over Linda

Linda van Orsouw

Stylist Linda

Tijdloos & trendy, want niets is zo fijn als een huis wat mee kan groeien met de tijd en trends

 

// Dit ben ik: Ambitieus, enthousiast, inlevingsvermogen

// Mijn woonstijl: Industrieel, Scandinavisch en Design

 

Linda is, interieurstylist, ontwerper en na de nodige studie ook alweer 3 jaar officieel interieurarchitect. Hiervoor heeft ze dan ook de nodige opleidingen gevolgd waaronder de Jan des Bouvrie academie en de HKU waar ze de master Interior Architecture volgde. Ondertussen loopt Linda alweer bijna een half jaar rond bij van Donzel waar ze interieuradviezen geeft. ”Een super leuke baan waarbij zowel mijn kennis en kunde als interieurarchitect maar ook zeker mijn grondleggers als stylist uitgebreid aan bod komen.”

 

Linda haar woonstijl past zich aan. Dit omdat geen mens hetzelfde is en we allemaal dat ene perfecte plaatje zoeken. Met het juiste portie inlevingsvermogen verplaatst ze zich graag in de eindgebruiker en denkt zo mee bij een ontwerp. ”Mijn eigen woonstijl is altijd een beetje Industrieel, Scandinavisch en Design maar daar gooi ik graag het sausje voor de klant overheen zodat het ontwerp nooit wordt wat de buurman ook al heeft. In mijn eigen huis zie je dit ook terug alleen dan met een sausje aan persoonlijke accessoires en wat gekke knipogen. Zo verander ik behoorlijk vaak van accessoires. Inrichting daarin tegen niet. Mijn basis is sterk, tijloos en meegaand en mijn accessoires maken er in een handomdraai een zomer of herfst woning van. Het sausje bestaat momenteel uit veel herfst kleuren, in de vorm van kussens, kaarsen en vazen. Maar naast dat vind je ook delfts blauw servies van mijn oma, en iedere dag staat te pronken in een grote wandkast.”

 

Als Linda een tip mag geven voor je interieur is dat het volgende: ”Doe eens gek met je interieur en zoek de grens eens op, want het leven is al serieus en gekaderd genoeg toch!”