Hoi, mijn naam is Denise, samenwonend met mijn partner, mijn middelste zoon en onze grote vriend Prince (onze hond).  Mijn oudste zoon en dochter zijn inmiddels uit huis. Mijn woonstijl is een mix van diverse stijlen, ik vind namelijk veel dingen mooi en daarom een uitdaging om alles met elkaar te laten matchen. Ik houd van een strakke uitstraling, lichte tinten maar er moet wel sfeer in zitten. Planten passen daar uiteraard heel goed bij. Wat ik wel heel graag wil is dat het bij mij thuis altijd nét iets anders is dan bij een ander en dat lukt door te combineren maar vooral door te durven, ideeën heb ik altijd genoeg. Daardoor kan het (weleens) zijn dat het iets langer duurt voordat iets helemaal af is.

 

Denise’s woonstijl in één zin:

Ik zou mijn woonstijl omschrijven als modern Scandinavisch met een romantische touch. Past deze woonstijl ook bij jou of wil je kennismaken? Neem vrijblijvend contact op met e-mailadres hetstijllab@vandonzel.nl en dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden die daarbij passen!

 

Ik heb mijn interieur voor het laatste vernieuwd…

Haha, ben ik nog steeds mee bezig! Sterker nog; ik zit er midden in. Momenteel zijn we (nog steeds) bezig om de keuken aan te pakken. Je zou kunnen zeggen dat ik iedereen help om zijn of haar interieur compleet te maken behalve dat van mezelf.