Interieurstylisten

.

De interieurstylisten van Woongelofelijk Van Donzel

Je gaat verhuizen naar een ander huis en daar heb je nieuwe meubels voor nodig. Misschien heb je wel een nieuwbouwhuis inrichten. Of je hebt al meubels, maar het lukt je niet om er een kloppend geheel van de te maken. Jouw interieur moet namelijk precies zijn zoals jij het wilt. Het moet stijlvol zijn, comfort uitstralen en uniek zijn.

In dat geval is het fijn om een interieurstylist met je mee te laten kijken voor een interieuradvies, zodat je zeker weet dat jouw interieur perfect op elkaar is afgestemd, van de bank tot aan je gordijnen. Onze interieurstylisten uit Uden geven jou graag interieuradvies en maken jouw woning woongelofelijk.

Wat ons woongelofelijk maakt?

Voor een interieuradvies zoals dat van jou trekken we alles uit de kast. Zo’n advies is maatwerk en gedurende het proces schakelen we met allerlei experts binnen Van Donzel. Zoals onze vakvrouw in woningtextiel, een collega geknipt voor de perfecte styling en een professionele 3D-tekenaar om het advies visueel te maken als dat nodig is.

Gezamenlijk steken we daar heel wat uurtjes van onze tijd in. Dat vinden wij niet erg, wij doen alles voor een advies op topniveau. Gaan we al deze uren doorbelasten dan is de lol er voor jou snel vanaf. En voor ons ook, trouwens. Wij steken die tijd en energie liever in waar we wél blij van worden, en dat is van jouw huis een echt thuis maken; een prachtig interieur waarvan jíj zegt dat het echt jouw thuis is!

Even voorstellen: dit zijn onze interieurstylisten!

Maak kennis met onze interieurstylisten Nanda, Angelique, Doret, Janine en Jelena!

In deze video vragen we hen het hemd van het lijf. Wat wilden zij bijvoorbeeld worden toen ze klein waren en wat is hun ideale tip voor het inrichten van je huis? Je komt erachter in deze video.

Interieurstylist Nanda

Nanda begon al als tiener bij Van Donzel om klanten kopjes koffie te geven of om te helpen bij evenementen, een mooi bijbaantje. Ze studeerde uiteindelijk in Boxtel en Eindhoven om het vak te leren en in 2007 startte zij bij Van Donzel haar carrière als interieurstylist. “Ik heb dus al aardig wat jaren ervaring in interieur- en stylingland!”

Material board van Nanda

Mixen en matchen is hoe Nanda te werk gaat. Eén woonstijl gaat voor Nanda niet op. Thuis heeft ze dan ook een stijlvolle, rustige basis met rustieke en karakteristieke elementen met een subtiele accentkleur om wat kleur toe te voegen.

“Mijn lievelings zijn blauw- en groentinten, maar rood/terracotta heeft inmiddels ook een plekje in mijn hart verovert.” Deze combinatie geeft een stijlvolle en volwassen sfeer. Dierbare herinneringen krijgen ook een plek in het interieur, dat maakt van een huis een thuis.

De binnenkijkers van interieurstylist Nanda

.

Reviews van klanten

8.9

392 beoordelingen

Goeie service. Fijne begeleiding en wij zijn mooie shuttes rijker.

Heer/mevrouw Elbers

Alles was goed geregeld, ook met het beschikbaar stellen van een aanhanger met hyif, deze stond al netjes geladen klaar. Goede service.

Heer/mevrouw Megens

Goed en netjes geholpen in de winkel en de bezorgers, vrolijke, nette jonge kerels die alles netjes in elkaar zetten en achterlaten.

Van der Burght

Bekijk alle reviews

Interieurstylist Doret

Mijn naam is Doret van Donzel en 35 jaar geleden ben ik begonnen in de meubelzaak bij Van Donzel. Meteen trok mij alles wat te maken had met gordijnen en vloeren. Ik dacht ‘dat kan toch niet zo moeilijk zijn, een gordijn verkopen’. Maar er zit heel veel in!

Material board van Doret

In de loop der jaren is er veel veranderd in interieurs en daar moet je constant op inspelen. Bij Van Donzel kunnen we met de afdeling vloer • raam • muur een totaaladvies aanbieden; PVC vloeren, gordijnen en behang. Alles om je woning geheel aan te kleden.

Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om voor elke klant een mooi interieur te maken!

De binnenkijkers van interieurstylist Doret

.

“Zonder de interieurstylisten was het weer neutraal geworden”

Interieurstylist Angelique

Angelique ademt interieur. Met haar jarenlange ervaring bij Van Donzel heeft zij inmiddels diverse petten op. Advies, inkoop en winkelbeeld is wel aan haar besteed. Daarnaast gaat ze regelmatig op pad om complete inrichtingen en styling aan huis te verzorgen bij klanten.

Out of the box denken maakt volgens haar de mooiste interieurs. Met een kritisch oog op materialen en vormgeving, maakt zij het interieurplan kloppend. “Ik heb van mijn passie mijn werk mogen maken!”

 

Material board van Angelique

Als je bij Angelique op visite bent kom je binnen in een warm interieur met rustieke materialen, naturel tinten en wat Oosterse invloeden. Daarnaast is ze dol op de elegante woonstijl vanwege de rijke, luxe stoffen en materialen.

“Van complete woonprogramma’s hou ik niet, juist het combineren van verschillende meubels en woonaccessoires maakt het eigen.” Items met een verhaal maken het interieur meer persoonlijk, daarom vind je deze bij Angelique ook terug.

Rust en balans zijn thuis het allerbelangrijkst, zowel in kleurgebruik als in de aankleding. “Mijn interieur is altijd in beweging, dat hoeft niet altijd groots te zijn, soms kunnen nieuwe kussens en accessoires al een ander look and feel geven.”

De binnenkijkers van interieurstylist Angelique

.

Interieurstylist Janine

Stylist Janine, een vlotte vrouw van 42 jaar. Samen met haar man, dochter en ondeugende puppy, woont ze in een gezellige twee onder een kap woning in Uden. Naast haar werk bij Van Donzel, is ze ook te vinden als coach op het hockeyveld en geniet ze enorm van de Brabantse gezelligheid.

Janine heeft een opleiding in Management Economie en Recht gevolgd. Daarna een tijdje als woningstofferingsspecialist gewerkt en in 2022 de overstap gemaakt naar Van Donzel. Bij ons kan ze haar kennis en creativiteit op een bredere manier inzetten.

Material board Janine

Haar huis heeft Janine gezellig en warm ingericht, met een mix van structuren en materialen. Het is een moderne stijl met een warme twist. Als Janine mocht kiezen, zou ze het liefst dicht bij zee in een gemoderniseerde boerderij willen wonen.

Daar voelt ze zich helemaal thuis! ‘’Mijn meest gekoesterde interieuritem is onze bank. Het is de plek waar ons gezin samen de fijnste momenten beleeft, van gezellige filmavonden tot knusse gesprekken.

Bij Woongelofelijk Van Donzel word ik ontzettend blij van mijn collega’s en de fijne sfeer in de winkel. Ook de gezelligheid van de klanten maakt elke dag weer bijzonder. Het meeste trots ben ik op de binnenkijker bij Hilde en Stijn in Sint Oedenrode.''

De binnenkijkers van interieurstylist Janine

.

3D-visualisatiespecialist Jelena

Maak kennis met Jelena, 3D-visualisatiespecialist bij Van Donzel. Ze heeft een achtergrond in landschapsarchitectuur aan de Universiteit van Novi Sad in Servië. Jelena is in 2021 bij ons komen werken.

Haar eigen huis straalt rust uit, met veel licht en een vleugje kleur. Ze is dol op boeken en planten en koestert enkele kostbare erfstukken van haar oma.

3D interieuradvies

Jelena laat het interieuradvies tot leven komen in haar indrukwekkende 3D visualisaties.

In deze video worden we bijvoorbeeld virtueel meegenomen door onze afdeling Vloer • Raam • Muur.

Material board van Jelena

Jelena's interieurhandtekening is artistiek, kleurrijk en tijdloos. Trends zijn volgens haar minder belangrijk; het draait altijd om mensen. Jelena zou graag een huisje in het bos hebben om daar samen met haar familie van te genieten.

Bij haar werk wordt Jelena vooral gedreven door de mogelijkheid om voortdurend nieuwe dingen te leren. Het gebruik van virtual reality (VR) en het op een andere manier presenteren van een interieuradvies aan klanten is voor Jelena elke dag een nieuwe uitdaging! Daarbij is elk interieurproject speciaal op zijn eigen manier!

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 392 individuele klantbeoordelingen op
5-sterrenspecialist

Veelgestelde vragen over interieurstylisten (FAQ)

Wat doet een interieurstylist van Woongelofelijk Van Donzel?

Onze stylisten helpen je met het creëren van een harmonieus en uniek interieur, afgestemd op jouw persoonlijke stijl en wensen, van meubels tot gordijnen​​.

Hoe gaat een interieuradvies in zijn werk?

We beginnen met een gesprek bij jou thuis of in de winkel, waar we jouw stijl, budget en wensen bespreken. Dit wordt gevolgd door een uitgebreid advies, soms met 2D of 3D visualisaties​​.

Wat maakt jullie interieuradvies uniek?

Ons advies is altijd op maat en we betrekken verschillende experts, zoals woningtextielspecialisten en 3D-tekenaars, om een compleet en persoonlijk advies te geven​​.

Kan ik ook advies krijgen voor mijn bestaande meubels?

Zeker, wij kunnen je helpen jouw bestaande meubels te integreren in een nieuw interieurontwerp of ze op een nieuwe manier te stylen​​​​.

Wat kost interieuradvies bij Woongelofelijk Van Donzel?

Ons advies is gratis. We nemen de tijd om jouw droominterieur te realiseren zonder extra kosten voor het advies​​.

Bieden jullie ook virtual reality (VR) ervaringen aan?

Ja, voor grotere projecten gebruiken we VR om je door jouw nieuwe interieur te laten 'lopen', wat een unieke en realistische ervaring biedt​​.

Hoe lang duurt een interieuradvies?

De duur hangt af van de omvang van het project. Wij werken samen met jou om een realistisch tijdschema op te stellen​​.

Kan ik het advies aan mijn budget aanpassen?

Absoluut, we werken met verschillende budgetten en helpen je bij het maken van slimme keuzes​​.

Wat als ik niet tevreden ben met het advies?

Wij streven naar volledige klanttevredenheid en zullen wijzigingen aanbrengen totdat je helemaal blij bent met je interieur​​.

Meer over Woongelofelijk Van Donzel?

Ontdek het unieke verhaal van Woongelofelijk Van Donzel. Je leest alles over ons.

 

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})