Vandaag open

Vandaag open

Loading...
t.w.v.
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Kapstokken

Bij Van Donzel vind je kapstokken in diverse soorten en maten. Kleine en grote wandkapstokken met of zonder opbergschap. Of heb je toch liever een mooie staande kapstok? RVS kapstokken zijn erg populair. Maar wij hebben ook decoratieve kapstokken van hout of metaal.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kapstokken

Van Donzel heeft kapstokken in diverse soorten en maten. Kleine en grote wandkapstokken met of zonder opbergschap. Of een mooie staande kapstok.

Kapstokken van diverse materialen

Een kapstok in de hal is voornamelijk functioneel. De idele plek voor jassen, tassen, schoenen en sjawls. Hoeveel kapstokhaakjes heb je nodig en hoeveel ruimte mag de kapstok in beslag nemen? Van Donzel heeft kleine en grote wandkapstokken, met of zonder opbergschap. Of kies een mooie staande kapstok.

Om de hal als mooie entree in te richten, kijk je naar de rest van je interieur bij het kiezen van jouw kapstok. Van Donzel heeft kapstokken van RVS, kunststof, hout en glas.

Jouw ideale kapstok

Vind je het lastig om online je keuze te maken? Bezoek dan ons wooncentrum in Uden waar onze interieuradviseurs klaar staan om extra informatie of advies te geven.

Uw bericht

* Deze velden zijn verplicht