Wil je dit voorjaar óók ultiem genieten van het buitenleven? Creëer dan de tuin van je dromen met Woongelofelijk Van Donzel.

Bij ons vind je de comfortabelste luxe tuinmeubelen en beste buitenkeukens, BBQ's en pizzaovens om jouw buitenruimte om te toveren tot een waar paradijs.

Van tuintafels tot complete loungesets

Maak kennis met de luxe tuinmeubelen van het merk Yoi. In onze winkel op de Industrielaan 12 in Uden, hebben we onze buitenleven showroom ingericht. Van tuintafels en tuinstoelen tot complete loungesets.

De collectie van Yoi tuinmeubelen heeft het allemaal. Bovendien zijn de luxe tuinsets speciaal ontworpen om alle weersomstandigheden te doorstaan.

Hierdoor kun je gegarandeerd jarenlang genieten van deze kwaliteitsmeubelen.

Onze tuinmeubelen

Live cooking events

De hele maand april vieren wij het Buitenleven. Kom zaterdag 29 april naar de Live Cooking Demo op onze Alfa Forni pizza ovens. Proef de heerlijkste pizza's én ontdek daarnaast wat er nog meer mogelijk is met deze veelzijdige oven. 

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel en maak er een vlammende zaterdag van! Ben jij erbij? 

Kamado BBQ’s, pizzaovens en vuurschaal BBQ’s

Breng je buitenleven naar een hoger niveau met de barbecues en pizzaovens van Woongelofelijk Van Donzel. Op de kamado BBQ’s van het Nederlandse merk The Bastard bereid je zelf de lekkerste gerechten met een perfecte garing.

Steel de show met de spectaculaire en OFYR vuurschaal barbecues. En maak de perfecte pizza gewoon thuis in de professionele pizzaovens van het Italiaanse Alfa Forni.

Buitenkeukens.nl

In onze webshop Buitenkeukens.nl vind je een prachtige selectie van hoogwaardige kamado BBQ's, pizzaovens en vuurschaal BBQ’s.

Dus of je nu een zomerbarbecue organiseert met vrienden of met het hele gezin heerlijke pizza wil maken, met onze buitenkeukens til je het begrip buitenvermaak zeker naar een hoger niveau tilt.

 

Een greep uit onze collectie

Accessoires van het allerhoogste niveau

Om het buitenleven compleet te maken hebben we een reeks luxe accessoires in ons assortiment. Van vuurkorven tot tuinparasols en barbecue gereedschap tot complete luxe tuinsets.

Bij Woongelofelijk Van Donzel vind je alléén vakkundig vervaardigde accessoires om ervoor te zorgen dat je écht alles uit je buitenruimte kunt halen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Onze complete buitencollectie is gemaakt van hoogwaardige materialen die speciaal ontworpen zijn om de tand des tijds te doorstaan.

De luxe tuinmeubelen van Yoi zijn weerbestendig en hebben een lange levensduur.

Daarnaast zijn onze kamado BBQ's, pizzaovens en OFYR vuurschaal BBQ extreem robuust gebouwd, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Live cooking events

De hele maand april vieren wij het buitenleven. Kom naar Woongelofelijk Van Donzel en ervaar zélf het comfort van onze tuinmeubelen.

Bovendien organiseren we live cooking demo’s op al onze buitenkeukens.

Zien we je dan?

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})