Gratis interieuradvies

Voor een gratis interieuradvies aan huis heb je bij ons geen dikke portemonnee nodig. Bij Woongelofelijk Van Donzel is een interieuradvies namelijk écht altijd gratis!

Gratis interieuradvies

Dit in tegenstelling tot onafhankelijke stylisten waar je betaalt voor het interieuradvies en daarna vaak wordt losgelaten.

Wij hebben deze specialisten in huis! Iemand met alle productkennis paraat, stoffen om te voelen, banken om op proef te zitten en creatieve en inspirerende ideeën die de jouwe hadden kunnen zijn.

Advies, aankoop en levering door één en hetzelfde bedrijf. Dát is pas ontzorgen. Toch?

"Een advies van nieuwe meubels tot aan de allerlaatste styling bij je thuis heeft echt meerwaarde!''

Een interieuradvies op maat

Een persoonlijk interieuradvies op maat bij Van Donzel is vooral erg uitgebreid. Dat vinden wij nodig om jou goed mee te nemen in hoe wij jouw droominterieur voor ons zien. En dit kost je dus niets.

Het enige dat wij van jou nodig hebben is jouw vertrouwen om dit proces volledig met onze adviseurs te doorlopen. Alleen dan stellen we ons beide volledig open en kunnen we aan de slag met het realiseren van jullie woonwens.

Interieuradvies aan huis

We beginnen bij jou thuis. Nadat je de aanvraag voor een interieuradvies bij ons hebt gedaan belt de interieurstylist je voor het maken van een afspraak. Onze adviseurs schatten in of dit eerst in de winkel of direct bij jou thuis kan plaatsvinden. Een paar dagen van tevoren vul je een routekaart in, zodat we alvast een goed beeld krijgen van jouw stijl, budget en wanneer je de nieuwe meubels graag in huis wil hebben.

Binnenkijken bij

Laat je inspireren door onze binnenkijkers! Wil je een interieur zoals op de foto's? Vraag dan een gratis interieuradvies aan bij onze adviseurs.

Bekijk hier alle binnenkijkers

Op weg naar jouw droominterieur...

Vervolgens bespreken we de woonwens. Afhankelijk van de grootte van de opdracht en of het bijvoorbeeld om een nieuwbouwhuis gaat bepaalt de stylist, samen met jou, welke stappen nodig zijn voor de uitwerking van jouw nieuwe interieur. Voor een totaaladvies inclusief woningtextiel (muur, raam, vloer en meubels) halen onze adviseurs uit de kast! Wat dat precies is? Hou je vast…

Alles uit de kast voor jouw nieuwe interieur!

Tijdens de tweede afspraak, die altijd bij onze woonwinkel in Uden is, presenteert onze adviseur het interieuradvies op de volgende unieke manier. Het persoonlijke interieuradvies in stappen:

Identity board

Ons gratis interieuradvies begint met een kennismaking bij jou thuis om jou beter te leren kennen. Van persoon tot persoon, want een interieur moet bij de bewoner(s) passen én een klik met de stylist moet er écht zijn! Alleen dan komen we samen met jou tot het perfecte plaatje!

Op het identity board laten we je zien hoe we je hebben leren kennen en wat je belangrijk vindt in het leven.

Moodboard

Yes, daar is het advies! Foto’s, kleuren en structuren van de invulling die wij geven aan jouw nieuwe interieur. Een moodboard is een collage waarop jouw stijl en het gevoel van jullie nieuwe interieur is gevisualiseerd.

Dit ‘sfeerbord’ bevat een aantal afbeeldingen die precies doen aanvoelen hoe jouw interieur straks gaat zijn. Een heerlijk gevoel!

"We bleven maar kijken naar de 3D-tekening; heel verrassend en met al onze wensen erin!''

Interieuradvies met 2D of 3D visualisatie

Soms vraagt een interieuradvies om visualisatie. Meestal zijn dit totaal adviezen waarbij we naast nieuwe meubels ook advies geven voor raambekleding, behang en vloer.

Op deze manier kunnen we goed laten zien hoe we met bepaalde uitdagingen in het interieur omgaan en dit geeft natuurlijk een heerlijk realistisch beeld van jouw nieuwe interieur!

Extra gaaf: 3D-tekenaar Jelena rendert alle tekeningen, waardoor deze levensecht zijn. Dit levert fantastische afbeeldingen en een heel realistisch filmpje op! Dit moet je zien!

Interieuradvies met Virtual reality (VR)

Grote projecten die meerdere ruimtes beslaan worden zelfs in VR gemaakt. Met een VR-bril ervaar je hoe het is om door jouw nieuwe interieur ‘te lopen’ en teleporteer je jezelf naar een volgende hoek of ruimte.

Echt een te gekke belevenis die je niet zomaar vergeet! Dit vertel je aan je vrienden, let maar op…

Laat je inspireren!

.

Samengevat

Het interieuradvies van Woongelofelijk Van Donzel:

// Het interieuradvies op maat is geheel kosteloos op voorwaarde van vertrouwen.

// De stylist bekijkt welke stappen nodig zijn voor de uitwerking.

// Via de routekaart en het gesprek met de stylist maak je je woonwensen kenbaar.

// Afhankelijk van het advies ontvang je een goed gevulde inspiratiebox. Hierin zit een identity board, moodboard, 2D en/of gerenderde 3D visualisatie, een wandeling door je toekomstige interieur via de VR-bril (unieke ervaring!) en een material board.

Wil jij een gratis interieuradvies op maat? Maak hier je afspraak met een van onze stylistes.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})