Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

Interieurontwerp

10 juli 2019
Interieurontwerp

Wist jij dat wij interieurontwerpen maken en dat we van het begin tot het eind het hele proces begeleiden? En mocht je denken: “een interieurontwerp is toch niets voor mij” dan heb je het mis. Wij hebben niet alleen de ervaring maar ook de creativiteit om een verrassend interieur te maken. Of dit nu in 2D of in 3D gewenst is.

Het proces

Bij het maken van een interieurontwerp luisteren we naar wat je graag wilt maar we dagen je natuurlijk ook uit. Door onze ervaring weten we wat bij elkaar past maar durven we ook net iets verder te gaan. En ik moet zeggen dat als ik bij een klant thuiskom voor het 1e gesprek ik met hele andere ogen naar de ruimte kijk als de bewoners zelf. Natuurlijk is de ruimte onbekend voor mij, maar juist daardoor zie je mogelijkheden die soms voor de hand liggen en op andere momenten is het nodig om juist helemaal out of the box te denken. In een ruimte die voor ons nieuw is zien we snel de mogelijkheden.

Het gesprek

Wij helpen je bij het creëren van een indeling waarbij zoveel mogelijk met al je wensen en eisen rekening gehouden wordt. Tijdens het gesprek (of dit nu in de winkel plaatsvindt of thuis) luisteren we naar hetgeen je graag wilt maar ook naar de dingen die je juist niet wilt. En natuurlijk durven wij net iets verder te gaan dan jij, maar als ik een interieurontwerp voor iemand maak dan is mijn uitgangspunt wat diegene die bij mij aan tafel zit graag wil.

Tijdens het gesprek komt van alles aan bod zoals:

  • Wat zou je graag willen;
  • Wat zou je willen maar is volgens jou niet mogelijk;
  • Wat wil je absoluut niet;
  • Welke kleuren vind je mooi en welke niet;
  • Van welke stijl houd je;
  • Wat verwacht je;
  • En wat ik ook heel belangrijk vind is: wat vindt de partner.

De klik

Wat ook heel belangrijk is, is de klik tussen de ontwerper en de klant. Je moet namelijk vertrouwen in elkaar hebben. Na het gesprek gaan we aan de slag om een ontwerp te maken. In het ontwerp wordt niet alleen de indeling gezet, maar wordt ook het kleuradvies en eventueel de wand- en raambekleding meegenomen.

Tijdens het huisbezoek bespreken we ook de wensen m.b.t. de meubels en ook dat wordt meegenomen in het ontwerp. Heeft je woning een aparte vorm of kom je niet goed uit met bestaande meubels? Ook daar denken we graag met je mee. Maatwerk meubels passen we ook toe zodat niet alleen het ontwerp maar ook de meubels speciaal voor jou gemaakt zijn. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat het plaatje compleet gaat worden en dat de klant – jij dus – je helemaal thuis voelt met de indeling en je nieuwe meubels. Want voor ons is een ontwerp pas geslaagd als jij helemaal happy bent!

Foto voor het ontwerp:

Interieurontwerp

Foto na het ontwerp:

Interieurontwerp

Oud & nieuw

Het is niet altijd nodig om een hele nieuwe indeling te maken. Zeker niet als je een gedeelte van je meubels wilt behouden. Maar vind je het moeilijk om een goede keus te maken in de winkel, dan bespreken we tijdens het huisbezoek wat je graag wilt. Ik ga dan voor je op zoek naar de juiste meubels zodat je het shoppen niet zelf hoeft te doen.

Foto voor het ontwerp:

Interieurontwerp

Foto na het ontwerp:

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Wil jij dit nou ook? Vul het formulier in op onze site en wie weet zit ik binnenkort bij je aan tafel.

(Visited 105 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie