Interieuradvies
denise van de loo

interieuradvies

 

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van je woonruimte? Bij Woongelofelijk Van Donzel laten de stylistes van Het Stijllab je ontdekken wie je bent en wilt zijn als het gaat om wonen. Ze brengen je op ideeën die de jouwe hadden kunnen zijn en daarmee willen ze je verrassen, verwonderen en inspireren. Of je nu droomt van een nieuwe fauteuil of complete metamorfose, onze ervaren stylistes gaan samen met jou op zoek naar verrassende mogelijkheden, oplossingen en advies op maat; van meubelplan tot interieuradvies aan huis. Ontdek hoe je met grote, maar ook met minimale aanpassingen je interieur kunt veranderen en hoe je de ene ruimte in de andere kunt laten overlopen om een mooi en rustig geheel te creëren. Maak hieronder kennis met onze stylistes door op hun foto te klikken, of maak meteen een afspraak.

 


 

Advies in de winkel
Wil je een gedeelte van jouw interieur veranderen, maar kom je er zelf niet uit? Onze verkoopadviseurs adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze voor meubels en/of accessoires. Neem een plattegrond mee naar onze winkel en maak een stijlboek. Hoe meer wij weten over de woonruimte en jouw -stijl, hoe beter we je kunnen helpen.

 

// Advies in de winkel: gratis

 

Maak een afspraak

 

 

Meubelplan
Ga je verhuizen, verbouwen of ben je gewoon toe aan een nieuw interieur? Een goede indeling is de basis van een fijne en comfortabele woonruimte. Tijdens het interieuradvies zal onze styliste in één uur tijd jouw wensen bespreken en uitwerken in een schets van de plattegrond.  Wil je het meubelplan verder laten uitwerken? Maak dan een vervolgafspraak voor een uitgebreid advies op maat. De gemaakte kosten voor het meubelplan worden hierbij dan in mindering gebracht.

 

// Meubelplan: €99,- incl. cadeaubon t.w.v. €99,- om te verzilveren bij de aanschaf van items uit het advies

 

Maak een afspraak

 

 

Uitgebreid advies op maat
Wil je niet alleen de indeling van jouw woonruimte veranderen, maar ook de complete uitstraling? Dan past het uitgebreide advies op maat het beste bij je. Tijdens dit deskundig advies zullen wij aan de hand van foto’s, een plattegrond en je stijlboek al jouw wensen en eisen bespreken. Vervolgens gaan wij aan de slag om het plan uit te werken in een schets van de plattegrond. Tevens ontvang je een 2D of 3D tekening, waarbij een kleuren- en materialenplan is meegenomen.

 

 

// Advies op maat: €399,- incl. cadeaubon t.w.v. €399,- om te verzilveren bij de aanschaf van items uit het advies

 

Maak een afspraak

 

Styling aan huis
Wil je de sfeer in huis veranderen zonder aanschaf van nieuwe meubelen? Laat dan onze styliste je woonruimte stylen aan huis! Eerst vindt er een gesprek plaats in de winkel waarbij jouw stijl wordt besproken. Ook loop je samen met de styliste door de winkel om te kijken wat je aanspreekt qua accessoires. Op afspraak zal de styliste bij je thuis de woonruimte komen stylen.

 

// Styling aan huis: €199,- excl. de kosten voor nieuwe accessoires

 

Maak een afspraak

 

 

Het Stijllab is gevestigd in onze winkel op de eerste etage (klik hier voor plattegrond). Neem tijdens je afspraak een plattegrond van jouw woonruimte mee, hoe meer we weten over de woning, des te beter we je kunnen adviseren! Ook raden we je aan een stijlboek samen te stellen. Hier lees je hoe je dit doet. Op deze manier weet de styliste in de winkel meteen wat jouw woonstijl is en welke items je tof vindt! Content Stylist Lissy maakte op basis van haar favorieten de collage hieronder: