Interieurstylisten

.

De interieurstylisten van Woongelofelijk Van Donzel

Je gaat verhuizen naar een ander huis en daar heb je nieuwe meubels voor nodig. Misschien heb je wel nieuwbouw gekocht. Of je hebt al meubels, maar het lukt je niet om er een kloppend geheel van de te maken. Jouw interieur moet namelijk precies zijn zoals jij het wilt. Het moet stijlvol zijn, comfort uitstralen en uniek zijn. In dat geval is het fijn om een interieurstylist met je mee te laten kijken voor een interieuradvies, zodat je zeker weet dat jouw interieur perfect op elkaar is afgestemd, van de bank tot aan je gordijnen. Onze interieurstylisten uit Uden geven jou graag interieuradvies en maken jouw woning woongelofelijk.

Wat ons woongelofelijk maakt?

Voor een interieuradvies zoals dat van jou trekken we alles uit de kast. Zo’n advies is maatwerk en gedurende het proces schakelen we met allerlei experts binnen Van Donzel. Zoals onze vakvrouw in woningtextiel, een collega geknipt voor de perfecte afstyling en een professionele 3D-tekenaar om het advies visueel te maken als dat nodig is.

Gezamenlijk steken we daar heel wat uurtjes van onze tijd in. Dat vinden wij niet erg, wij doen alles voor een advies op topniveau. Gaan we al deze uren doorbelasten dan is de lol er voor jou snel vanaf. En voor ons ook, trouwens. Wij steken die tijd en energie liever in waar we wél blij van worden, en dat is van jouw huis een echt thuis maken; een prachtig interieur waarvan jíj zegt dat het echt jouw thuis is!

Maak kennis met onze interieurstylisten

.

Interieurstylist Doret

Mijn naam is Doret van Donzel en 35 jaar geleden ben ik begonnen in de meubelzaak bij Van Donzel. Meteen trok mij alles wat te maken had met gordijnen en vloeren. Ik dacht ‘dat kan toch niet zo moeilijk zijn, een gordijn verkopen’. Maar er zit heel veel in!

In de loop der jaren is er veel veranderd in interieurs en daar moet je constant op inspelen. Bij Van Donzel kunnen we met de afdeling Home Made By een totaaladvies aanbieden; vloeren, verf, behang, zonwering en gordijnen. Alles om je woning geheel aan te kleden.

Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om voor elke klant een mooi interieur te maken!

Interieurstylist Nanda

Nanda begon al als tiener bij Van Donzel om klanten kopjes koffie te geven of om te helpen bij evenementen, een mooi bijbaantje. Ze studeerde uiteindelijk in Boxtel en Eindhoven om het vak te leren en in 2007 startte zij bij Van Donzel haar carrière als stylist. “Ik heb dus al aardig wat jaren ervaring in interieur- en stylingland!”

Mixen en matchen is hoe Nanda te werk gaat. Eén woonstijl gaat voor Nanda niet op. Thuis heeft ze dan ook een stijlvolle, rustige basis met rustieke en karakteristieke elementen met een subtiele accentkleur om wat kleur toe te voegen. “Mijn lievelings zijn blauw- en groentinten, maar rood/terracotta heeft inmiddels ook een plekje in mijn hart verovert.” Deze combinatie geeft een stijlvolle en volwassen sfeer. Dierbare herinneringen krijgen ook een plek in het interieur, dat maakt van een huis een thuis.

 

“Zonder stylist was het weer neutraal geworden”

Interieurstylist Angelique

Angelique ademt interieur. Met haar jarenlange ervaring bij Van Donzel heeft zij inmiddels diverse petten op. Advies, inkoop en winkelbeeld is wel aan haar besteed. Daarnaast gaat ze regelmatig op pad om complete inrichtingen en styling aan huis te verzorgen bij klanten. Out of the box denken maakt volgens haar de mooiste interieurs. Met een kritisch oog op materialen en vormgeving, maakt zij het interieurplan kloppend. “Ik heb van mijn passie mijn werk mogen maken!”

Als je bij Angelique op visite bent kom je binnen in een warm interieur met rustieke materialen, naturel tinten en wat Oosterse invloeden. Daarnaast is ze dol op de elegante woonstijl vanwege de rijke, luxe stoffen en materialen. “Van complete woonprogramma’s houd ik niet, juist het combineren van verschillende meubels en accessoires maakt het eigen.” Items met een verhaal maken het interieur meer persoonlijk, daarom vind je deze bij Angelique ook terug. Rust en balans zijn thuis het allerbelangrijkst, zowel in kleurgebruik als in de aankleding. “Mijn interieur is altijd in beweging, dat hoeft niet altijd groots te zijn, soms kunnen nieuwe kussens en accessoires al een ander look and feel geven.”

 

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})