Vandaag open

Vandaag open

Loading...
t.w.v.
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Onderhoudsadvies

Om optimaal van uw meubelen te kunnen genieten en ze ook voor de toekomst zo mooi te behouden is het belangrijk dat u voor het juiste onderhoud zorgt. Om het makkelijk voor u te maken hebben we een aantal tips voor onderhoud van uiteenlopende materialen overzichtelijk bij elkaar gezet. Handig als u niet meer weet wat te doen of als u nog langer van uw meubels wilt genieten.


TEXTIEL
: voorkomen is beter dan genezen. Behandel daarom een nieuw gestoffeerd meubelstuk met een beschermend middel, bijvoorbeeld Protexx. Hierdoor krijgen vlekken op basis van olie, water of vet geen kans zich aan de vezels te hechten. Klik hier voor meer informatie en voor de aanschaf van het onderhoudsmiddel.

LEER : jarenlang genieten van een mooie lederen bank is niet moeilijk. Twee à drie keer per jaar het leder behandelen met een speciaal onderhoudsmiddel, houdt dit natuurproduct in topconditie. Het reguliere onderhoud beperkt zich tot het afnemen van het leder met een licht vochtige doek zonder zeep- of kalkresten. Klik hier voor meer informatie en voor de aanschaf van het onderhoudsmiddel.

HOUT: sommige houten meubelen zijn onbehandeld, de meeste hebben echter een olie-, was- of laklaag gekregen. Hoe de afwerking ook is, hout heeft enige bescherming nodig om het mooie karakter van dit natuurproduct te behouden. Regelmatig onderhoud met woodsealer, olie, was of polish zorgt voor een eerste beschermlaag. Met onderzetters is deze bovenlaag te beschermen tegen krassen en vlekken. Klik hier voor meer informatie en voor de aanschaf van het onderhoudsmiddel.

Meer Informatie
Mocht u meer willen weten over het onderhoud van uw meubelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.Uw bericht

* Deze velden zijn verplicht