Vandaag open

Vandaag open

Loading...
t.w.v.
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Hoektafels & bijzettafels

In onze winkel vind je hoektafels in verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen. Wil je een praktische bijzettafel of wil je daarbij ook extra opbergruimte creëren? Dit kan heel eenvoudig door te kiezen voor onze hoektafels met extra lade of een open opbergruimte onder het tafelblad. Wij hebben hoektafels in diverse stijlen in onze collectie. Welke stijl je ook kiest, wij hebben de hoektafel die bij jou past.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hoektafels en bijzettafels

Hoektafels en bijzettafels (sidetabels) zijn zeer functioneel.  Je gebruikt ze als extra tafeltje in de zithoek, ter decoratie in je interieur of bijvoorbeeld als nachtkastje. Je kunt daarbij ook extra opbergruimte creëren. Kies voor een tafeltje met een extra lade of een open opbergruimte onder het tafelblad.

Hoektafels en bijzettafels van diverse materialen

Van Donzel heeft een uitgebreide collectie hoek- en bijzettafels. Heb je een landelijk interieur, ga dan voor een houten tafeltje. Kies voor glas bij een modern interieur en voor beton of staal als je een industriele look wilt creëren.  Welke stijl je ook kiest, wij hebben de hoektafel die bij je past. Kijk ook eens bij ons assortiment krukjes.

Kom je graag eens naar de tafeltjes kijken? Bezoek dan onze woonwinkel in Uden. Onze interieurstylisten helpen je graag bij de keuze van de juiste hoektafel of bijzettafel.

Uw bericht

* Deze velden zijn verplicht