Interieurstylisten

.

De interieurstylisten van Woongelofelijk Van Donzel

Je gaat verhuizen naar een ander huis en daar heb je nieuwe meubels voor nodig. Misschien heb je wel een nieuwbouwhuis inrichten. Of je hebt al meubels, maar het lukt je niet om er een kloppend geheel van de te maken. Jouw interieur moet namelijk precies zijn zoals jij het wilt. Het moet stijlvol zijn, comfort uitstralen en uniek zijn.

In dat geval is het fijn om een interieurstylist met je mee te laten kijken voor een interieuradvies, zodat je zeker weet dat jouw interieur perfect op elkaar is afgestemd, van de bank tot aan je gordijnen. Onze interieurstylisten uit Uden geven jou graag interieuradvies en maken jouw woning woongelofelijk.

Wat ons woongelofelijk maakt?

Voor een interieuradvies zoals dat van jou trekken we alles uit de kast. Zo’n advies is maatwerk en gedurende het proces schakelen we met allerlei experts binnen Van Donzel. Zoals onze vakvrouw in woningtextiel, een collega geknipt voor de perfecte styling en een professionele 3D-tekenaar om het advies visueel te maken als dat nodig is.

Gezamenlijk steken we daar heel wat uurtjes van onze tijd in. Dat vinden wij niet erg, wij doen alles voor een advies op topniveau. Gaan we al deze uren doorbelasten dan is de lol er voor jou snel vanaf. En voor ons ook, trouwens. Wij steken die tijd en energie liever in waar we wél blij van worden, en dat is van jouw huis een echt thuis maken; een prachtig interieur waarvan jíj zegt dat het echt jouw thuis is!

Even voorstellen: dit zijn onze interieurstylisten!

.

Interieurstylist Nanda

Nanda begon al als tiener bij Van Donzel om klanten kopjes koffie te geven of om te helpen bij evenementen, een mooi bijbaantje. Ze studeerde uiteindelijk in Boxtel en Eindhoven om het vak te leren en in 2007 startte zij bij Van Donzel haar carrière als interieurstylist. “Ik heb dus al aardig wat jaren ervaring in interieur- en stylingland!”

Mixen en matchen is hoe Nanda te werk gaat. Eén woonstijl gaat voor Nanda niet op. Thuis heeft ze dan ook een stijlvolle, rustige basis met rustieke en karakteristieke elementen met een subtiele accentkleur om wat kleur toe te voegen. “Mijn lievelings zijn blauw- en groentinten, maar rood/terracotta heeft inmiddels ook een plekje in mijn hart verovert.” Deze combinatie geeft een stijlvolle en volwassen sfeer. Dierbare herinneringen krijgen ook een plek in het interieur, dat maakt van een huis een thuis.

 

De binnenkijkers van interieurstylist Nanda

.

Interieurstylist Doret

Mijn naam is Doret van Donzel en 35 jaar geleden ben ik begonnen in de meubelzaak bij Van Donzel. Meteen trok mij alles wat te maken had met gordijnen en vloeren. Ik dacht ‘dat kan toch niet zo moeilijk zijn, een gordijn verkopen’. Maar er zit heel veel in!

In de loop der jaren is er veel veranderd in interieurs en daar moet je constant op inspelen. Bij Van Donzel kunnen we met de afdeling vloer • raam • muur een totaaladvies aanbieden; PVC vloeren, gordijnen en behang. Alles om je woning geheel aan te kleden.

Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om voor elke klant een mooi interieur te maken!

De binnenkijkers van interieurstylist Doret

.

“Zonder de interieurstylisten was het weer neutraal geworden”

Interieurstylist Angelique

Angelique ademt interieur. Met haar jarenlange ervaring bij Van Donzel heeft zij inmiddels diverse petten op. Advies, inkoop en winkelbeeld is wel aan haar besteed. Daarnaast gaat ze regelmatig op pad om complete inrichtingen en styling aan huis te verzorgen bij klanten. Out of the box denken maakt volgens haar de mooiste interieurs. Met een kritisch oog op materialen en vormgeving, maakt zij het interieurplan kloppend. “Ik heb van mijn passie mijn werk mogen maken!”

Als je bij Angelique op visite bent kom je binnen in een warm interieur met rustieke materialen, naturel tinten en wat Oosterse invloeden. Daarnaast is ze dol op de elegante woonstijl vanwege de rijke, luxe stoffen en materialen. “Van complete woonprogramma’s houd ik niet, juist het combineren van verschillende meubels en woonaccessoires maakt het eigen.” Items met een verhaal maken het interieur meer persoonlijk, daarom vind je deze bij Angelique ook terug.

Rust en balans zijn thuis het allerbelangrijkst, zowel in kleurgebruik als in de aankleding. “Mijn interieur is altijd in beweging, dat hoeft niet altijd groots te zijn, soms kunnen nieuwe kussens en accessoires al een ander look and feel geven.”

 

De binnenkijkers van interieurstylist Angelique

.

Interieurstylist Harm

Maak kennis met Harm, een creatieve beelddenker met een passie voor interieur. Met zijn ervaring als verkoopadviseur en interieuradviseur voor onze afdeling woningstoffering (vloer, muur, raam) heeft hij brede én technische kennis opgebouwd. Na enkele jaren afwezigheid is hij nu terug om zijn passie opnieuw vorm te geven. Harm heeft een opleiding in ruimtelijke vormgeving gevolgd aan de MTS Sint Lucas en heeft daarnaast een diploma in 3D-design behaald aan de Hogeschool voor de Kunsten.

In zijn eigen huis heeft Harm een sfeervolle en rustige inrichting met warme kleuren die in balans zijn. De interieurstijl van Harm is het creëren van rust en balans, met enkele opvallende eyecatchers. Waar Harm het allerliefst zou willen wonen? In Italië, in een huis dichtbij de zee en in de winter de bergen binnen handbereik.

Een interieur item waar Harm erg aan gehecht is, is de ronde eettafel met de bijbehorende ronde eetbank. Deze biedt de ideale plek om te eten en te borrelen met vrienden en familie. Samen met jou een passend, top en kloppend geheel neerzetten. Daar wordt Harm blij van!

3D-tekenaar Jelena

Maak kennis met Jelena, 3D-visualisatiespecialist bij Van Donzel. Ze heeft een achtergrond in landschapsarchitectuur aan de Universiteit van Novi Sad in Servië. Jelena is in 2021 bij ons komen werken. Haar eigen huis straalt rust uit, met veel licht en een vleugje kleur. Ze is dol op boeken en planten en koestert enkele kostbare erfstukken van haar oma.

Jelena's interieurhandtekening is artistiek, kleurrijk en tijdloos. Trends zijn volgens haar minder belangrijk; het draait altijd om mensen. Jelena zou graag een huisje in het bos hebben om daar samen met haar familie van te genieten.

Bij haar werk wordt Jelena vooral gedreven door de mogelijkheid om voortdurend nieuwe dingen te leren. Het gebruik van virtual reality (VR) en het op een andere manier presenteren van een interieuradvies aan klanten is voor Jelena elke dag een nieuwe uitdaging! Daarbij is elk interieurproject speciaal op zijn eigen manier!

Interieurstylist Janine

Stylist Janine, een vlotte vrouw van 42 jaar. Samen met haar man, dochter en ondeugende puppy, woont ze in een gezellige twee onder een kap woning in Uden. Naast haar werk bij Van Donzel, is ze ook te vinden als coach op het hockeyveld en geniet ze enorm van de Brabantse gezelligheid.

Janine heeft een opleiding in Management Economie en Recht gevolgd. Daarna een tijdje als woningstofferingsspecialist gewerkt en in 2022 de overstap gemaakt naar Van Donzel. Bij ons kan ze haar kennis en creativiteit op een bredere manier inzetten.

Haar huis heeft Janine gezellig en warm ingericht, met een mix van structuren en materialen. Het is een moderne stijl met een warme twist. Als Janine mocht kiezen, zou ze het liefst dicht bij zee in een gemoderniseerde boerderij willen wonen. Daar voelt ze zich helemaal thuis! ‘’Mijn meest gekoesterde interieuritem is onze bank. Het is de plek waar ons gezin samen de fijnste momenten beleeft, van gezellige filmavonden tot knusse gesprekken.

Bij Woongelofelijk Van Donzel word ik ontzettend blij van mijn collega’s en de fijne sfeer in de winkel. Ook de gezelligheid van de klanten maakt elke dag weer bijzonder. Het meeste trots ben ik op de binnenkijker bij Hilde en Stijn in Sint Oedenrode.''

De binnenkijkers van interieurstylist Janine

.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})