Vandaag open

Vandaag open

Loading...
t.w.v.
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Eetkamertafels

Ons assortiment eetkamertafels bestaat uit een ruim aanbod van moderne, landelijke, design en klassieke eetkamertafels. Bij Van Donzel vind je beslist de eetkamertafel die je zoekt in elke gewenste stijl, kleur, materiaal en afmeting. In combinatie met ons aanbod eetkamerstoelen stel je vast en zeker de perfecte eethoek samen.

Van laag naar hoog sorteren

per pagina

€ 949,00

Van laag naar hoog sorteren

per pagina

Eetkamertafels

De eetkamertafel is vaak een grote tafel met meerdere functies. Samen met je partner of gezin even snel een maaltijd eten of genieten van een uitgebreid diner en lekker natafelen. De tafel kan ook dienen als flexibele werkplek. Afhankelijk van het formaat kies je jouw ideale eetkamertafel!

Jouw perfecte eetkamertafel

Van Donzel heeft veel verschillende soorten eetkamertafels in het assortiment. Wil je een tafel voor 4, 6 of 8 personen? Afhankelijk van de ruimte kies je voor een tafel die goed in het interieur past. Houd rekening met de loopruimte rondom de eettafel. En ga je voor een moderne, landelijke of industriële stijl? Bij Van Donzel vind je de eetkamertafel in elke gewenste stijl, kleur, materiaal en afmeting. Bekijk de collectie eetkamertafels van hout, staal en glas. In combinatie met ons aanbod eetkamerstoelen stel je de perfecte eethoek samen.

Bij Van Donzel helpen we je graag bij de keuze van de juiste eetkamertafel. Onze interieurstylisten geven gratis persoonlijk advies.  Bezoek onze winkel in Uden om de collectie te bekijken.

Uw bericht

* Deze velden zijn verplicht