Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

Het favoriete plekje van @Manonsteeghs

24 juli 2019
Manon Steeghs


Laat je inspireren door onze Van Donzel Stijliconen. Zij delen de komende tijd hun meest woongelofelijke plekje. Het volgende favoriete plekje is van Manon van @Manonsteeghs.

 

Stijlicoon Manon

Stijlicoon Manon

 

Yes de zomer is begonnen en het zonnetje laat zich zien! Bij die heerlijke zonnestralen kriebelt het bij mij meteen om een picknick aan het water te organiseren! Zo gezegd zo gedaan. Afgelopen zaterdag gingen we lekker op pad met een goed gevulde picknickmand gevuld met lekkere wraps, vers fruit van de groenteboer en een zomers, versgeperst sapje. We zochten een plekje aan de Maas en genoten van het mooie plekje, elkaar, het lekkere weertje en de inhoud van de picknickmand.

Picknick aan de maas

Bron: @Manonsteeghs

 

Om lekker én stijlvol te kunnen chillen nam ik een groot picknickkleed van Zusss mee. En om het nog wat comfortabeler en gezelliger te maken, nam ik ook een paar mooie kussens mee die ik kocht bij Woongelofelijk Van Donzel in Uden. Normaal zijn kussentjes echte eyecatchers in huis. Ze maken de bank en het bed altijd een stuk knusser. Maar kussentjes kunnen natuurlijk ook prima gebruikt worden om een heerlijk zomerse picknick mee te stylen. En omdat eten lekker schijnt te smaken op een mooie gestylde plek en ik hier was met mijn twee mannen, was het extra genieten. #geluksmomentjes

Manon Steeghs

Bron: @Manonsteeghs

 

Een van mijn favoriete merken bij Van Donzel is het merk Zusss. Dit merk heeft niet alleen mooie picknickkleden maar ook veel ander moois. Zo hebben ze een servies lijn in rustige grijstinten (mijn favoriet). Dit servies vormt een mooie basis in de servieskast en is daarmee voor iedereen een musthave! Deze mooie basislijn is daarnaast op verschillende manieren te combineren. Zo combineerde ik een wit bordje met een zwart plantje (#proudplandmom). Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bordje met kleur of servet die eruit springt te gebruiken voor een mooie combinatie.

Zuss

Bron: @Manonsteeghs

 

De zwarte plank van het merk HKliving nam ik ook mee tijdens de picknick, zodat het eten een prominente plek kreeg op het picknickkleed en iedereen erbij kon. En het ziet er natuurlijk ook super stylisch en gezellig uit! Zo hoefde de wraps niet in een bakje maar mochten ze mooi shinen op de plank. Je shopt de plank van HKliving bij Van Donzel.

HK-Living plank

Bron: @Manonsteeghs

Wraps

Bron: @Manonsteeghs

 

Wil je meer inspiratie om te zien waar alle mooie spullen van Van Donzel een plekje hebben gekregen? En dan niet alleen op het picknickkleed maar ook in mijn huis? Volg mij dan op Instagram: @manonsteeghs wie weet zie ik je daar?

Super leuk dat je mijn eerste blog bij Van Donzel hebt gelezen. We keep in touch!

Liefs, Manon

 

(Visited 472 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie