Even voorstellen

Onze styliste van Het Stijllab

7 november 2017

Hallo! Mag ik me even voorstellen? Ik ben Liesette Bovens Verkuijlen en ik maak sinds
1 maart 2017 deel uit van het team van Van Donzel. Ik werk sinds 1999 in het interieurvak en dan met name als ontwerpster en in de verkoop. Ik ben gegrepen door het vak en ik verwacht niet dat het me nog ooit gaat loslaten.

Ik ben een bevlogen mens, enthousiast en creatief. Het voelt voor mij als een voorrecht als u mij binnenlaat. Natuurlijk niet alleen letterlijk in uw huis maar vooral in uw belevingswereld zodat ik met u samen een prachtig warm thuisgevoel kan creëren. Bij Van Donzel heb ik Het Stijllab onder mijn hoede. Samen met mijn collega’s en twee freelance interieurontwerpers kunnen we voor iedereen een passend interieuradvies geven. Of u nu een vraag heeft over welke bank er het beste bij uw bestaande meubelen past of een compleet adviesplan wilt, samen kunnen wij elke uitdaging aan.

Door onze samenwerking met andere Udense bedrijven kunnen wij een compleet interieur voor u verzorgen. Denk aan meubels, een keuken, raamdecoratie maar ook verf en behang. U hoeft maar 1 adres te bezoeken voor een complete metamorfose, maar uiteraard ook voor elke kleine verandering in uw huis. Voor een eerlijk, creatief en goed advies moet u bij Het Stijllab zijn.

Ik zou het leuk vinden u te ontvangen in Het Stijllab! Voor meer informatie: hetstijllab@vandonzel.nl

Graag tot Ziens!
Liesette

(Visited 338 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie