We kijken terug op een woongelofelijk Paasevent! Een dag met het zonnetje dat al vroeg doorbrak, héérlijke hapjes en drankjes, activiteiten voor jong en oud én live-muziek van hoog niveau. Onder de indruk waren de bezoekers van de culinaire hoogstandjes én de gezellige sfeer. Samen met jou blikken we terug op deze woongelofelijke paasdag. 

 

 

Een smaakvolle opening

De dag ging van start met een woongelofelijke High Tea in onze koffielounge boven verzorgd door Eten bij Petja. Een kopje koffie, thee of smaakwatertje tegen de dorst en zoete hapjes, diverse sandwiches en paaseitjes met een twist voor de lekkere trek. De keuze was reuze!

 

Paasevent

 

Paasevent

 

Paasevent

 

Paasevent

 

Gedurende de dag kwam je aan lekkere hapjes niets tekort. Van aspergebitterballen en lekkere salades gemaakt door Hedwig en Franse crêpes van Quiche of Cake tot verse soepjes van SOUPerfood, er was voor ieder wat wils.

 

Paasevent

 

Paasevent

 

Paasevent

 

Kinderpret

Uiteraard hebben we ook dit jaar aan de kids gedacht. Heb jij de wandelende kunstwerkjes van WinkieSchminkie gezien? Wij waren er onwijs van onder de indruk. Van tijgertje tot unicorn, ieder gezichtje werd omgetoverd tot een prachtplaatje.

 

Paasevent

 

Paasevent

 

Workshop ecosysteem maken

Net na de middag ging de workshop ecosysteem maken door Bleshyou van start. Even spieken konden velen niet laten, de creativiteit spatte er namelijk vanaf. Iedere deelnemer ging aan de slag met het maken van een eigen mini landschap in glas. En nog leuker, deze mocht na afloop worden meegenomen naar huis. Nieuwsgierig geworden? Zaterdag 25 mei van 13.00 tot 15.00 uur zal er weer een workshop plaatsvinden bij ons in de winkel. Meer informatie vind je hier!

 

Paasevent

 

Paasevent

 

Live-muziek van hoog niveau

Een grote bijdrage aan de gezellige sfeer werd verzorgd door Sjoerd Arends. Met zijn muzikaliteit van hoog niveau speelde hij de sterren van de hemel. Met een scala aan liedjes bracht hij sfeer en ontspanning tijdens deze zomerse lente dag. We kunnen wel zeggen dat we allemaal erg onder de indruk waren van zijn talent!

 

Paasevent

 

Paasevent

 

De stijlkamer van Sandra van Finntage

Tijdens het Paasevent werd de stijlkamer van Sandra officieel geopend. Die dag kon je een kijkje komen nemen in haar ruimte binnen onze winkel. Ze beantwoorde tips op het gebied van wonen, interieur, planten én verf. Niet geweest, niet getreurd! Haar stijlkamer is nog altijd te bezichtigen en donderdag 30 mei zal zij weer aanwezig zijn bij ons in de winkel.

 

Paasevent

 

We willen iedereen die aanwezig was bedanken voor deze woongelofelijke dag. Met heel veel wooninspiratie op zak en een goed gevulde maag, gaan we voorbereid de zomer tegemoet. Laat dat zonnetje maar weer komen!