Gratis interieuradvies

Is jouw interieur toe aan een make-over, maar weet je niet waar te beginnen? Twijfel je over de juiste meubels, inrichting en kleurcombinaties? Of heb je wellicht al een prachtige woonstijl in gedachten, maar lukt het je niet om je ideeën tot leven te brengen?

Vraag dan vrijblijvend ons gratis interieuradvies aan!

Laat je inspireren...

Bij Woongelofelijk Van Donzel bieden we gratis interieuradvies aan. Samen met onze ervaren interieurstylisten doorloop je ons unieke en persoonlijke traject.

Laat je verrassen door unieke woonideeën en samen de woonkamer, het appartement of de woning van je dromen werkelijkheid maken.

Hoe wij dat doen?

Ontdek de stappen van ons unieke interieuradvies:

  1. Kennismaking in de winkel of bij jou thuis
  2. Identity board
  3. Moodboard
  4. 2D of 3D visualisatie
  5. Interieuradvies met Virtual reality (VR)
"Een advies van nieuwe meubels tot aan de allerlaatste styling bij je thuis heeft echt meerwaarde!''

Een interieuradvies op maat

Een persoonlijk interieuradvies op maat bij Van Donzel is vooral erg uitgebreid. Dat vinden wij nodig om jou goed mee te nemen in hoe wij jouw droominterieur voor ons zien. En dit kost je dus niets.

Het enige dat wij van jou nodig hebben is jouw vertrouwen om dit proces volledig met onze adviseurs te doorlopen. Alleen dan stellen we ons beide volledig open en kunnen we aan de slag met het realiseren van jullie woonwens.

Reviews van klanten

9,1

402 beoordelingen

Erg prettige winkel met goede showroom waarbij je duidelijk ziet dat ze voor iedere stijl interieur een passende oplossing hebben. Zeer prettig geholpen door het personeel, beleefd en kundig te woord gestaan. Zeker de moeite waard als je hoge kwaliteit meubelen zoekt die jaren mee kunnen gaan.

Sjors van Rijswijck

Mooie winkel met veel keuze. Het is overzichtelijk en je loopt een route dus je komt langs alle meubels. Vriendelijk personeel, wij zijn goed geholpen en geadviseerd. Denken mee in mogelijkheden en waar nodig kon aanpassing op maat gemaakt worden. Snelle levering en net personeel.

Van de Donk

Mooie winkel vriendelijk personeel

Heer/mevrouw Zwinkels

Bekijk alle reviews

Interieuradvies aan huis

We beginnen bij jou thuis. Nadat je de aanvraag voor een interieuradvies bij ons hebt gedaan belt de interieurstylist je voor het maken van een afspraak. Onze adviseurs schatten in of dit eerst in de winkel of direct bij jou thuis kan plaatsvinden. Een paar dagen van tevoren vul je een routekaart in, zodat we alvast een goed beeld krijgen van jouw stijl, budget en wanneer je de nieuwe meubels graag in huis wil hebben.

Binnenkijken bij

Laat je inspireren door onze binnenkijkers! Wil je een interieur zoals op de foto's? Vraag dan een gratis interieuradvies aan bij onze adviseurs.

Bekijk hier alle binnenkijkers

Op weg naar jouw droominterieur...

Vervolgens bespreken we jouw woonwens. Afhankelijk van de grootte van de opdracht en of het bijvoorbeeld om een nieuwbouwhuis gaat bepaalt de stylist, samen met jou, welke stappen nodig zijn voor de uitwerking van jouw nieuwe interieur.

Voor een totaaladvies inclusief vloerraammuur en meubels halen onze interieurstylisten uit de kast! Wat dat precies is? Hou je vast…

Alles uit de kast voor jouw nieuwe interieur!

Tijdens de tweede afspraak, die altijd bij onze woonwinkel in Uden is, presenteert onze adviseur het interieuradvies op de volgende unieke manier. Het persoonlijke interieuradvies in stappen:

Identity board

Ons gratis interieuradvies begint met een kennismaking bij jou thuis om jou beter te leren kennen. Van persoon tot persoon, want een interieur moet bij de bewoner(s) passen én een klik met de stylist moet er écht zijn! Alleen dan komen we samen met jou tot het perfecte plaatje!

Op het identity board laten we je zien hoe we je hebben leren kennen en wat je belangrijk vindt in het leven.

Moodboard

Yes, daar is het advies! Foto’s, kleuren en structuren van de invulling die wij geven aan jouw nieuwe interieur. Een moodboard is een collage waarop jouw stijl en het gevoel van jullie nieuwe interieur is gevisualiseerd.

Dit ‘sfeerbord’ bevat een aantal afbeeldingen die precies doen aanvoelen hoe jouw interieur straks gaat zijn. Een heerlijk gevoel!

"We bleven maar kijken naar de 3D-tekening; heel verrassend en met al onze wensen erin!''

Interieuradvies met 2D of 3D visualisatie

Soms vraagt een interieuradvies om visualisatie. Meestal zijn dit totaal adviezen waarbij we naast nieuwe meubels ook advies geven voor raambekleding, behang en vloer.

Op deze manier kunnen we goed laten zien hoe we met bepaalde uitdagingen in het interieur omgaan en dit geeft natuurlijk een heerlijk realistisch beeld van jouw nieuwe interieur!

Extra gaaf: 3D-tekenaar Jelena rendert alle tekeningen, waardoor deze levensecht zijn. Dit levert fantastische afbeeldingen en een heel realistisch filmpje op! Dit moet je zien!

Interieuradvies met Virtual reality (VR)

Grote projecten die meerdere ruimtes beslaan worden zelfs in VR gemaakt. Met een VR-bril ervaar je hoe het is om door jouw nieuwe interieur ‘te lopen’ en teleporteer je jezelf naar een volgende hoek of ruimte.

Echt een te gekke belevenis die je niet zomaar vergeet! Dit vertel je aan je vrienden, let maar op…

Laat je inspireren!

.

Ons gratis interieuradvies

Het interieur advies van Woongelofelijk Van Donzel:

// Het interieur advies op maat is geheel kosteloos op voorwaarde van vertrouwen.

// De stylist bekijkt welke stappen nodig zijn voor de uitwerking.

// Via de routekaart en het gesprek met de stylist maak je je woonwensen kenbaar.

// Afhankelijk van het advies ontvang je een goed gevulde inspiratiebox. Hierin zit een identity board, moodboard, 2D en/of gerenderde 3D visualisatie, een wandeling door je toekomstige interieur via de VR-bril (unieke ervaring!) en een material board.

Wil jij een gratis interieuradvies op maat? Maak hier je afspraak met een van onze stylistes.

Reviews van klanten

9,1

402 beoordelingen

Erg prettige winkel met goede showroom waarbij je duidelijk ziet dat ze voor iedere stijl interieur een passende oplossing hebben. Zeer prettig geholpen door het personeel, beleefd en kundig te woord gestaan. Zeker de moeite waard als je hoge kwaliteit meubelen zoekt die jaren mee kunnen gaan.

Sjors van Rijswijck

Mooie winkel met veel keuze. Het is overzichtelijk en je loopt een route dus je komt langs alle meubels. Vriendelijk personeel, wij zijn goed geholpen en geadviseerd. Denken mee in mogelijkheden en waar nodig kon aanpassing op maat gemaakt worden. Snelle levering en net personeel.

Van de Donk

Mooie winkel vriendelijk personeel

Heer/mevrouw Zwinkels

Bekijk alle reviews

Veelgestelde vragen over interieuradvies (FAQ)

Wat houdt interieuradvies precies in?

Ons interieuradvies bestaat uit professioneel advies bij het inrichten en stylen van jouw interieur. Onze specialisten helpen je bij het totaaladvies van nieuwe meubels, vloer, raamdecoratie, accessoires tot aan de allerlaatste styling bij je thuis. Zodat we een harmonieus en functioneel interieur creëren.

Waarom heb ik een interieur advies nodig?

Ons interieuradvies biedt waardevolle expertise, omdat wij specialisten met productkennis in huis hebben. Zij helpen jou om je persoonlijke stijl te ontdekken en te vertalen naar een interieur dat bij jouw past. Je bespaart tijd, geld en stress, omdat onze stylistes je helpen bij het maken van de beste keuzes.

Wat zijn de voordelen van een interieurstylist?

Onze interieurstylisten helpen je bij het creëren van een samenhangende inrichting van jouw interieur, het optimaliseren van de ruimte, het vinden van de juiste meubels en accessoires. Bovendien vind je bij ons ook bijpassend woningtextiel zoals een PVC vloer, gordijnen en behang. Hierdoor creëren we een interieur én sfeer die helemaal bij jouw woonwensen past. We ontzorgen je bij het advies, de aankoop en levering!

Hoe verloopt het proces van interieuradvies?

Het interieuradvies begint altijd met een eerste gesprek, waarin we jouw wensen, behoeften, stijl en budget bespreken. Vervolgens stellen we een plan op, inclusief kleur- en materiaalvoorstellen, meubelindeling en stylingtips.

Moet ik een compleet nieuwe inrichting aanschaffen voor interieuradvies?

Nee, dat is niet altijd nodig. Wij kunnen je helpen om je bestaande meubels en accessoires op een nieuwe manier te stylen, waardoor je een frisse uitstraling krijgt zonder grote uitgaven. Ook kunnen we suggesties doen om aanvullende items aan je interieur toe te voegen om je inrichting te verbeteren.

Wat kost een interieur advies?

In tegenstelling tot andere woonwinkels is ons interieur advies gratis. We zullen dus nooit kosten rekenen voor een advies, maar willen samen met jouw het hele proces doorlopen. Het is daarom belangrijk om je budget te bespreken, zodat we je specifieke wensen kunnen meenemen en een gepaste offerte kunnen opstellen.

Kan ik ook interieuradvies aan huis krijgen?

Ja, zeker! Nadat je een interieuradvies hebt aangevraagd, neemt een van onze interieurstylisten contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand daarvan wordt ingeschat of we beginnen bij jou thuis óf we je eerst in onze winkel uitnodigen.  

Hoe lang duurt een interieuradvies?

De duur van een interieuradvies hangt af van de omvang van het project en je persoonlijke behoeften. Onze interieurstylisten maken samen met jou een planning die past bij jouw situatie.

 Kan ik het interieuradvies aanpassen aan mijn budget?

Absoluut! Wij hebben veel ervaring met werken binnen verschillende budgetten. We helpen je bij het maken van slimme keuzes en alternatieven voorstellen die passen binnen jouw mogelijkheden.

Wat als ik niet tevreden ben met het interieuradvies?

We streven naar volledige klanttevredenheid. Als je niet tevreden bent met het gegeven advies, zullen we ons best doen om eventuele zorgen aan te pakken en wijzigingen aan te brengen. We willen dat je uiteindelijk een interieur hebt waar je blij mee bent, dus we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat!

 

 

 

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})