Hoi, mijn naam is Nanda Hendriks en ik wil me graag aan jullie voorstellen. Ik ben 29 lentes jong, ben getrouwd met Paul en we samen hebben we 1 zoon en de 2e zoon is onderweg. We wonen een rijtjeshuis dat we van mijn schoonouders hebben overgenomen, maar onze grote droom is om zelf een huis te bouwen of een bestaand huis volledig te strippen en te verbouwen naar onze smaak.

 

Omdat ik een nichtje van de familie Van Donzel ben, is het lastig te zeggen hoelang ik hier al werkzaam ben. Toen ik nog een heel stukje jonger was hielp ik weleens met de koffie en thee voor de klanten en als men voor de winkel iets had georganiseerd met de feestdagen was ik ook vaak van de partij. Ongeveer 13 jaar geleden begon ik in het weekend te werken en dat is met de jaren steeds meer geworden. Daarnaast heb ik het vak interieur gestudeerd in Boxtel en Eindhoven en heb ik steeds meer kennis opgedaan in dit vakgebied. Ik heb dus al aardig wat jaren ervaring in interieur- en stylingland! Ondanks dat ik hiervoor ook in de horeca en in kledingzaken heb gewerkt, bleek hier toch mijn grootste interesse en passie te liggen en heb ik mijzelf hier in kunnen en mogen ontwikkelen. Zelf ben ik thuis in het mixen van verschillende woonstijlen dus hoe je de jouwe ook zou omschrijven: we maken er samen een mooi totaalplaatje van!

 

Nanda’s woonstijl in één zin:

Onze woonstijl is niet in één hokje te plaatsen; we houden ervan om te mixen. Maar laat ik een poging doen: een stijlvolle, rustige en strakke basis met rustieke en karakteristieke elementen met een subtiele accentkleur. We kunnen het hele strakke en moderne bijvoorbeeld erg waarderen, maar pure rauwe materialen zoals houten balken en prachtige leersoorten zijn juist karakteristiek. Deze combinatie maakt een stijlvolle en volwassen sfeer. Als we daar een vleugje toevoegen van ‘opgepimpte’ kleinmeubelen en dierbare herinneringen, dan maakt dat vervolgens van een huis een thuis. De basis zal voor mij persoonlijk ook rustig zijn, maar de aankleding mag wel wat kleur bevatten. Ik ben snel geneigd om naar blauw- en groentinten te trekken, maar rood/terracotta heeft tegenwoordig ook een plekje in mijn hart verovert.

 

Ik heb mijn interieur voor het laatste vernieuwd…

We voegen steeds een nieuw item toe als we gespaard hebben. De laatste vernieuwing in ons interieur waren de eetkamerstoelen, zo’n anderhalf jaar geleden. Denk je zelf na over het (gedeeltelijk) vernieuwen van je inrichting? Je kunt vrijblijvend contact met mij of de andere stylistes opnemen via het mailadres hetstijllab@vandonzel.nl om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.