Pim van Donzel (links) en Mark van Uden: “Van Donzel Wooncenter nieuwe stijl wordt dé plek om een dagje heerlijk te komen woonshoppen.”

 

Verdubbeling van oppervlakte biedt volop ruimte voor inspirerende woon- en lifestylewinkel

 

Van Donzel Wooncenter verhuist na 107 jaar naar Woonboulevard Uden

 

Uden, 31 mei 2016 – Na 107 jaar verhuist Van Donzel Wooncenter van de historische locatie aan de Prior van Milstraat naar Woonboulevard Uden. In april 2017 opent het Udense familiebedrijf de deuren van het nieuwe wooncenter van 11.000 m², dat daarmee dubbel zo groot wordt en twee verdiepingen telt. Ook woonwinkel Hoek no2 en de collecties van House of Dutchz, INhouse en Feelings verhuizen mee naar de Industrielaan. Pim van Donzel is trots: “Met deze stap spelen we in op de toekomst. Hier kunnen wij invulling geven aan het ultieme woonshoppen in een inspirerende woon- en lifestylewinkel.”

 

Met de verhuizing neemt de familie Van Donzel afscheid van de plek waar het in 1910 allemaal begon. “Hier in dit pand ligt meer dan een eeuw familiegeschiedenis”, vertelt Pim van Donzel, die vorig jaar als vierde generatie van de familie het stokje overnam, samen met Mark van Uden. “Voor ons is het dan ook veel méér dan alleen een winkel. Mijn vader is er geboren, net als veel andere familieleden. Niet vreemd dat we een emotionele band hebben met dit pand en deze locatie in het centrum. Toch is dit het ideale moment om te verhuizen naar Woonboulevard Uden. Zo borgen we de continuïteit van Van Donzel Wooncenter en kunnen we onze klanten nóg meer bieden op het gebied van lifestyle, sfeer en woonbeleving.”

 

Stroomversnelling

Van Donzel Wooncenter betrekt op Woonboulevard Uden het gedeelte van Industrielaan 12 tot 20. “Afgelopen februari zijn we in gesprek geraakt met vastgoedeigenaar Aprisco”, vertelt Pim van Donzel. “Daarna kwam alles direct in een stroomversnelling. Mede dankzij de begeleiding van Erno van Lieshout van Van Lieshout Solutions uit Zeeland hebben we snel stappen kunnen zetten. Inmiddels heeft Aprisco gesprekken gevoerd met de huidige huurders, en op 1 januari 2017 nemen we de sleutel in ontvangst. Daarna hebben we drie maanden de tijd om ons nieuwe wooncenter helemaal naar wens in te richten. Tot die tijd blijven onze klanten uiteraard van harte welkom aan de Prior van Milstraat.”

 

Woonshoppen nieuwe stijl

Een verdubbeling van winkeloppervlakte, een compleet nieuwe gevel in Van Donzel-stijl en de ruimte om de vertrouwde én nieuwe woonconcepten te presenteren: Mark van Uden en Pim van Donzel zitten vol ideeën om de woonbeleving voor klanten naar een nog hoger niveau te brengen. “Een mix van beleving, sfeer, food en lifestyle voor alle doelgroepen”, zo licht Pim van Donzel alvast een tipje van de sluier op. “En dat op twee verdiepingen die via roltrappen en lift nauw met elkaar in verbinding staan. Van Donzel Wooncenter nieuwe stijl wordt dé plek om een dagje heerlijk te komen woonshoppen, inspiratie op te doen en al onze woonconcepten en collecties optimaal te ervaren.”