Badkamer, Inrichten

ZWARTE KRANEN IN JE BADKAMER

2 november 2015

Nog steeds ben ik heel erg blij met onze badkamer. Strak, mooie grote natuurtegels, verschillende grijstinten met wit sanitair en chroomkleurige kranen. En toch mis ik iets… Ik kan natuurlijk mijn accessoires aanpassen of uitbreiden. Maar toen mijn oog viel op de saaie standaard kranen en douchekop in chroom, dacht ik, dat moet anders kunnen, toch? Dus ben ik op zoek gegaan naar de laatste trends op het gebied van kranen. Had jij al eens gedacht aan zwarte kranen in je badkamer? Ik weet zeker dat je na het lezen van dit blog helemaal om bent!

Zwarte is het nieuwe chroom
Zwart geeft een warm een luxueus gevoel. Het is een mooi contrast met wit sanitair.
Je hebt tegenwoordig zo veel keus op het gebied van kranen. Of je nu houdt van mat zwart of glanzende zwarte kranen, in een traditioneel of modern design, de kraan in de muur bouwt of aan het sanitair bevestigd, er zijn volop mogelijkheden…
Zelfs als je zwart niet spannend genoeg vindt, zijn er hele mooie koperen en goudkleurige kranen. Wat natuurlijk mooi aansluit op de trends van woonaccessoires in koper en goud.

Zwart combineert met alles
Zelf ga ik voor de mat zwarte kranen voor een stoere look. Zwart staat overal bij. Heb je een frisse witte badkamer met houtaccenten, een luxere uitstraling met marmer of een stoere badkamer met betonlook? In een moderne, landelijk of chique stijl? Je zult zien zwart combineert, net als bij fashion, met alles. Maak je badkamer helemaal compleet en voer zwart door in de rest van je accessoires zoals handdoeken, zeeppompje, rekje of een spiegel met een zwarte rand.

Ben jij al om? Of heb je dit al toegepast in jouw badkamer? Ik ben heel benieuwd!

Bron: jee-o.com

Bron: interieur-inrichting.net

Bron: woonmooi.be

Bron: zoetwonen.be

Bron: jee-o.com

Bron: badkamers-voorbeelden.nl

Bron: badkamers-voorbeelden.nl

Bron: stripesandwalls.nl

Bron: welk.nl

Bron: interiorjunkie.com

Bron: interieur-inrichting.net

Bron: badkamers-voorbeelden.nl

(Visited 538 times)

Misschien ook interessant

1 Comment

  • Reply Birgit van Knoppen 24 juli 2018 at 10:27

    Zwarte bad kranen geven echt een nieuwe look aan het interieur. Echt werkelijk prachtig hoe jullie de subtiele zwarte kranen in de overwegend witte badkamers hebben geplaatst!

  • Geef je reactie