Vandaag open

Loading...
t.w.v.
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Events

Events

Kom woongelofelijk veel inspiratie opdoen tijdens onze evenementen, lezingen en workshops!

Kraak de kluis & win

13 december 2018

Kraak de kluis & WIN! Vanaf het Winterevent zal er een rijk gevulde kluis te zien zijn in onze winkel. De inhoud hiervan kun JIJ winnen. Wil je meedoen? Lees dan snel verder en maak kans op woongelofelijke prijzen!

Winterevent

22 november 2018

Op 22 november is het zover, dan wordt Van Donzel omgetoverd tot een waar winterwonderland. Héél veel winterinspiratie, te gekke workshops, beauty- en interieurtips en natuurlijk kerst komen voorbij. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus meld je aan en zorg dat je erbij bent!

Wil je met ons samenwerken?

Wij willen onze klanten graag inspireren met woongelofelijke workshops, lezingen en events. Dit doen we graag samen met andere.

Geef jij workshops die ons creatieve hart sneller laten kloppen? Heb jij een trendy product dat je graag wil laten zien of heb je een ander leuk idee. Wij zijn altijd op zoek naar inspiratie en woongelofelijke samenwerkingen. Wij bieden een workshop ruimte aan, om jouw talenten aan ons publiek te laten zien. Daarnaast organiseren we elk jaar een groot event waarmee we onze klanten graag willen verrassen.

Van Donzel gaat geen uitdaging uit de weg. Dit doen we graag samen met jou!

Ook jouw talent aanbieden bij Van Donzel?

Uw bericht

* Deze velden zijn verplicht