Hoe kun je een inspirerende periode als Oktober Woonmaand beter lanceren dan met ons eigen feestelijke Stijliconen Event?! Deze middag is speciaal georganiseerd voor de online Van Donzel-ambassadeurs. Negen gepassioneerde inspirators op het gebied van interieur en styling die zijn verbonden met onze winkel en merken. De toewijding van deze creatieve heldinnen verdient vier keer per jaar een leuke middag om ze in de watten te leggen!

 

Stijliconen Wall

Om het event op een stijlvolle manier te openen, hebben we een heuse Stijliconen Wall onthuld! In de eerste plaats is deze in het leven geroepen om de toewijding te belonen waarmee onze Stijliconen altijd een unieke draai weten te geven aan op het eerste gezicht ‘normale’ interieuritems. Daarnaast is “Ik wilde het wandkleed van Instagram in het echt komen bekijken” een vaak gehoorde uitspraak in onze winkel. En of het nu gaat om een wandkleed, poef, trolley of kandelaar, je favorieten seen on Instagram’-items staan vanaf nu te schitteren in een eigen setting in ons Stijllab, op de bovenverdieping van de winkel.

 

 

Donuts. Veel donuts

Naast de prachtige tafelstyling in goud en roze van onze eigen styliste Angelique, mocht een echte blikvanger niet ontbreken. Kosten noch moeite hebben we gespaard om onze eigen Donut Wall in elkaar te knutselen. (Uiteraard met de nodige assistentie van onze collega’s in de werkplaats, die niet terugdeinsden voor een snelcursus boren. (Dank je, Marcel, we hebben onze haren nog!) Naast de grote hoeveelheid donuts aan de muur, waren de tafels ook rijkelijk gevuld met allerlei ander zoetigheid zoals soesjes en macarons.

 

 

Tafelstyling

 

Huisportret

Naast al het geklets en gekakel aan tafel zou er ook gewerkt worden! Met een afbeelding van hun eigen huis konden ze aan de slag met de workshop ‘huisportret illustreren’, met architect en illustrator Carla Kamphuis. Met verschillende technieken zoals fineliner, brushpennen en aquarellstiften konden de dames experimenteren en hun eigen, unieke kunstwerk creëren en namen ze het uiteraard na afloop mee naar huis.

 

 

 

Trendwandeling

Een leuk weetje ter afsluiting: je kunt onze Stijliconen ontmoeten tijdens ons winterevent! Op donderdag 21 november is de ‘trendwandeling’ één van de vele onderdelen waarmee we een avondvullend programma verzorgen. Hiervoor maken ze op verschillende plekken in de winkel hun eigen ‘stijlhoek’ op basis van een moodboard dat ze maakten, over een trend die zij zelf het meest inspirerend vinden. Laat je prikkelen door hun creaties als ze je meenemen door de winkel!

 

Weten wat ons winterevent en Oktober Woonmaand nog meer voor je in petto hebben? Hou onze sociale kanalen Facebook en Instagram goed in de gaten!