Hoi, mijn naam is Nanda Hendriks en ik wil me graag aan jullie voorstellen. Ik ben 29 lentes jong, getrouwd met Paul en we samen hebben we twee zoons. We wonen een rijtjeshuis dat we van mijn schoonouders hebben overgenomen. Onze grote droom is om zelf een huis te bouwen, of een bestaand huis volledig te strippen en te verbouwen naar onze smaak.

 

Omdat ik een nichtje van de familie Van Donzel ben, is het lastig te zeggen hoe lang ik hier al werkzaam ben. Toen ik nog een heel stuk jonger was, hielp ik wel eens met de koffie en thee voor klanten en ook met feestdagen was ik al vaak van de partij. Ongeveer 13 jaar geleden begon ik in het weekend te werken en dat is met de jaren steeds meer geworden. Daarnaast heb ik het interieurvak gestudeerd in Boxtel en Eindhoven en zo heb ik steeds meer kennis opgedaan in dit vakgebied. Ik heb dus al aardig wat jaren ervaring in interieur- en stylingland! Ondanks dat ik voorheen in de horeca en in kledingzaken heb gewerkt, bleek hier toch mijn grootste interesse en passie te liggen. Zelf ben ik thuis in het mixen van verschillende woonstijlen, dus hoe je de jouwe ook zou omschrijven: we maken er samen een mooi totaalplaatje van!

 

Nanda’s woonstijl in één zin:

Onze woonstijl is niet in één hokje te plaatsen; we houden ervan om te mixen. Maar laat ik een poging doen: een stijlvolle, rustige en strakke basis met rustieke en karakteristieke elementen en een subtiele accentkleur. We kunnen het hele strakke en moderne bijvoorbeeld erg waarderen, maar pure en rauwe materialen zoals houten balken en prachtige leersoorten zijn weer heel karakteristiek. Deze combinatie maakt een stijlvolle en volwassen sfeer. Als we daar een vleugje toevoegen van ‘opgepimpte’ kleinmeubelen en dierbare herinneringen, maakt dat vervolgens van een huis een thuis. De basis zal voor mij persoonlijk ook rustig zijn, maar de aankleding mag wel wat kleur bevatten. Ik ben snel geneigd om naar blauw- en groentinten te trekken, maar rood en terracotta heeft tegenwoordig ook een plekje in mijn hart verovert.

 

Ik heb mijn interieur voor het laatste vernieuwd…

We voegen steeds een nieuw item toe als we gespaard hebben. De laatste vernieuwing in ons interieur waren de eetkamerstoelen, zo’n anderhalf jaar geleden. Denk je zelf na over het (gedeeltelijk) vernieuwen van je inrichting? Je kunt vrijblijvend contact met mij of de andere stylistes opnemen via het mailadres hetstijllab@vandonzel.nl om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.