Laat je inspireren door onze Van Donzel Stijliconen. Zij delen de komende tijd hun meest woongelofelijke plekje in huis. Het volgende woongelofelijk fijne plekje in huis is van Manon van @home.bymanon.

 

Stijlicoon Manon

  

Wie kent dat niet dat ene hele fijne plekje in huis, waar je meteen neerploft na een lange werkdag. En ja zo heeft iedereen er wel een of twee of misschien wel meer. Ik heb er in principe 3. En eentje daarvan is mijn bed, maar dat komt omdat slapen echt een grote hobby van mij is. Mijn twee andere favoriete plekjes ga ik vandaag met jullie delen.

Dat ene plekje daar op die mooie stoel naast de openhaard is wel echt mijn favoriete plekje. Vooral in de wintermaanden is het heerlijk om daar naast de openhaard te zitten en te genieten van een flinke kop warme chocomelk met slagroom om vervolgens een hoop nieuwe inspiratie en ideeën op te doen.

 

home.bymanon

 

 

Ik krijg onwijs veel vragen over onze stoel, deze heb ik laten stofferen met een luxe, exclusieve stof waardoor dit een hoekje is geworden die mijn stijl in een oogopslag omschrijft. Deze stoel is exclusief en nergens te koop, wat ik weer onwijs leuk vind! Want je ziet op interieur gebied zoveel dezelfde dingen, en ik heb zowel met interieur als met fashion dat ik altijd op zoek ga naar iets unieks wat nog niemand heeft.

En dat favoriete plekje is zeker ook fijn om te bewonderen! Omdat interieur ook mijn vakgebied is en ik er dagelijks mee bezig ben, zijn er ook iedere week wel weer veranderingen in huis. Een paar weken geleden heb ik deze schilderijen opgehangen, en ik moet zeggen dat dit nu wel een aantal maanden (ik hoop jaren) blijft hangen. Maar mij kennende gaat hier ook wel weer verandering in komen haha. Zo blijven we lekker bezig hé. Een aantal lijsten komen van Woongelofelijk Van Donzel.

 

home.bymanon

 

En dat andere fijne plekje, dat is gewoon lekker op de bank uiteraard. Daar links op de bank in dat hoekje waar je met z’n 3e kan liggen. Gary ons lieve hondje komt altijd lekker tussen ons in liggen en dat maakt dit plekje natuurlijk nog fijner!

 

home.bymanon

 

Omdat ik bij van Donzel werk als interieuradviseur/ stylist, is eigenlijk grotendeels wat in ons huis staat te vinden bij Woongelofelijk Van Donzel. Heb jij nog een stylist of adviseur nodig? En heeft jouw huis ook een favoriet plekje nodig maar lukt het je niet? Neem gerust contact met me op en dan gaan we samen jouw favoriete plekje creëren.

 

home.bymanon