Vandaag open

Vandaag open

Loading...
t.w.v.
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Interieuradvies

Woongelofelijk interieuradvies

Interieuradvies nodig? De stylisten van Het Stijllab bij Van Donzel in Uden staan voor je klaar en zullen samen met jou een Woongelofelijk interieur realiseren. Zij geven interieuradvies op maat. De kosten hiervoor krijg je later als korting op je bestelling.

Je huis inrichten is niet altijd even makkelijk. Een interieuradviseur van Van Donzel helpt je daarbij, zodat jij je huis naar wens kunt inrichten. Van een meubelplan tot aan interieuradvies aan huis. Jouw wensen worden omgezet in een compleet plaatje. Laat je inspireren door gerealiseerde projecten en maak van jouw woonruimte een thuis. Plan een afspraak met een van onze stylisten voor een persoonlijk interieuradvies dat jouw woning verdiend.

 

Plan een afspraak

arrow right
"Wil je het interieur vernieuwen maar weet je niet waar je moet beginnen of komen jullie er samen niet uit?”
Section 1 image left Section 1 image left person
“Of heb je al een woonruimte veranderd maar voelt dit nog niet als thuis?"
"Wil je het interieur vernieuwen maar weet je niet waar je moet beginnen of komen jullie er samen niet uit?”
Section 1 image right Section 1 image right person
arrow left
“Of heb je al een woonruimte veranderd maar voelt dit nog niet als thuis?"
"Wil je het interieur vernieuwen maar weet je niet waar je moet beginnen of komen jullie er samen niet uit?”

Interieuradvies in Het Stijllab

Wil je een gedeelte van je interieur veranderen, maar kom je er zelf niet uit? Onze stylisten in Het Stijllab geven graag interieuradvies en helpen bij het maken van de juiste keuze voor meubels en/of accessoires. Neem een plattegrond van jouw woonruimte mee naar onze winkel. Hoe meer wij weten over de woonruimte, des te beter wij je kunnen helpen!

Het Stijllab is gevestigd op de eerste verdieping van de winkel in Uden. Of het nu gaat om interieuradvies voor een stoel of een complete metamorfose van je huis, onze stylisten geven hier advies op maat. Van de mooiste meubels op de juiste plek met een persoonlijk meubelplan, of een compleet advies met tekening, aankoopbegeleiding en kleuradvies tot het afstylen van het interieur bij je thuis. Voor ieder wat wils.

Section 2 image

Meubelplan

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je gewoon toe aan een nieuw interieur? Een goede indeling is de basis van een fijne en comfortabele woonruimte.

Meer weten?

Advies aan huis

Wil je niet alleen de indeling van je woonruimte veranderen, maar ook de complete uitstraling? Dan past het uitgebreide advies op maat het beste bij jou.

Meer weten?

Styling aan huis

Wil je de sfeer in huis veranderen zonder aanschaf van nieuwe meubelen? Laat dan onze styliste je woonruimte stylen aan huis!

Meer weten?

Plan een afspraak met een van onze stylisten

arrow left

Wil je een gedeelte van je interieur veranderen, maar kom je er zelf niet uit? Onze stylisten adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze voor meubels en/of accessoires. Neem een plattegrond mee naar onze winkel. Hoe meer wij weten over de woonruimte, hoe beter wij je kunnen helpen!

Section 3 image

Interieur inspiratie

Wil je weten welke woongelofelijke projecten onze stylisten de afgelopen tijd hebben gerealiseerd bij mensen thuis? Doe interieur inspiratie op en zie wat het resultaat is van het laatst gegeven interieuradvies. Zie hoe je met minimale aanpassingen je interieur kunt veranderen, wat het resultaat is van een totale metamorfose voor één specifieke ruimte en hoe je het beste verschillende ruimte in elkaar kunt laten overlopen zodat het een mooi rustig geheel wordt.

Onze passie voor wonen brengen we graag over op jong en oud. Onze gediplomeerde interieurstylisten staan voor je klaar. Plan een afspraak met een van onze gediplomeerde interieurstylisten voor persoonlijk interieuradvies. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Woonkamer in Grave

Woonkamer in Grave

Omschrijving Het huis van deze familie is klassiek met authentieke ...
Ons huis is klassiek met authentieke elemeneten daarom heb ik gekozen voor de woonstijl City Chique
Woonkamer in Heesch

Woonkamer in Heesch

Het huis van dit leuke jonge stel is erg mooi ...
Woonkamer in Nistelrode

Woonkamer in Nistelrode

Omschrijving Deze prachtige woonkamer in Nistelrode is er één om ...
Een huis om thuis in te komen

Afspraak plannen?

Section 5 image

Meubelplan

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je gewoon toe aan een nieuw interieur?

Een goede indeling is de basis van een fijne en comfortabele woonruimte. Laat daarvoor een meubelplan maken door een van onze stylisten en kom samen tot de perfecte indeling van jouw woonruimte. Tijdens het interieuradvies zal onze styliste in 1 uur tijd je wensen bespreken en uitwerken in een schets van de plattegrond. De kosten voor dit meubelplan bedragen € 99,-. Daarbij ontvang je een cadeaubon t.w.v. € 99,- welke je kunt verzilveren bij de aanschaf van meubelen uit onze winkel.

Interieuradvies aan huis

Wil je niet alleen de indeling van je woonruimte veranderen, maar ook de complete uitstraling? Dan kun je gebruik maken van interieuradvies aan huis!

Tijdens dit deskundig advies zullen wij aan de hand van foto’s en een plattegrond al jouw wensen en eisen bespreken. Vervolgens gaan wij aan de slag om het plan uit te werken in een schets van de plattegrond. Tevens ontvang je een moodboard waarbij een kleuren- en materialenplan is meegenomen. De kosten voor dit complete interieuradvies bedragen € 399,-. Daarbij ontvang je een cadeaubon t.w.v. € 399,- welke je kunt verzilveren bij de aanschaf van de meubels uit het advies.

Stylingadvies aan huis

Wil je de sfeer in huis veranderen zonder aanschaf van nieuwe meubelen? Laat dan onze styliste je woonruimte stylen aan huis!

Eerst vindt er een gesprek plaats in de winkel in Uden waarbij jouw stijl wordt besproken. Ook loop je samen met de styliste door de winkel om te kijken wat je aanspreekt qua accessoires. Op afspraak zal de styliste bij je thuis de woonruimte komen stylen. De kosten voor het stylen bedragen € 199,- exclusief de kosten voor nieuwe accessoires.

Uw bericht

* Deze velden zijn verplicht