Duo rolgordijnen

Gordijnen zijn een noodzakelijk goed in huis. Je wilt namelijk niet dat iedereen zomaar bij jou thuis binnen kan kijken. Daarnaast is het bijvoorbeeld in de slaapkamer fijn om de zon volledig te kunnen weren als deze fel naar binnen schijnt.

Een combinatie tussen lichtdoorlatend en compleet verduisterend zou daarvoor een oplossing zijn. Duo rolgordijnen zijn daarom een ideale oplossing.

Advies op maat voor je rolgordijnen

Dat duo rolgordijnen noodzakelijk zijn betekent niet dat het niet stijlvol hoeft te zijn. Sterker nog, je kunt de deze rolgordijnen helemaal passend maken bij jouw interieur. Bij Van Donzel helpen we je graag met interieuradvies op het gebied van rolgordijnen, maar ook van verschillende soorten behang en vloeren. Onze interieurstylisten bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen?

De woonkamer wil je wanneer het donker is misschien wel afgeschermd hebben van de buitenwereld. Je hebt niet per se zin in pottenkijkers als je lekker op de bank ligt, of bezoek over de vloer hebt. Dichte rolgordijnen zijn een oplossing, maar soms kunnen deze te aanwezig of overheersend zijn. In dat geval zijn lichtdoorlatende rolgordijnen een aanrader. Dat oogt rustiger en deze gordijnen kunnen bij te veel zoninval zorgen je huis toch nog daglicht heeft.

Verduisterende rolgordijnen

Toch is het voor een slaapkamer wel heel fijn om compleet verduisterende rolgordijnen te hebben, zodat je in de zomer niet om 6 uur al wakker wordt van het felle daglicht. Tussen verduisterende rolgordijnen en lichtdoorlatende rolgordijnen, hebben we nog een heel scala aan rolgordijnen die misschien wel perfect aansluiten op jouw wensen. We geven je graag advies!

Persoonlijk interieuradvies

Onze woonwinkel in Uden is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m² een bron van wooninspiratie. Je kunt hier langskomen voor persoonlijk advies op maat voor niet alleen je gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën, maar ook je vloer of verf. Kom dus binnenkort een keer langs in onze winkel om jouw persoonlijke advies te ontvangen en alle (duo)rolgordijnen met eigen ogen te bekijken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

De voordelen van duo rolgordijnen

1. Op maat gemaakte rolgordijnen
Rolgordijnen zijn populair omdat ze eenvoudig precies op maat te maken zijn. Wat de afmetingen van je raam ook zijn, voor elke afmeting is wel een rolgordijn te vinden.
2. Eenvoudig schoon te houden
Duo rolgordijnen zijn gemakkelijk in onderhoud, omdat het geen stof vangt zoals bijvoorbeeld jaloezieën of plissé gordijnen. Ze hoeven dus niet afgenomen te worden.
3. Geluiddempend effect
In veel gevallen verminderen rolgordijn de akoestiek. Al helemaal wanneer je voor stoffen duo rolgordijnen kiest.
4. Geschikt voor elke ruimte
Heb je duo rolgordijnen in de woonkamer en slaapkamer, maar wil je deze interieurstijl ook het liefste doortrekken naar de badkamer? Zelfs dat is mogelijk, want voor vochtige ruimtes bestaan er speciale duo rolgordijnen met vochtbestendige coating.

Waarom duo rolgordijnen kopen bij Van Donzel?

De top 5 redenen waarom mensen voor duo rolgordijnen van Van Donzel kiezen:

1. De duo rolgordijnen sluiten altijd perfect aan op je interieur;
2. We verkopen enkel duo rolgordijnen van goede kwaliteit;
3. De duo rolgordijnen worden op maat gemaakt;
4. Je kunt gebruik maken van de Woongelofelijke bezorgservice;
5. In onze woonwinkel in Uden kun je het materiaal zelf bekijken en voelen.

Montage bij jou thuis.

Duo rolgordijnen ophangen kan weleens een lastig klusje zijn. De rolgordijnen moeten waterpas hangen en je wilt natuurlijk geen slordige gaten in de muur. Daarom komt onze woningstoffeerder langs om eerst de ramen op te meten. Daarna komt onze woningstoffeerder de gordijnen bij jou thuis monteren.

Bezorging van jouw duo rolgordijnen.

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal geniet van jouw aankoop. De bezorging van je rolgordijnen is daar een belangrijk onderdeel van. We bezorgen met onze eigen Woongelofelijke bezorgservice waarbij onze bezorgers rolgordijnen op de gewenste plek plaatsen, monteren en de verpakking weer meenemen.

Wil je gebruik maken van onze bezorgservice? Lees meer over de voorwaarden.

Meer vloer • raam • muur

.

Veelgestelde vragen over duo rolgordijnen

Wat zijn duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen zijn een type raamdecoratie die bestaat uit twee lagen stof met afwisselend transparante en niet-transparante banen. Hierdoor kun je de lichtinval en privacy naar wens aanpassen.

Zijn duo rolgordijnen op maat beschikbaar?

Ja, bij Woongelofelijk Van Donzel kunnen we duo rolgordijnen volledig op maat maken, zodat ze perfect passen bij je ramen.

Kan ik duo rolgordijnen online bestellen?

Nee, wij bieden geen online bestelmogelijkheden voor duo rolgordijnen. Wij nodigen je uit in onze woonwinkel in Uden voor persoonlijk advies en om de verschillende opties te bekijken.

In welke kleuren en stoffen zijn duo-rolgordijnen verkrijgbaar?

Duo-rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, stoffen, en patronen. Bezoek onze winkel om het volledige assortiment te bekijken en de stofstalen te voelen.

Hoe werken duo-rolgordijnen?

Duorolgordijnen werken met een kettingbediening waarmee je de positie van de transparante en niet-transparante banen kunt aanpassen, zodat je de gewenste lichtinval en privacy zelf kunt instellen.

 

Zijn deze rolgordijnen geschikt voor elke kamer?

Ja, duo-rolgordijnen zijn veelzijdig en geschikt voor elke kamer, of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer. Ze bieden een stijlvolle en praktische oplossing voor lichtregeling en privacy.

Bieden jullie ook installatieservice voor duorolgordijnen?

Ja, net als bij onze andere raamdecoratie, zoals gordijnen, jaloezieën, horren, plisségordijnen of zelfs PVC vloeren en behang bieden wij volledige service. Dit is inclusief het inmeten en monteren. Hierdoor zorgen we ervoor dat ze perfect passen en functioneren.

Hoe onderhoud ik mijn duorolgordijnen?

Het onderhoud van duo-rolgordijnen is eenvoudig. Ze kunnen worden afgestoft met een plumeau of voorzichtig worden gereinigd met een vochtige doek. Raadpleeg altijd de onderhoudsinstructies die worden meegeleverd.

Wat kosten duo rolgordijnen?

De prijs van duorolgordijnen is afhankelijk van de afmetingen, de gekozen stof en eventuele extra opties. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt je het beste naar onze woonwinkel in Uden komen.

Hoe kan ik advies krijgen over welke raamdecoratie het beste bij mijn interieur past?

Kom naar onze winkel in Uden voor persoonlijk advies. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de raamdecoratie die het beste bij uw interieur en wensen passen. Je vindt hier ons adres en actuele openingstijden.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})