Doe meer met groen!

Groen is onmisbaar geworden in onze interieurs. Dan bedoelen we niet alleen groene meubels, maar ook groene planten!
Met planten zorg je voor sfeer en gezelligheid. Voor de workshop 'kleur & groenstyling' gaan we een combinatie maken van een workshop mini kokedama en 'planten-praat'.

 

Sandra van Finntage is bekend van Instagram en deelt haar passie op het gebied van wonen. Sandra heeft een modern en kleurrijke stijl en houdt van planten! Veel planten! Samen met Bleshyou geeft Sandra van Finntage de workshop kleur & groenstyling! Zij geven tips en trics over plantenverzorging en plantenstyling. Daarbij selecteert Sandra van Finntage de leukste potten en vazen met planten om weer wat groen in huis te halen!

Tijdens de 'planten-praat' beantwoorden we vragen als; Waar moet je rekening mee houden als je een plant in huis plaatst? Wat zijn trends in groen en hoe kun jij die toepassen in je interieur? Kies je voor een verzameling aan diverse planten, afgewisseld met enkele leuke potten? Of net een kleiner exemplaar voor een subtiele knipoog? Je kan eindeloos combineren!

Wil je lekker aan de slag met je handen in de aarde? En wil je weten hoe dat precies gaat, zo’n Kokedama (hangende plant) maken? Naast de 'planten-praat' maak je je eigen hangende plant, die je daarna zelf thuis een plekje kan geven.

 

Wat krijg je hiervoor?

- Kokedama (t.w.v. 19,95).
- Stylingadvies van Sandra bekend van het Instagramaccount Finntage met 194k volgers! Eén van de grote interieur influencers van Nederland en ook wel bekend van eigen huis & tuin.
- Planten-praat van een ervaringsdeskundige van Bleshyou uit Nijmegen.
- Je zit in het hart van onze ruim 12.000 m2 woongelofelijke winkel.
- Uiteraard onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers.

 

Wanneer: Zaterdag 21 september 2019
Waar: Van Donzel | Industrielaan 12 | 5405 AB Uden
Tijd: 11.00 - 12.30 uur | 13.30 - 15.00 uur
Prijs: €25,-

 

Reserveer je ticket hieronder!