Interieur inspiratie, Interieurtips, Interieurtrends

Maak kennis met ons Stijlicoon Sandra van Finntage

6 mei 2019
Sandra van Finntage

Dit is Sandra, owner en bedenker van Finntage. Samen met Pieter en haar zoon Finn (daar komt de naam Finntage dus vandaan), woont ze in het prachtige Grave. Al 18 jaar beleeft zij veel woonplezier in hun split level woning. Na een rigoureuze verbouwing in december 2015 van hun huidige huis, is ze gestart met de Instagrampagina @_finntage. Zo gepassioneerd van alles op het gebied van wonen, interieur, planten en verf, inspireert zij nu velen.

De woonstijl van Sandra

Sandra haar woonstijl kun je het beste omschrijven als stoer, vintage, kleurrijk, een tikje industrieel, urban én groen natuurlijk. Want planten.. die heeft ze héél veel! Haar woonstijl is een bonte mix van oud en nieuw met veel uitgesproken elementen, kleuren en patronen in huis. Het is iedere keer weer gaaf om te zien hoe ze alles combineert en van verschillende items een geheel weet te maken. Nieuwsgierig? Bekijk dan zeker eens haar Instagrampagina @_finntage. Een bron van inspiratie en een leuk inkijkje in haar woning!

Sandra van Finntage

Sandra en Van Donzel

Sinds kort werken we samen met Sandra. Een toffe samenwerking waar we met veel plezier mee aan de slag zijn gegaan. In ons Stijllab heeft Sandra een eigen stijlkamer ingericht met items van Van Donzel. Het is heel gaaf om te zien hoe zij haar woonstijl op deze manier presenteert bij ons in de winkel. Een beetje van Sandra én een beetje van Van Donzel. Mocht je nu denken: ‘Hé, dat wil ik zien!’, breng dan zeker een bezoekje aan onze winkel. Neem de roltrap naar boven, wandel richting de koffielounge en aan je rechterzijde vind je ons Stijllab. Hieronder alvast een sneak peek.

Sandra van Finntage

Sandra van Finntage

Sandra van Finntage

Sandra van Finntage

 1. Coco Maison, set 3 insects €49,- | 2. House Doctor, Cabinet €219,- | 3. HK Living,  Salsa bowl €12,95 | 4. House Doctor, Wall lamp €169,- | 5. LifeStyle, Candle diner M €14,95 | 6. HK Living, Vase €32,95 | 7. LifeStyle, Candle diner L €16,95 | 8. HK Living, Vase €4,95 | 9. Habufa, Atoll fauteuil €249,- | 10. Riviera Maison, Foot stoel €299,-  | 11. Coco Maison, lamp Melissa €179,- | 12. Henders en Hazel, Cosmic Burst schilderij €99,-  | 13. PTMD, Cabinet Glass €545,-

Items van Sandra

Misschien heb je ze al gespot op haar Instagramkanaal, de lamp Melissa en het Cosmic Burst schilderij. Twee erg gave items die bij haar in huis een plekje aan de muur hebben gekregen en te bewonderen zijn in haar stijlkamer bij ons. De combinatie die ze heeft gecreëerd zorgt ervoor dat beide items goed tot hun recht komen. Iets voor bij jou thuis? Zowel de lamp als het schilderij zijn te koop bij Van Donzel. Shop ze in onze winkel of bestel ze door een mailtje te sturen naar verkoop@vandonzel.nl.

Sandra van Finntage

Sandra van Finntage

Sandra van Finntage

Je kunt je natuurlijk ook laten inspireren door de vele afbeeldingen op haar website en Instagramkanaal. Om je toch alvast een beetje op weg te helpen, ook vanuit ons een aantal tips waar je misschien alvast mee aan de slag kunt gaan.

Tip 1: Sandra maakt gebruik van uitgesproken elementen, kleuren en patronen in huis. Toch is het totaalplaatje een geheel. In iedere woonruimte zorgt zij er namelijk voor dat kleurtinten uit eenzelfde kleurenpalet terugkomen in de diverse elementen. In onderstaande afbeelding zie je een donkere blauwtint meermaals voorkomen.

Sandra van Finntage

Tip 2: ze omschrijft haar woonstijl onder andere als urban en groen. Een urban woonstijl is een combinatie tussen industrieel en botanisch wonen. Dit laat ze in haar woning terugzien door het gebruik van vele planten. De kleur groen van deze planten trekt ze vervolgens door in verschillende elementen. De houten elementen maken het daarbij helemaal af.

Sandra van Finntage

Tip 3: zelf vind ik dat haar woonstijl ook echt een bepaalde luxe uitstraalt. De koperen en gouden elementen in haar woning in combinatie met de meubels in velvet gestoffeerd, zorgen voor die finishing touch.

Sandra van Finntage

Natuurlijk kunnen onze stylisten je ook verder op weg helpen. Vraag hen om hulp wanneer je een bezoekje brengt aan onze winkel of kijk voor meer info op onze website. Ze staan voor je klaar om samen met jou een woongelofelijk interieur te realiseren.

De belangrijkste tip van Sandra zelf: ‘Blijf altijd dicht bij jezelf: want trends verdwijnen, je eigen woonstijl blijft!’.

 

 

(Visited 1.183 times)

Misschien ook interessant

2 Comments

 • Reply Carla 6 mei 2019 at 21:34

  Zooo ontzettend fan van Sandra !
  Super tof hoe ze haar eigen stijl bij jullie heeft neergezet !
  De lamp en schilderij vind ik een tóp duo op deze manier 🙌🙌😍
  Onwijs leuke blog !

  Groetjes Carla

  • Reply Maud van Duren 7 mei 2019 at 08:04

   Hoi Carla, Wat leuk om te horen! Kom eens een kijkje nemen in haar stijlkamer bij ons in de winkel. Heel gaaf om je nog meer te laten inspireren door haar woonstijl. 🙂

  Geef je reactie