Interieur inspiratie, Interieurtrends

Laat je inspireren in Het Staallab

15 mei 2018

Afgelopen weken zijn ik en mijn collega styliste druk bezig geweest met het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van het Staallab.

Wat is het Staallab?
Het Staallab is de inspiratie ruimte van onze stylistes bij Van Donzel. Hier kunnen wij onze klanten mee naar toe nemen om een totaal interieur plaatje samen te stellen. In het Staallab vind je allerlei inspirerende producten en materialen die je helpen bij het maken van de juiste keuze voor je interieur.

Materialen en producten
Om onze klant een duidelijk beeld te geven tijdens een advies proberen wij naast het maken van een ontwerp, producten en materialen te laten zien die voorradig zijn in de winkel. Aangezien onze winkel 12.000 m2 aan meubels en accessoires bevat is dit nogal een grote klus.

Ons Staallab gaat de klant helpen een betere keuze te maken voor zijn of haar woning. In het Staallab hangen veel meubelstoffen die een duidelijk beeld geven van de materialen en kleuren die Van Donzel in de collectie heeft. Verder hebben we een breed scala aan behang boeken en kleurstalen waarmee we een totaal plaatje kunnen creëren.

Om het af te maken hebben we een groot deel van onze lampencollectie hangen en staan in het Staallab. Verlichting wordt vaak onderschat en blijkt nog steeds van grote waarde te zijn in een interieur. Het kan in een ruimte niet alleen als praktisch doeleind lenen maar ook als aankleding en sfeer.

Workshops
Wij bij Van Donzel willen graag onze klant helpen bij het maken van de juiste keuzes. Om deze reden geven we een aantal keer per jaar verschillende workshops door heel de winkel.

Het Staallab doet hier ook aan mee. We hebben twee grote tafels staan die fungeren als workshop tafels. Aan de tafels geven we bijvoorbeeld een workshop collage maken maar ook een kleur workshop (wat doet kleur met je emotie).

Workshop accessoires

Workshop kleur Carte Colori

 

Dinsdag 8 mei hebben we het Lente Event gehad waarbij verschillende workshops gedaan konden worden. Zo is er een inspiratietour gehouden waarbij er een blik werd geworpen op de verschillende trends van komend jaar. Na de tour mochten onze klanten een collage maken van een stijl die ze inspirerend vonden.

Workshop collage maken

Resultaat collage maken stijl Let’s go green

Inspirerend
Mocht je geïnteresseerd zijn in de trends van komend jaar, kom dan vooral langs in het Stijllab van Van Donzel. Hier hebben wij de trends in onze verschillende stijlkamers gepresenteerd staan. Onze stylistes lopen hier vaak rond en staan voor je klaar om tips te geven.


Wil je een keer meedoen aan een van onze workshops? Houdt dan onze website en social media in de gaten voor het volgende woongelofelijke event.

(Visited 242 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie