Verduisterende gordijnen

In huis hechten we veel waarde aan privacy; niemand wil immers dat buitenstaanders zomaar naar binnen kunnen gluren.

Daarnaast kan de felle zon, met name in de slaapkamer, behoorlijk storend zijn en je vroegtijdig uit je slaap halen.

Gelukkig bieden verduisterende gordijnen of verduisterende (duo)rolgordijnen de perfecte oplossing.

Verduisterende gordijnen op maat

Dat gordijnen noodzakelijk zijn betekent niet dat het niet stijlvol hoeft te zijn. Sterker nog, je kunt je gordijnen helemaal samenstellen naar eigen wens.

Bij Van Donzel helpen we je graag met interieuradvies op het gebied van gordijnen, maar ook van verschillende soorten behang en vloeren. De verduisterende gordijnen zijn volledig op maat te bestellen. Onze interieurstylisten bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen?

De woonkamer wil je wanneer het donker is misschien wel afgeschermd hebben van de buitenwereld. Je hebt niet per se zin in pottenkijkers als je lekker op de bank ligt, of bezoek over de vloer hebt. Volledige black-out gordijnen zijn een oplossing, maar soms kunnen deze te zwaar, aanwezig of overheersend zijn. In dat geval zijn lichtdoorlatende gordijnen een aanrader. Dat oogt rustiger en deze gordijnen kunnen bij teveel zoninval zorgen je huis toch nog daglicht heeft.

Verduister je slaapkamer

Toch is het voor een slaapkamer wel heel fijn om compleet verduisterende rolgordijnen te hebben, zodat je in de zomer niet al om 6 uur wakker wordt van het felle daglicht. In deze gevallen zijn duo rolgordijnen aan te raden. Wanneer je wat meer lichtinval wilt schuif je de lichtdoorlatende rolgordijnen naar beneden. Voor een compleet verduisterde kamer doe je de lichtwerende rolgordijn naar beneden.

Verduisterende gordijnen kopen bij Van Donzel

Onze woonwinkel in Uden is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m² een bron van wooninspiratie. Je kunt hier langskomen voor persoonlijk advies op maat voor niet alleen je (plissé)gordijnen, (duo)rolgordijnen of jaloezieën, maar ook je vloer of verf.

Kom dus binnenkort een keer langs in onze winkel in Uden om jouw persoonlijke advies te ontvangen en alle verduisterende (rol)gordijnen met eigen ogen te bekijken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Waarom verduisterende gordijnen kopen bij Van Donzel?

1. De verduisterende gordijnen sluiten altijd perfect aan op je interieur;
2. We verkopen enkel verduisterende gordijnen van goede kwaliteit;
3. De verduisterende gordijnen worden op maat gemaakt;
4. Je kunt gebruik maken van de woongelofelijke bezorgservice;
5. In onze woonwinkel in Uden kun je het materiaal zelf bekijken en voelen;

Bezorging van jouw gordijnen

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal geniet van jouw aankoop. De bezorging van je gordijnen is daar een belangrijk onderdeel van. We bezorgen met onze eigen Woongelofelijke bezorgservice waarbij onze bezorgers gordijnen op de gewenste plek plaatsen, monteren en de verpakking weer meenemen.

Wil je gebruik maken van onze bezorgservice? Lees meer over de voorwaarden.

Montage van verduisterende gordijnen bij jou thuis.

Gordijnen ophangen kan weleens een lastig klusje zijn. De gordijnen moeten namelijk waterpas hangen en je wilt natuurlijk geen slordige gaten in de muur. Onze woningstoffeerder komt altijd eerst langs om de ramen op te meten. Daarna komt de woningstoffeerder bij jou thuis om de gordijnen monteren.

Meer Vloer • Raam • Muur

.

Veelgestelde vragen over verduisterende gordijnen (FAQ)

Wat zijn verduisterende gordijnen?

Verduisterende gordijnen zijn gordijnen met een speciale voering die het licht van buitenaf blokkeert. Ze zijn ideaal voor slaapkamers, kinderkamers en andere ruimtes waar je de lichtinval wilt kunnen regelen.

Wat is een black-out gordijn?

Een black-out gordijn is een ander woord voor een verduisterend gordijn. Bij een black-out gordijn wordt al het licht blokkeert. Dis is ideaal voor slaapkamers en andere ruimtes waar totale verduistering gewenst is.

Waarom zou ik verduisterende gordijnen kopen?

Black-out gordijnen zijn perfect als je de lichtinval in een kamer wilt beperken. Ze helpen om een donkere en rustige slaapomgeving te creëren, wat kan bijdragen aan een betere nachtrust. Bovendien bieden ze extra privacy en kunnen ze helpen om energie te besparen door warmte binnen te houden.

Zijn verduisterende gordijnen isolerend?

Ja, verduisterende gordijnen hebben ook isolerende eigenschappen. Ze houden de warmte binnen en de kou buiten, wat kan helpen om energiekosten te verlagen.

Hoe kan ik black-out gordijnen wassen?

Het is belangrijk om de wasinstructies op het label van je verduisterende gordijnen te volgen. Sommige gordijnen kunnen in de wasmachine, terwijl anderen alleen chemisch gereinigd mogen worden. Het is aan te raden om de gordijnen regelmatig te wassen om stof en vuil te verwijderen.

 

Kan ik verduisterende gordijnen kopen in verschillende kleuren en stijlen?

Ja, black-out gordijnen kun je kopen in een breed scala aan kleuren, patronen en stijlen. Je kunt kiezen voor een design dat past bij jouw interieur en persoonlijke smaak.

Kan ik verduisterende gordijnen kopen met een print?

Ja, black-out gordijnen zijn zeker ook kopen met diverse prints en patronen, zodat je een stijl kunt kiezen die perfect bij jouw interieur en smaak past.

Zijn er ook verduisterende rolgordijnen?

Ja, naast verduisterende gordijnen zijn er ook verduisterende rolgordijnen beschikbaar. Deze kunnen een praktische oplossing zijn, afhankelijk van je voorkeur en de inrichting van je kamer.

Kunnen verduisterende gordijnen worden gecombineerd met andere raamdecoratie?

Absoluut! Black-out gordijnen kunnen heel goed worden gecombineerd met andere soorten raamdecoratie, zoals jaloezieën of gordijnen, voor extra stijl en functionaliteit.

Waar kan ik black-out gordijnen kopen?

Verduisterende gordijnen zijn verkrijgbaar bij in onze woonwinkel Woongelofelijk Van Donzel in Uden. Bezoek onze afdeling Vloer • Raam • Muur voor persoonlijk advies, en ervaar de stoffen en mogelijkheden collectie zelf.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})