Verduisterende gordijnen

Gordijnen zijn een noodzakelijk goed in huis. Je wilt namelijk niet dat iedereen zomaar bij jou thuis binnen kan kijken. In de slaapkamer is het fijn om de zon te kunnen weren als deze fel naar binnen schijnt, maar ook om het volledig te kunnen verduisteren zodat je niet wakker wordt van de ochtendzon. Verduisterende gordijnen of verduisterende (duo)rolgordijnen zijn daarvoor een ideale oplossing.

Verduisterende gordijnen op maat

Dat gordijnen noodzakelijk zijn betekent niet dat het niet stijlvol hoeft te zijn. Sterker nog, je kunt je gordijnen helemaal samenstellen naar eigen wens.

Bij Van Donzel helpen we je graag met interieuradvies op het gebied van gordijnen, maar ook van verschillende soorten behang en vloeren. De verduisterende gordijnen zijn volledig op maat te bestellen. Onze interieurstylisten bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen?

De woonkamer wil je wanneer het donker is misschien wel afgeschermd hebben van de buitenwereld. Je hebt niet per se zin in pottenkijkers als je lekker op de bank ligt, of bezoek over de vloer hebt. Volledig verduisterende gordijnen zijn een oplossing, maar soms kunnen deze te zwaar, aanwezig of overheersend zijn. In dat geval zijn lichtdoorlatende gordijnen een aanrader. Dat oogt rustiger en deze gordijnen kunnen bij teveel zoninval zorgen je huis toch nog daglicht heeft.

Verduister je slaapkamer

Toch is het voor een slaapkamer wel heel fijn om compleet verduisterende rolgordijnen te hebben, zodat je in de zomer niet al om 6 uur wakker wordt van het felle daglicht. In deze gevallen zijn duo rolgordijnen aan te raden. Wanneer je wat meer lichtinval wilt schuif je de lichtdoorlatende rolgordijnen naar beneden. Voor een compleet verduisterde kamer doe je de lichtwerende rolgordijn naar beneden.

Verduisterende gordijnen kopen bij Van Donzel

Onze woonwinkel in Uden is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m² een bron van wooninspiratie. Je kunt hier langskomen voor persoonlijk advies op maat voor niet alleen je (plissé)gordijnen, (duo)rolgordijnen of jaloezieën, maar ook je vloer of verf.

Kom dus binnenkort een keer langs in onze winkel in Uden om jouw persoonlijke advies te ontvangen en alle verduisterende (rol)gordijnen met eigen ogen te bekijken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

De service van Van Donzel

De top 5 redenen waarom mensen voor verduisterende gordijnen van Van Donzel kiezen:

1. De verduisterende gordijnen sluiten altijd perfect aan op je interieur;
2. We verkopen enkel verduisterende gordijnen van goede kwaliteit;
3. De verduisterende gordijnen worden op maat gemaakt;
4. Je kunt gebruik maken van de woongelofelijke bezorgservice;
5. In onze woonwinkel in Uden kun je het materiaal zelf bekijken en voelen;

Onze woongelofelijke service

We willen natuurlijk dat je de beste ervaring mogelijk hebt met Van Donzel. Daarom hebben we onze Woongelofelijke service nieuw leven ingeblazen waarmee jij de komende 7 jaar:

- Gegarandeerd bent van professionele hulp bij eventuele ongemakken aan je gordijnen;
- Aanvullende constructieservice;
- Aanvullende vlekkenservice.

Bezorging van jouw gordijnen

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal geniet van jouw aankoop. De bezorging van je gordijnen is daar een belangrijk onderdeel van. We bezorgen met onze eigen Woongelofelijke bezorgservice waarbij onze bezorgers gordijnen op de gewenste plek plaatsen, monteren en de verpakking weer meenemen.

Wil je gebruik maken van onze bezorgservice? Lees meer over de voorwaarden.

Montage van verduisterende gordijnen bij jou thuis.

Gordijnen ophangen kan weleens een lastig klusje zijn. De gordijnen moeten namelijk waterpas hangen en je wilt natuurlijk geen slordige gaten in de muur. Onze woningstoffeerder komt altijd eerst langs om de ramen op te meten. Daarna komt de woningstoffeerder bij jou thuis om de gordijnen monteren.

Bekijk meer woningtextiel

.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})