Vandaag open

Vandaag open

Loading...
t.w.v.
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Service & Garantie

Service

Een nieuw meubel is een kostbaar bezit en je wilt hier dan ook jaren plezier aan beleven. Wanneer je een product bij Van Donzel hebt gekocht staat dit garant voor kwaliteit. Daarom krijg je bij ons 2 jaar volledige garantie! Mocht je toch wat meer zekerheid willen dan is er de mogelijkheid om de garantie van het product uit te breiden. Deze mogelijkheid staat hieronder beschreven.

Vijf jaar all in house garantie

Met het All in House service programma heb je de zekerheid dat je 5 jaar gegarandeerd plezier gaat beleven van jouw nieuwe aanwinst. Mocht er zich in deze periode toch een probleem voordoen, dan ben je gegarandeerd van een snelle en vakkundige oplossing. All in House is een full service programma dat de gebruikelijke 2 jaar volledige garantie verlengt naar 5 jaar volledige garantie. Hiervoor ontvang je een persoonlijk servicecertificaat met een uniek servicenummer. Tevens biedt All in House service op tal van problemen die normaliter niet onder de normaal geldende fabrieksgaranties vallen. Hierdoor heb je de zekerheid van 5 jaar probleemloos genieten.

Let op! Op meubelen die niet nieuw zijn kan deze extra service niet worden aangeschaft. Als alternatief kan je dan zelf het meubel reinigen met bijvoorbeeld Cleantex of Microvezel Cleaner en nabehandelen met een spuitbus Textile & Leather Protector. Uiteraard gelden er bij het gebruik van een spuitbus geen garantiemogelijkheden.

Uw bericht

* Deze velden zijn verplicht