Finally! Onze nieuwe website is live en we introduceren graag het nieuwe, creatieve snufje dat ‘het stijlboek’ heet! Geen zoekacties meer tussen alle schermfoto’s in je volle fotogalerij want vanaf nu kun je al je favorieten in één klik opslaan op jouw persoonlijke pagina. Op zoek naar je favoriete producten en eigen stijl? Dan is het stijlboek echt wat voor jou! In een paar simpele stappen zet je al je favorieten op een rij. Weten hoe het werkt? Lees dan snel verder.

 

 

 

Stap 1. Je profiel

Om je stijlboek samen te stellen maak je eerst een profiel aan op basis van je e-mailadres. Dit doe je door rechtsboven op de titel ‘mijn stijlboek’ te klikken en vervolgens op de button ‘registreren’. Vul de informatie in en je bent klaar om te beginnen met het vullen van je Stijlboek!

 

Stap 2. Jouw stijlboek

 

 

 

Ik heb mijn profiel aangemaakt, hoe ga ik deze vullen met mijn favorieten?” Simpel! Door onze website te onderzoeken en op het hartje te klikken bij al je favoriete sfeerfoto’s en woonitems. Dit icoontje vind je linksboven in de afbeelding en hij slaat zich vanzelf op in het stijlboek van je persoonlijke pagina. Ben je van plan om je interieur gedeeltelijk of helemaal te restylen? Dan kun je je stijlboek meenemen naar onze winkel; des te meer we dan van je weten, des te beter we je kunnen helpen om jouw woonwens om te zetten naar het complete plaatje! Je stijlboek is alleen zichtbaar voor jou en is gekoppeld aan je persoonlijke account. Je hebt wél de mogelijkheid om de foto’s uit je Stijlboek te delen met je vrienden en sociale netwerk via mail, WhatsApp, Facebook, Instagram of Pinterest.

 

 

highboard ‘City’ – art.nr. 90481957 – afdeling Henders&Hazel 
bank ‘Marseille’ – art.nr. 90478146 – afdeling Henders&Hazel 
eetstoel ‘Novali‘ – art.nr. 90361257 – afdeling Xooon 
sierkussen ‘Jasmine’ – art.nr. 90484345 – afdeling Coco Maison 
kunstplant ‘Monstera’ – art.nr. 39123GRN

 

 

Enthousiast geworden? Bekijk onze collectie en woonstijlen om meteen aan de slag te gaan!