Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

Rond & fluweel

20 maart 2019
Rond en fluweel

Voordat ik vertel over mijn favoriete woontrends van 2019, stel ik mezelf eerst graag even voor. Mijn naam is Tessa Konter, 21 jaar en ik woon in het mooie Uden. Ik ben in 2017 afgestudeerd als interieuradviseur aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Omdat ik zeer geïnteresseerd ben in de interieurwereld, studeer ik nu verder aan de opleiding interieur en vormgeving aan het Thomas More in Mechelen. Doordeweeks ben ik dus in België en sinds juli 2018 werk ik ieder weekend bij Van Donzel. Mocht je meer over of van me willen weten, spreek me dan gerust aan in de winkel.

Ronde vormen

Ronde vormen zijn weer terug in het interieur. Ik word zo blij van deze trend. Dit jaar zien we steeds meer organische vormen en ik houd er zo van. Waarom ik zo gek ben op deze trend? Vanwege de zachte, vriendelijke en sfeervolle uitstraling. En gemakkelijk toe te passen in ieder interieur.

Rond en fluweelBron: decorconfidant.com            Bron: Instagram – Ninatakesh          Bron: Residence.nl

Zo kun je bijvoorbeeld in je huidige interieur simpele aanpassingen doen om deze trend zelf ook toe te passen. Vul je interieur aan met ronde vloerkleden, accessoires, kussens, spiegels en lampen. Ook zie je ronde en ovale vormen gelukkig steeds meer terug in eettafels. Want wees eerlijk, het is toch veel gezelliger om aan een tafel te zitten waarbij je met iedereen goed contact hebt!

Rond en fluweelBron: VT Wonen                       Bron: VT Wonen                           Bron: Rofra Home                     Bron: Biekevanhoutteinterieur.be

Fluweel

En dan nog een trend waar ik gek op ben, fluweel. Deze trend is terug van weggeweest. In de jaren ’90 was deze trend al enorm populair. Net als ronde vormen is deze trend zacht en sfeervol, maar het zorgt ook voor een luxe uitstraling. Bij ons in de winkel kun je er niet meer omheen; banken, fauteuils, eetkamerstoelen, kussens en vloerkleden, overal zie je fluwelen stoffen. Fluweel doet het goed in iedere woonstijl en in veel verschillende kleuren. Als je een fluwelen meubel niet meteen aandurft, begin dan klein met bijvoorbeeld kussentjes op de bank. Van Donzel biedt een hele mooie collectie Claudi kussens, die ervoor zorgt dat je de smaak van deze trend goed te pakken krijgt.

Rond en fluweelBron: VT Wonen                        Bron: Audenza                                  Bron: Home Deco

Wat je ook kiest, zorg vooral dat je doet wat bij je past. En mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, kom dan eens langs in de winkel voor inspiratie. Wij staan altijd klaar om advies te geven en te zorgen dat je de juiste keuze maakt.

(Visited 328 times)

Misschien ook interessant

Geen reacties

Geef je reactie