Vandaag open

Vandaag open

Loading...
t.w.v.
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Opbergen

Van Donzel heeft, naast de uitgebreide collectie zitmeubelen, ook veel meubels voor het opbergen van spullen en tonen van woonaccessoires. Deze meubels zijn te verdelen in kasten, tv-dressoirs, dressoirs en boekenkasten.

Van laag naar hoog sorteren

per pagina

€ 919,00
€ 829,00
€ 759,00
€ 509,00

Van laag naar hoog sorteren

per pagina

Opbergen

Van Donzel heeft naast de uitgebreide collectie zitmeubelen, ook veel meubels voor het opbergen van spullen en tonen van woonaccessoires. Deze meubels zijn te verdelen in kasten, tv-dressoirs, dressoirs en boekenkasten.

Kasten voor elk interieur

Kasten zijn niet alleen functioneel. Bij Van Donzel vind je betaalbare kasten voor elk interieur. Kies een kast uit een volledige meubelcollectie zodat je interieur een eenzijdige en rustige uitstraling krijgt. Of varieer juist in stijlen en kleuren voor een levendig effect.

Bij Van Donzel vind je allerlei kasten voor stijlvol opbergen in elke woonstijl. Je hebt de keuze uit verschillende handgrepen, lades, deuren, open vakken en afmetingen.

Een kast op maat

Je hebt keuze uit verschillende houtsoorten zoals: acaciahout, eikenhout of notenhout. Mocht het juiste model er niet tussen zitten, dan kunnen wij samen met jou een kast op maat ontwerpen. Onze interieuradviseurs denken graag mee bij het maken van de juiste keuze. Bezoek onze woonwinkel in Uden voor meer informatie.

Uw bericht

* Deze velden zijn verplicht