meubel veiling
meubel veiling

WOONGELOFELIJKE MEUBELVEILING

 

Bied mee vanaf absolute bodemprijzen en ga er met de winst vandoor! Vanaf woensdag 8 april tot en met zaterdag 11 april kun je deelnemen aan onze Woongelofelijke online meubelveiling. Heel gemakkelijk vanaf de bank met de laptop op schoot. Loopt de teller af en is het hoogste bod van jou? Gefeliciteerd! Dan ben je de nieuwe eigenaar van je match made in heaven. Lees ook even de actievoorwaarden onder aan deze pagina, je gaat hier automatisch mee akkoord als je deelneemt aan de veiling.

 

 

meubelveiling

 

 

Klinkt goed! Hoe gaat het in zijn werk?

Vanaf woensdag 8 april kun je de veilingpagina bekijken en vaststellen welke meubels en accessoires je móet hebben. (Kun je je partner ook alvast mentaal voorbereiden ;)) Vanaf dit moment heb je ook de mogelijkheid om te komen kijken, proefzitten en opmeten in onze winkel; alle veiling-artikelen zijn hier voorzien van een rood label zodat je ze gemakkelijk kunt herkennen.

 

Je kunt vanaf woensdag ook zien op welk moment de veiling van je favoriete artikelen van start gaat, dit is namelijk niet voor alle items hetzelfde! Op de eerste artikelen kan worden geboden vanaf woensdagavond 19:00 uur en de rest volgt vanaf donderdagochtend 08:00 uur.

 

meubel veiling

 

 

meubel veiling

 

 

 

 

Ik ben enthousiast, hoe doe ik mee met de veiling?

Om mee te kunnen doen met de meubelveiling, begin je met het aanmaken van een Stijlboek-account via onze website. In deze blog leggen we uit hoe je dat doet. Zorg dat je bent ingelogd als de veiling van start gaat, dan kun je meteen beginnen met bieden. Houd ook de klok goed in de gaten, de ene teller staat eerder op 0 dan de andere!

 

Klik op het item van jouw keuze, daar vind je informatie over de afmetingen, kleur en materiaal. Ook zie je drie prijzen; de originele verkoopprijs, de minimale biedprijs en de biedstap, dat betekent dat je bij sommige artikelen steeds met minimaal €5 dient te overbieden en bij anderen met minimaal €20. Zorg dat je je veiling in de gaten houdt, misschien zijn er kapers op de kust!

 

 

meubel veiling

 

 

Eenmaal, andermaal… Verkocht!

Gefeliciteerd! Je bent de hoogste bieder dus het item van je keuze is van jou! Je ontvangt na het sluiten van de veiling een e-mail met een link waarmee je de betaling kunt doen. Wanneer deze is voldaan, zetten we je meubel(s) en/of accessoire(s) klaar en kun je deze maandag 13 april tussen 10:00 uur en 14:00 uur ophalen via onze Woongelofelijke Drive Thru! Deze vind je aan de achterkant van ons pand; rijd over de parkeerplaats, voorbij de hoofdingang en volg de route om de winkel heen. Geen zorgen, dit staat duidelijk aangegeven! Hieronder zie je een bovenaanzicht van de route.

 

drive thru van donzel

 

drive in van donzel

 

VOORWAARDEN MEUBELVEILING

 

 

Tijdens deze actie zijn veilingvoorwaarden van toepassing. Bij het bieden op één van de veiling-items ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

 

Deelname
// Bieden kan als je een Stijlboek account hebt. Registratie is dus verplicht en we gebruiken je persoonlijke Stijlboek ID-nummer als ophaalbevestiging
// Als twee exact dezelfde biedingen op hetzelfde moment geplaatst worden, dan loten wij wie de winnaar is
// Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen.
// Betaal veilig via de mail die je van ons ontvangt.

 

Bezorging
// Bezorgen is niet mogelijk, het item moet opgehaald worden

 

Ophalen
//Je aankoop moet op maandag 13 april tussen 10.00 en 14.00 uur opgehaald worden bij de Woongelofelijke Drive Thru aan de achterkant van het pand
// Zorg zelf voor passend vervoer (busje, aanhanger, etc bij grotere items)
// We pakken het woonitem niet in (neem je eigen doeken/beschermingsmateriaal mee)

 

Montage
// Je dient het woonitem thuis zelf in elkaar te zetten

 

Garantie

// Gekocht zoals gezien
// Op het artikel zit geen garantie
// Het is niet mogelijk onze services af te nemen