Hoi, mijn naam is Angelique. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een liefdochter. Bij Woongelofelijk van Donzel hou ik mezelf, buiten de verkoop, voornamelijk bezig met de inkoop van de woonaccessoires, de styling en het winkelbeeld. Ook de complete inrichtingen en adviezen bij de klanten – zowel privé als zakelijk – is een van mijn grote passies. Je kunt dus wel degelijk zeggen dat ik van mijn passie m’n werk heb mogen maken! Ik heb de opleiding ‘interieur en styling’ gevolgd aan het Linnartz in Nijmegen, maar nog belangrijker is mijn 17 jaar ervaring!

 

Mijn woonstijl is lastig in één zin te omschrijven. Ik hou van natuurlijke materialen met een strakke vormgeving, basic kleuren en een tikkie oosterse invloeden. Ik ben een beetje allergisch voor complete woonprogramma’s, juist het combineren van verschillende meubels (zeker met een verhaal) en accessoires maakt dat je huis een spiegel is van wie je werkelijk bent, waarin je persoonlijkheid af te lezen is. Out of the box denken maakt de mooiste interieurs! Het sleutelwoord is wel te allen tijde rust en balans. Rust in het kleurgebruik en balans in de aankleding. Ik ben daarin erg kritisch op materialen en vormgeving, met een zeer scherp oog voor detail. Vooral dat laatste is voor mij heel belangrijk, een bepaald item maakt of breekt het soms zonder dat je altijd precies kan benoemen waarom.

 

Angelique’s woonstijl in één zin:

Een samenvatting van de omschrijving hierboven, zou ik zou mijn woonstijl in één zin omschrijven als rustiek elegant met natuurlijke materialen en een tikkie Aziatische invloeden. Het rustieke zit hem in de natuurlijke materialen en de elegante woonstijl spreekt me aan om de rijke, unieke en luxe stoffen en materialen.  Na 17 jaar ervaring kan ik de klant goed lezen en in elke stijl een mooi en stijlvol plaatje creëren. Enthousiast geworden? Je vind me op de afdeling House Of Dutchz, op de begane grond van onze winkel.

 

Ik heb mijn interieur voor het laatste vernieuwd…

Bij ons in huis is het altijd in beweging, er wordt altijd wel weer iets veranderd of aangepast. Dat doe ik al zolang ik mezelf kan herinneren. Dat hoeft niet altijd groots te zijn, soms kunnen kleine dingen zoals wat nieuwe kussens en accessoires al een andere gevoel en look geven.