Interieur inspiratie, Kleurinspiratie

Kleur van het jaar 2019

24 september 2018

Heb jij ‘m al gezien? De nieuwe kleur van het jaar 2019: Spiced Honey. Een kleur die warmte en energie uitstraalt en op vele manier te combineren is.
En kleur van het jaar word je niet zomaar. Elk jaar komen Flexa Kleurspecialisten, internationale design experts en architecten bij elkaar om nieuwe trends te bespreken en alle inzichten te vertalen naar 1 hoofdkleur. De kleur van het jaar komt voort uit een zorgvuldig gekozen kleurenpallet.

Ieder jaar ontwerpt Flexa 4 kleurpaletten rondom de hoofdkleur. Zo is er altijd een palet dat bij jou past. De kleurpaletten voor dit jaar hebben de namen Think, Dream, Love en Act gekregen met als hoofdthema Let the light in.

Spiced Honey weerspiegeld optimisme en door deze kleur te combineren met de kleurpaletten kun je kiezen voor een gezellige, rustgevend of levendige woonstijl.

 

Palet 1: Think

Een warm en huiselijk palet met aardse tinten. De kleuren creëren rust en de ruimtes waar dit palet is toegepast nodigen uit tot nadenken. Bruintinten komen weer steeds meer terug in het interieur. We zoeken warmte en gezelligheid in ons interieur en daar past dit kleurpalet heel goed bij.

Bron: wonenonline.nl

 

Palet 2: Dream


Wil je een lekkere plek om te kunnen dromen dan past dit kleurpalet bij jou. Het palet bevat zachte kleuren en pastels. Kies deze kleuren en verwezenlijk je droom. Combineer dit met warme houtkleuren en zachte stoffen en je creëert een heerlijke plek om tot rust te komen.

Bron: onlineverf.nl & i.pinimg.com

 

Palet 3: Love

 

Dit palet straalt warmte uit, het bestaat uit rijke tinten met veel pigment. Mix dit met houten meubels en bijvoorbeeld mooie gevlochten manden en diverse soorten aardewerk.

Bron: Wonenonline.nl

 

Palet 4: Act

Dit kleurpalet zit vol krachtige felle kleuren waarin Spiced Honey voor balans en harmonie zorgt. Hiermee creëer je een energieke sfeer. Denk niet over alles na, maar “Act”. Droom niet alleen, maar verwezenlijk je droom. Kortom: kom in actie.

Bron: Wonenonline.nl

(Visited 670 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie