op zoek naar Zelliges. Zelliges zijn handgemaakte tegeltjes, veel gebruikt in Arabische bad- en gebedshuizen. Ze hebben een unieke uitstraling en geven precies die warme en authentieke look.

RAW Chique Van DonzelBron: bloglovin.com

Ook hier zijn houten accessoires dé items die direct een warme uitstraling aan de donkere kleuren geven.

In de keuken geven tegels die uitstraling die je daar graag wilt zien. In de woon- en in de slaapkamer zorgt het juiste behang daarvoor. In het Staallab hebben we diverse mooie nieuwe boeken met behang. Laat je adviseren en laten we samen zorgen voor de uitstraling die bij jou past.

RAW Chique Van DonzelBron: wonenonline.nl
RAW Chique Van DonzelBron: wonenonline.nl

Stoere materialen met warme accessoires zorgen voor de juiste sfeer. Een mooie dierenhuid als vloerkleed staat geweldig bij een stoere leren bank in een warme kleurtint.

Ik vind dit thema geweldig: mooie kleuren en toch een chique eigentijdse uitstraling. En jij? Past RAW Chique bij jou?

(Visited 140 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie