Vandaag open

Vandaag open

Loading...
t.w.v.
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Spiegels

Je kunt een spiegel gebruiken om meer ruimte en diepte te creëren in je interieur. Spiegels zijn er in vele vormen en maten. Ga je voor een gekke en speelse vorm? Hou je van simpel en strak? Van Donzel heeft het allemaal.

Van laag naar hoog sorteren

per pagina

Vanaf € 49,00

Van laag naar hoog sorteren

per pagina

Spiegels

Je kunt een spiegel gebruiken om meer ruimte en diepte te creëren in jouw interieur. Spiegels zijn er in vele vormen en maten. Ga je voor een gekke en speelse vorm? Hou je van simpel en strak? Van Donzel heeft het allemaal.

Verschillende spiegels in jouw interieur

Een spiegel past in elke ruimte. Je kunt hem neerzetten of ophangen op de gewenste hoogte. In de hal is een passpiegel ideaal om even te kijken hoe je eruit ziet voor je de deur uitgaat. Op het toilet is een kleine wandspiegel fijn en in de woonkamer brengt een grote wandspiegel meer licht in de ruimte. Het bewijs dat dit item zowel functioneel als elegant is in het interieur!

Een spiegellijst is verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen om deze perfect af te stemmen op jouw woonstijl. Wil je iets opvallends, dan kies je voor meerdere designspiegels naast elkaar. Wissel af in vormen en formaten voor een speels effect. Of ga voor één grote vierkante of ronde spiegel als de spiegel voornamelijk functioneel is.  

Ook in ons wooncentrum in Uden kun je de spiegels bekijken. Onze interieurstylisten staan voor je klaar als je graag hulp wilt bij de keuze van jouw spiegel.

Uw bericht

* Deze velden zijn verplicht