Binnenkijken bij
Gert-Jan & Silvia

We nemen een kijkje in een gerenoveerde eengezinswoning in Venhorst, waar styliste Nanda in het proces is gekomen terwijl de verbouwing al aan de gang was.

Bij Woongelofelijk Van Donzel hebben we gezorgd voor alle meubels, accessoires, raam- en muurbekleding.

Het advies van Nanda ging eigenlijk vanzelf. Zo voelde dat tenminste.

Binnenkijken in een eengezinswoning

Door intensief contact met de bewoners Gert-Jan en Silvia en het verkrijgen van de juiste informatie hebben we niet alleen gekeken naar meubels. We hebben ook aandacht besteed aan de bewegingsruimte en zichtlijnen. Hierdoor hebben we een eenheid en balans gecreëerd tussen alle ruimten.


‘’Het advies van Nanda ging eigenlijk vanzelf. Zo voelde dat tenminste. Ze luisterde goed naar wat onze wensen waren en heeft daar elke keer weer goed op ingespeeld. De samenwerking met Nanda was erg prettig en gezellig, aldus Silvia.’’

Behang Cameo van Arte

In dit interieur dient het gouden behang Cameo van Arte, niet alleen als decoratief element, maar ook als natuurlijke looprichting naar zowel de keuken als de voorkamer.

Verlichting is sfeerbepalend

Verlichting kan de sfeer van een ruimte maken of breken. Daarom denken onze stylisten hier goed over na. Naast het selecteren van de juiste lamp is het strategisch plaatsen van spots van cruciaal belang. Zo kan bijvoorbeeld een schilderij of tv-meubel uitgelicht worden, waardoor de ruimte tot leven komt.

De meerwaarde van een interieuradvies

’’De meerwaarde van het interieuradvies van Nanda is dat zij ervoor gezorgd heeft dat al onze vragen en wensen zijn ingevuld. En dat het uiteindelijk een samenhangend eindresultaat heeft opgeleverd, waar wij ontzettend dankbaar en blij mee zijn.

Van al het contact met Nanda is ons bijgebleven de fijne gesprekken met haar. Altijd gezellig en weer benieuwd wat ze voor ons bedacht had. Ze voelde precies aan wat onze wensen waren, aldus Gert-Jan.’'

Maak een afspraak
met Nanda!

Is jouw interieur toe aan een update, maar weet je niet waar te beginnen? Twijfel je over de juiste meubels, indeling en kleuren? Of heb je al een idee voor een prachtige woonstijl, maar vind je het lastig om dit te realiseren?

Vraag gratis een persoonlijk interieuradvies op maat aan.

Raamdecoratie

In de keuken zorgen houten jaloezieën en een gordijn voor privacy, terwijl aan de achterkant bewust is gekozen voor een semi-transparant gordijn om de verbinding met de tuin te behouden.

Deze inbetween gordijnen met een wave plooi zorgen voor een lichte en luchtige sfeer door natuurlijk licht binnen te laten. Bovendien dragen ze bij aan de akoestiek.

Opstelling
van de zithoek

Als we als laatste nog een tikkeltje eigenzinnigheid toevoegen, zoals bij de opstelling van de zithoek, geeft dat de finishing touch.

In de zithoek heeft Nanda gekozen voor de elementenbank Bunn van Kloeck. De kasten achter de bank, de salontafel en het tv-meubel zijn op maat gemaakt om een eenheid te vormen.

Het vloerkleed komt uit de Graphix dessin van de Ensuite Collection van Brinker.

Stylist Nanda: Een knusse zithoek, met de juiste looplijnen, zicht naar buiten en de juiste sfeer met de verlichting.

Precies wat wij voor ogen hadden

Silvia: ‘’De leuke ideeën waar Nanda iedere keer mee kwam, zoals de opening tussen de bank, ontwerp van de salontafel, het behang, het schilderij, de spiegels en nog veel meer. Wij zouden haar altijd bij iedereen aanbevelen.’’

Gert-Jan: ‘’Het eindresultaat is fantastisch. Precies wat wij wilden bereiken met de verbouwing en wat wij voor ogen hebben gehad. Elke keer als er iets geleverd werd door Woongelofelijk Van Donzel bleek er weer een puzzelstukje op zijn plek te vallen. Zoals het nu is geeft het veel rust in huis.’’

Nóóit meer acties, tips en wooninspiratie missen?

Schrijf je dan in voor onze Woongelofelijke e-mail.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})