Bloggers, Favoriete plek

Favoriete plekje van Maud

12 december 2018
Favoriete plek Maud

Mijn favoriete plekje in huis bevindt zich in onze woonkamer. Dat ene hoekje op de bank waar nu twee kussens liggen. Een heerlijke plek om me terug te trekken na een drukke dag op het werk.

Met mijn verzameling kleedjes én twee trouwe viervoeters plof ik neer, want ja die twee hebben zich onderdeel gemaakt van dat ene hoekje op de bank. Met een kopje thee en een leuk programma op tv vermaak ik mij prima. Een beetje degelijk is het wel, maar daardoor zeker niet minder leuk.

Tijdens de decembermaanden geniet ik extra van de gezelligheid die je kunt creëren in huis. Over de top hoeft het van mij niet te zijn, maar een kerstboom en subtiele kerstversiering zorgen toch voor wat meer sfeer. Ook buiten de feestdagen om houd ik ervan het gezellig te maken in huis. Planten, groot en klein en geurkaarsjes zul je altijd terugvinden in ons interieur. Onze stijl omschrijf ik als landelijk en stoer, waarbij we natuurlijke materialen combineren met elkaar.

Inmiddels alweer bijna twee jaar geniet ik van ons huis én mijn favoriete plekje, maar helemaal af is het nog niet. Ze zeggen dat je pas echt weet wat je waar wilt hebben als je er een tijdje woont. Daar sluit ik mij geheel bij aan. Stap voor stap komen we tot het ultieme plaatje wat van ons huis een thuis maakt!

 

(Visited 131 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie