Gratis interieuradvies Uden

Is jouw interieur toe aan een make-over, maar weet je niet waar te beginnen? Twijfel je over de juiste meubels, inrichting en kleurcombinaties? Of heb je wellicht al een prachtige woonstijl in gedachten, maar lukt het je niet om je ideeën tot leven te brengen?

Interieuradvies dat je inspireert

Bij Woongelofelijk Van Donzel bieden we gratis interieuradvies aan. Samen met onze ervaren interieurstylisten doorloop je ons unieke en persoonlijke traject.

Laat je verrassen door unieke woonideeën en maak samen de woonkamer, het appartement of de woning van je dromen tot werkelijkheid.

Jouw huis, jouw ideale interieur

Onze stylisten werken met jou samen om het huis van je dromen te creëren. Of je nu in een appartement of villa woont en van modern of rustiek design houdt, bij ons vind je het échte thuisgevoel.

Speel de interieuradvies Quiz

Ben je benieuwd welk interieur het beste bij jouw past?
Speel de Quiz en ontvang advies op maat.

"Een advies van nieuwe meubels tot aan de allerlaatste styling bij je thuis heeft echt meerwaarde!''

Een interieuradvies op maat

Een persoonlijk interieuradvies op maat bij Woongelofelijk Van Donzel is vooral erg uitgebreid. Dat vinden wij nodig om jou goed mee te nemen in hoe wij jouw droominterieur voor ons zien. En dit kost je dus niets.

Het enige dat wij van jou nodig hebben is jouw vertrouwen om dit proces volledig met onze adviseurs te doorlopen. Alleen dan stellen we ons beide volledig open en kunnen we aan de slag met het realiseren van jullie woonwens.

Reviews van klanten

8.9

416 beoordelingen

Ontzettend goed geholpen door Tom! Dacht heel erg mee over maten, kleuren enzovoort. Nam heel erg de tijd om goed te helpen en was ook in voor een gezellig praatje.

Mevrouw van den Boogaard

Mooie winkel, veel keus in merken en deskundig personeel.

Heer Meulenbroek

Fijn sfeertje in de winkel. Goede verkoper gehad. Veel keus, verschillende merken/prijzen onder 1 dak. Koffie met iets lekker erbij. Dagje uit.

Heer/mevrouw Barrachdi

Bekijk alle reviews

Interieuradvies aan huis

We beginnen bij jou thuis. Nadat je de aanvraag voor een interieuradvies bij ons hebt gedaan belt de interieurstylist je voor het maken van een afspraak. Onze adviseurs schatten in of dit eerst in de winkel of direct bij jou thuis kan plaatsvinden. Een paar dagen van tevoren vul je een routekaart in, zodat we alvast een goed beeld krijgen van jouw stijl, budget en wanneer je de nieuwe meubels graag in huis wil hebben.

Binnenkijken bij

Laat je inspireren door onze binnenkijkers! Wil je een interieur zoals op de foto's? Vraag dan een gratis interieuradvies aan bij onze adviseurs.

Bekijk hier alle binnenkijkers

Op weg naar jouw droominterieur...

Vervolgens bespreken we jouw woonwens. Afhankelijk van de grootte van de opdracht en of het bijvoorbeeld om een nieuwbouwhuis gaat bepaalt de stylist, samen met jou, welke stappen nodig zijn voor de uitwerking van jouw nieuwe interieur.

Voor een interieuradvies inclusief vloerraammuur en meubels halen onze interieurstylisten uit de kast! Wat dat precies is? Hou je vast…

Onze interieur adviseurs halen alles uit de kast voor jouw nieuwe interieur!

Tijdens de tweede afspraak, die altijd bij onze woonwinkel in Uden is, presenteert onze adviseur het interieuradvies op de volgende unieke manier. Het persoonlijke interieuradvies in stappen:

Identity board

Ons gratis interieuradvies begint met een kennismaking bij jou thuis om jou beter te leren kennen. Van persoon tot persoon, want een interieur moet bij de bewoner(s) passen én een klik met de stylist moet er écht zijn! Alleen dan komen we samen met jou tot het perfecte plaatje!

Op het identity board laten we je zien hoe we je hebben leren kennen en wat je belangrijk vindt in het leven.

Moodboard

Yes, daar is het advies! Foto’s, kleuren en structuren van de invulling die wij geven aan jouw nieuwe interieur. Een moodboard is een collage waarop jouw stijl en het gevoel van jullie nieuwe interieur is gevisualiseerd.

Dit ‘sfeerbord’ bevat een aantal afbeeldingen die precies doen aanvoelen hoe jouw interieur straks gaat zijn. Een heerlijk gevoel!

"We bleven maar kijken naar de 3D-tekening; heel verrassend en met al onze wensen erin!''

Interieuradvies met 2D of 3D visualisatie

Soms vraagt een interieuradvies om visualisatie. Meestal zijn dit totaal adviezen waarbij we naast nieuwe meubels ook advies geven voor raamdecoratie, behang en vloer.

Op deze manier kunnen we goed laten zien hoe we met bepaalde uitdagingen in het interieur omgaan en dit geeft natuurlijk een heerlijk realistisch beeld van jouw nieuwe interieur!

Extra gaaf: 3D-tekenaar Jelena rendert alle tekeningen, waardoor deze levensecht zijn. Dit levert fantastische afbeeldingen en een heel realistisch filmpje op! Dit moet je zien!

Video: 3D interieuradvies

Benieuwd hoe zo'n 3D interieuradvies eruit ziet?

Bekijk deze video van onze eigen afdeling Vloer • Raam • Muur. 

Interieuradvies met Virtual reality (VR)

Grote projecten die meerdere ruimtes beslaan worden zelfs in VR gemaakt. Met een VR-bril ervaar je hoe het is om door jouw nieuwe interieur ‘te lopen’ en teleporteer je jezelf naar een volgende hoek of ruimte.

Echt een te gekke belevenis die je niet zomaar vergeet! Dit vertel je aan je vrienden, let maar op…

Laat je inspireren!

.

Ons gratis interieuradvies

Het interieur advies van Woongelofelijk Van Donzel

// Het interieur advies op maat is geheel kosteloos op voorwaarde van vertrouwen.

// De stylist bekijkt welke stappen nodig zijn voor de uitwerking.

// Via de routekaart en het gesprek met de interieur adviseur maak je je woonwensen kenbaar.

// Afhankelijk van het advies ontvang je een goed gevulde inspiratiebox. Hierin zit een identity board, moodboard, 2D en/of gerenderde 3D visualisatie, een wandeling door je toekomstige interieur via de VR-bril (unieke ervaring!) en een material board.

Wil jij een gratis interieuradvies op maat? Maak hier je afspraak met een van onze stylistes.

Reviews van klanten

8.9

416 beoordelingen

Ontzettend goed geholpen door Tom! Dacht heel erg mee over maten, kleuren enzovoort. Nam heel erg de tijd om goed te helpen en was ook in voor een gezellig praatje.

Mevrouw van den Boogaard

Mooie winkel, veel keus in merken en deskundig personeel.

Heer Meulenbroek

Fijn sfeertje in de winkel. Goede verkoper gehad. Veel keus, verschillende merken/prijzen onder 1 dak. Koffie met iets lekker erbij. Dagje uit.

Heer/mevrouw Barrachdi

Bekijk alle reviews

Veelgestelde vragen over interieuradvies (FAQ)

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})