Laat je inspireren door onze Van Donzel Stijliconen. Zij delen de komende tijd hun meest woongelofelijke plekje in huis. Het volgende favoriete plekje in huis is van Marion van @marionvanzutphen.

 

Stijlicoon

 

Marion van Zutphen

 

Mooie spulletjes. Wie houdt er niet van? Sinds dat ik bezig was met het idee ooit een eigen huisje te hebben en het zelf te mogen inrichten was ik op zoek naar de mooiste spulletjes. In de loop van de jaren verandert je smaak wel eens, dus toen ik eindelijk ons eigen huis mocht inrichten kon er ook weer een hoop van de ‘uitzet’ weg, richting de kringloop. Waar ik vervolgens weer van thuiskwam met nieuwe, leuke kringloopschatten. Heerlijk, om de leukste spulletjes bij elkaar te zoeken!

 

Mij werd gevraagd wat mijn favoriete plekje in huis is. Dat is zeker weten de plek waar onze keuken en woonkamer samenkomen. Dit is het middelpunt van ons huis en de plek met allemaal gecreëerde hoekjes met mijn favoriete woonaccessoires van dat moment.

 

Marion van Zutphen

 

Ik vind het heerlijk om te mixen en te matchen met spulletjes. Zoals je ziet ben ik gek op planten! Op dit moment tel ik 36 planten in ons huis. De combinatie groene planten, zwart staal, messing goud en hout is voor mij de perfecte match. Goud? Ja, ons huis staat vol met gouden spulletjes! Van gouden lijstjes van de kringloop tot messing beeldjes waaronder een hele mooie kraanvogel die ik vond bij Woongelofelijk Van Donzel. Allemaal vrij subtiel, maar het geeft zoveel warmte!

 

Marion van Zutphen

 

Als ik hoekjes creëer blijf ik schuiven met spulletjes, kijk ik ernaar en ga ik net zo lang schuiven totdat het perfect bij elkaar staat. Perfecte matches, daar wordt ik blij van! En al helemaal als verschillende van deze fijne hoekjes op één plek bij elkaar komen.