Interieur inspiratie, Interieurtrends

Ga jij mee in de Oriental Flow?

8 juni 2018

Bij Van Donzel nemen we je graag mee in nieuwe Trends. Daarom is het merk HK Living toegevoegd aan onze winkel. Vind jij de producten met een Aziatisch tintje ook zo mooi? Kijk hoe leuk het is om dit te combineren met diverse stijlen in je interieur.
Oriental Flow is ons nieuwe maandthema. Een thema met heel veel mogelijkheden en bijzondere elementen. Neem bijvoorbeeld deze kast, gemaakt van hout en bamboe.

Oriental Flow

Bron: HK Living

Deze kast past geweldig in een botanisch interieur maar ook zeker in een minimalistisch interieur. In een botanisch interieur gaat deze op door het gebruik van hout en bamboe. In een minimalistisch interieur wordt het een eyecatcher op zich.

Past dit hout en bamboe toch minder goed bij je dan zijn er nog vele andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld deze zwarte kast. Door het kleurgebruik van de achterwand valt het zwart extra op. Maar ook de accessoires die je in deze kast kunt etaleren. Je kunt inderdaad in ieder stukje een mooie accessoire zetten maar houd dan wel rekening met de kleurstelling. Door te kiezen voor rustige kleuren zoals hier het zwart en de vergrijsde kleurtinten wordt het geen overdaad.

Oriental Flow

Bron: i.pinimg.com, decorpad.com

Ben je meer van de kleinere exemplaren of een dressoir wat dacht je dan van dit item? Dit past ook heel mooi in het Oriental Flow thema. Het dressoir is kleiner van stuk maar daardoor niet minder aanwezig. Door het kleurgebruik, de structuur en de duidelijk zichtbare scharnieren en slotplaat is het een geweldig exemplaar in je interieur. Zelfs in een klassiek interieur zou dit item niet misstaan. De afbeelding achter de kast maakt het geheel af.

 

Oriental Flow toegepast in je hal
Het thema kun je in je hele woning doorvoeren, inderdaad ook in je hal. De hal is de eerste indruk die jij je bezoekers geeft van je woning, van jezelf.

Oriental Flow

Bron: chinoiseriechic.net

Oriental Flow

Bron: home.focus.cn

 

Door kleurgebruik kun je een hele rustige, bijna serene uitstraling creëren. Kies daarbij voor natuurtinten gecombineerd met blauw, groen en hout dan creëer je toch een warme sfeer.

Oriental Flow

Bron: Pinterest

Oriental Flow

Bron: i.pinimg.com

Oriental Flow toegepast in je badkamer
Nou hoor ik je denken: in mijn badkamer? Ja, ook in je badkamer. Want ook die ruimte doet natuurlijk mee. De tijd dat er even snel gedoucht werd is voorbij. De badkamer is tegenwoordig een ruimte waar je lekker kunt ontspannen. En denk hierbij eens out of the box: pas eens een behang toe in de badkamer of kies eens voor een houten wastafel. De uitstraling van je badkamer zal meteen veranderen

Oriental Flow

Bron: homedesignboard.com

Oriental Flow

Bron: Pinterest

Ontdek onze Oriental Flow
Je kunt dit thema op diverse manieren doorvoeren in je interieur. Met een behang in een print en een rustige kleur creëer je direct een Aziatische sfeer. Kies voor mooie accessoires in wat sobere kleuren en gebruik enkele “gouden” accenten. De toevoeging van een terra kleur in bijvoorbeeld een stoel of verlichting zorgt net voor dat mooie kleuraccent, meer heb je niet nodig.
Wil jij onderstaande sfeer zelf “voelen”? Bezoek deze stijlkamer bij Van Donzel en laat je inspireren.
Oriental Flow
Oriental Flow
Oriental Flow

 

(Visited 160 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie