XOOON Uden bevindt zich in Woongelofelijk Van Donzel. Helemaal eigentijds vormgegeven en verkrijgbaar voor velen. Oftewel, met meubels van XOOON Uden krijg je betaalbaar design. De meubels van XOOON Uden zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn altijd fris, spannend en eigenwijs. Een collectie eigentijdse meubels, verlichting en woonaccessoires die passen in een Scandinavisch, industrieel en design interieur, met af en toe een vintage en retro-look 

Eén ding weet je in ieder geval zeker: de meubels van XOOON Uden zijn altijd uniek.

De

Extra veel voordeel Bij XOOON Uden

Het is SALE bij XOOON en onze designmeubelen zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd.

Bovendien zijn veel meubelen uit onze collectie uit voorraad leverbaar! Bekijk de actuele folder of bezoek onze design outlet voor aantrekkelijke kortingen (actievoorwaarden)!

Actiefolder bekijken

De XOOON Uden collectie bekijken

XOOON Lookbook '22 - '23

Bekijk de video en laat je inspireren

XOOON bij Woongelofelijk Van Donzel

Waarom kiezen voor XOOON Uden bij Van Donzel?

XOOON Uden bevindt zich op de eerste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel, woonwinkel in Uden. Door te kiezen voor Woongelofelijk Van Donzel krijg je altijd:

1) Unieke meubels van natuurlijke materialen. Het meubelmerk maakt enkel gebruik van natuurlijke materialen en combineren deze materialen op een unieke manier met elkaar. Je weet zeker dat dit geen meubels zijn die je bij al je buren terugziet.

2) Een betaalbaar design.De ontwerpers kijken altijd naar de nieuwste ontwikkelingen, de laatste internationale trends en het daar bijbehorende kleurenpalet. En dat alles in een betaalbaar design. 

3) Meubels op maat. Bij een groot deel van de collectie banken, stoelen en fauteuils kun je zelf de stoffen, materialen en kleuren samenstellen.

4) Persoonlijk interieuradvies. In onze woonwinkel in Uden hebben we een volledige afdeling XOOON Uden, met woonspecialisten die altijd voor je klaar staan met interieuradvies.

5) Verschillende woonprogramma’s. Woonprogramma’s zijn woonstijlen in verschillende bijpassende lijnen. Zo heeft het woonmerk een hele Scandinavische, industriële en design meubellijn. 

6) Woongelofelijke bezorgservice. We bezorgen met onze eigen Woongelofelijke bezorgservice waarbij onze bezorgers de meubels op de gewenste plek plaatsen, monteren en de verpakking weer meenemen. Liever de leenbus? Dat kan ook!

7) 7 jaar woongelofelijke service. Woongelofelijke service waarmee je 7 jaar gegarandeerd bent van professionele hulp bij eventuele ongemakken aan je zitmeubel.

XOOON is dus een woonmerk dat zomaar helemaal in jouw straatje zou kunnen passen. Meer weten over deze 7 voordelen? Lees hieronder meer!

XOOON Uden: Unieke meubels van natuurlijke materialen

De meubels ogen jong, fris en modern met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Ambachtelijk handwerk in onder andere de productie en afwerking spelen een belangrijke rol, evenals het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, leder, fineer, metaal, glas, textiel en beton. De Eettafels van met betonnen tafelblad of juist van glas met een marmer look, armstoelen met metalen frame of toch van chroom; wat je woonstijl ook is, grote kans dat je tussen deze collectie jouw match vindt. En dat voor een betaalbare prijs!

Eetkamerstoelen, fauteuils en banken op maat bij XOOON Uden.

Waar de designs al uniek zijn, heb je bij de eetkamerstoelen, fauteuils zitbanken, hoekbanken, Divan banken of  de mogelijkheid om nog eens stapje verder te gaan. Je kunt namelijk deze meubels naar eigen wens laten bekleden. XOOON heeft een uitgebreid scala aan stof- en leeropties. Je kunt de stof kiezen die perfect matcht bij jouw persoonlijke interieurstijl. Kom gerust even langs in de winkel om de verschillende stoffen zelf te zien en te voelen!

Interieuradvies bij Woongelofelijk Van Donzel in Uden

Sta je te popelen om jouw woning in te richten met meubels van XOOON, maar ben je er eigenlijk nog niet helemaal over uit wat jouw woonstijl is? Op de eerste verdieping van onze woonwinkel in Uden hebben we een hele afdeling ingericht met stijlkamers van XOOON. De meubels zijn al helemaal gemixt en perfect gematcht, zodat jij inspiratie op kunt doen. Met de collectie presenteren we suggesties en willen we je inspireren, maar je bepaalt je eigen stijl! Wil je liever persoonlijk advies? Onze interieurstylisten geven je graag interieuradvies op maat. Daarnaast ontdekken ze samen met jou welke woonstijl binnen de collectie helemaal bij jou past. Laat je inspireren en maak gerust eens een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

Creëer één woonstijl met de verschillende lijnen van XOOON

Met de verschillende lijnen van XOOON is het voor iedereen mogelijk om met meubels één geheel te vormen. Een voorbeeld is Scandinavisch woonconcept Darwin met bijpassende eettafels, salontafels, opbergkasten en dressoirs. Of industrieel woonconcept Moniz. Hiermee creëer je een eenduidige basis met je kast, eetkamerstoelen, eettafel en bank, waarna je met woonaccessoires je eigen draai en stijl aan je interieur kunt geven.

Woongelofelijke (bezorg)services, ook wanneer je XOOON meubels koopt

Bij Van Donzel hanteren we standaard 2 jaar service waardoor je professionele hulp krijgt bij eventuele ongemakken aan je zitmeubel. Daarnaast bieden wij aanvullende Woongelofelijk Service. Dit is een 7 jarige  aanvullende vlekken- en constructieservice. Hiermee krijg je een langere en uitgebreidere garantie op je bank, fauteuil, stoel of vloerkleed. Met deze service zijn wij de eerste en vooralsnog de enige in heel Nederland en gaan wij verder dan de standaard fabrieksgarantie. Onder onze services vallen constructieservice en vlekkenservice. Meer weten over onze Woongelofelijke services? Klik hier!

Onze andere woonmerken

In onze woonwinkel in Uden vind je naast XOOON onder andere ook de merken Baenks, Henders & Hazel, House of Dutchz, INHOUSE, Kloeck, Profijt Meubel en Yoi.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})