Vandaag open

Vandaag open

Loading...
t.w.v.
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Events-Archief

Onze woongelofelijk events, lezingen en workshops uit het verleden. Bij het event vind je foto's.

Workshop stijlkamerverhalen van Finntage

30 mei 2019

Is Sandra haar woonstijl helemaal jouw ding? Of heb je brandende interieurvragen die jij haar altijd al eens hebt willen stellen? Dan is dit je unieke kans! Sandra is op 30 mei in haar stijlkamer bij ons in Het Stijllab aanwezig waarin je in een huiskamersetting alles te weten komt over Sandra en haar woonstijl. Gezellig kletsen met Sandra als inspiratiebron, met een hapje en drankje.

Workshop Ecosysteem

25 mei 2019

Lekker met die handen in het zand en plantenpraat? Schrijf je dan in voor de workshop Ecosysteem!

Paasevent

22 april 2019

Voorjaarskriebels? Kom dan op 22 april naar ons Paasevent! Neem deel aan creatieve workshops onder het genot van héérlijke hapjes en drankjes en laat je inspireren en adviseren voor de lente in huis.

Workshop tafelstyling van Het Stijllab

30 maart 2019

Lentekriebels? Kom dan op 30 maart naar onze workshop tafelstyling voor jou ultieme voorjaarsgeluk!

Bloomon workshop

24 maart 2019

Wil je meer weten over Bloomon en kennismaken met hun bijzondere bloeiers? Kom dan naar de workshop op zondag 24 maart.  

Bloomon workshop

17 februari 2019

Wil je meer weten over Bloomon en kennismaken met hun bijzondere bloeiers? Kom dan naar de workshop op zondag 17 februari.  

Bloomon workshop

20 januari 2019

Wil je meer weten over Bloomon en kennismaken met hun bijzondere bloeiers? Kom dan naar de workshop op zondag 20 januari.  

Kraak de kluis & win

26 december 2018

Kraak de kluis & WIN! Vanaf het Winterevent zal er een rijk gevulde kluis te zien zijn in onze winkel. De inhoud hiervan kun JIJ winnen. Wil je meedoen? Lees dan snel verder en maak kans op woongelofelijke prijzen!

Kies je kerstbal & pak je korting!

22 december 2018

Van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 mag je bij een order vanaf €500,- een kerstbal uitkiezen. Hierop staat de korting die je ontvangt op deze order.

Winterevent

22 november 2018

Op 22 november is het zover, dan wordt Van Donzel omgetoverd tot een waar winterwonderland. Héél veel winterinspiratie, te gekke workshops, beauty- en interieurtips en natuurlijk kerst komen voorbij. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus meld je aan en zorg dat je erbij bent!

Workshop pompoen pimpen

27 oktober 2018

De herfst staat om de hoek, blaadjes dwarrelen van de bomen en paddestoelen schieten de grond uit. Tijd om je interieur herfstklaar te maken. Wil je een uniek herfst-decoratiestuk maken? Kom dan naar deze woongelofelijke workshop georganiseerd door de stylistes van het Stijllab.

Kleuradvies door de stylistes van het Stijllab

13 oktober 2018

Wil je jouw muur in een kleur verven maar weet je niet welke? Wil je een warme en knusse ruimte creëren? Of ga je liever voor ruimte en rust? De juiste kleuren zijn erg belangrijk voor de sfeer die je zoekt. Laat onze stylistes tijdens onze kleuradvies dag helpen met bepalen welke kleuren in je interieur passen.

Kom kennismaken met bloomon

30 september 2018

Wil je meer weten over bloomon en kennis maken met onze bijzondere bloeiers? Kom naar onze workshop in Uden bij Van Donzel en leer van de bloomon-stylisten hoe je je bos pas écht laat stralen.

Uw bericht

* Deze velden zijn verplicht