DIY, Interieur inspiratie

Eieren versieren met de Trends van 2018!

26 maart 2018
paaseieren versieren

Heb je het al gezien? Op 2e Paasdag kun je bij Van Donzel deelnemen aan een Trendwandeling. Om je alvast een beetje in de stemming te brengen wil ik je graag laten zien hoe je de Trends die we dan laten zien in de versiering van je eieren door kunt voeren.
Eieren versieren kun je op vele verschillende manieren doen. De meest bekende is natuurlijk het verven van de eieren en het beplakken met stickers. Hartstikke leuk natuurlijk maar doe het eens een keer anders. Laat je verrassen door onderstaande mogelijkheden en geloof me, het ziet er moeilijker uit dan het is.

1. Let’s Go Green
Gebruik echt groen zoals bloemen, leuke bladeren of bijvoorbeeld kruiden. Gebruik van de bladeren de kleinere zodat het mooi past, of zoek een mooie bloem uit. Leg het op je gekookt eitje en trek er een pantykousje overeen. Kijk of alles nog op de juiste plaats ligt en bindt er een draadje om.

paaseieren versieren

Bron: fieldnotesfromfatherhood.com

Vind je dit teveel van het goede en wil je alleen groene eieren in huis? Ook dat is op een hele makkelijke manier mogelijk. Kook de eieren in een pan waarin je brandnetels hebt toegevoegd. De eieren kleuren zo prachtig groen.

paaseieren versieren

Bron: nachhaltigleben.ch

 

2. Modern Monochrome
Houd je niet zo van kleur maar wil je wel je toch graag een leuke paasversiering? Wat vind je van hiervan? Eieren kun je ook op een hele andere manier versieren dan alleen met verf, bijvoorbeeld met een permanentmarker. Bedenk een leuk patroon en laat je creativiteit de vrije loop.

paaseieren versieren

Bron: Pinterest

 

3. Pastel Pastry
Denk je bij het zien van deze afbeelding dat lukt toch niet? Geloof me, dit ziet er moeilijker uit dan het is. Het enige wat je nodig hebt hiervoor is nagellak in pasteltinten. Voeg aan een bakje water twee kleuren nagellak toe die je mooi vindt. Roer met een prikkertje rustig door het water zodat de kleuren zich mengen. Dompel het ei voorzichtig in het water, nog even laten drogen en voilà je gemarmerd ei is klaar (gebruik wel handschoenen als je niet wilt dat dit effect ook op je nagels gezet wordt).

paaseieren versieren

Bron: weekend.knack.be

 

4. Golden Glamour
Geef de eieren a touch of Gold. Verf de eieren eerst in een mooie kleur. Breng daarna het dunne gouden papier in kleine stukjes op de onderkant met wat plak aan. Je kunt zoveel goud gebruiken als je zelf wilt.

paaseieren versieren

Bron: Pinterest, zelfmaak-ideetjes.nl

 

5. Old Becomes New
Ook eieren kun je hergebruiken, tenminste de eierschaal. Gooi dus je gebruikte eierschalen niet weg maar maak er een leuke tafelversiering mee. Plaats in een halve eierschaal een mooie bloem, (bijvoorbeeld een ranonkel) wat mos of een theelichtje. Of verf de binnenkant van de halve eierschalen in een mooie tint.

paaseieren versieren

paaseieren versieren

Bron: lekkerfrisss.blogspot.nl, veerle-en-ka.be

 

6. Perfect Romance
Ook het thema Perfect Romance kun je op eenvoudige wijze in de versiering van de eieren terug laten komen. Wat heb je hiervoor nodig? Verf, servetten en modge podge. Dit laatste kun je in een hobbywinkel kopen. Verwijder de lagen van het servet zodat je nog maar 1 dun laagje overhoudt. Knip de afbeelding die je wilt gebruiken uit en leg dit over het geverfde ei. Breng er een laagje Modge Podge over, laat drogen en klaar is je ei in Perfect Romance sfeer.
paaseieren versieren
7. Opposites Attract
Hou je juist van kleur dan is deze stijl misschien iets voor jou. Wil je juist strakkere lijnen gebruik dan een elastiekje voordat je gaat verven. Na drogen verwijder je voorzichtig het elastiekje. Houd je niet van verven dan kun je de kleuren ook met Masking Tape opbrengen.
paaseieren versieren

paaseieren versieren

bhg.com; ann-meer.blogspot.nl; apartmenttherapy.com

 

Voor welk thema je ook kiest, ik weet zeker dat je er iets moois van gaat maken.
Maar bovenal: Have Fun!

 

(Visited 1.526 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie