Nieuws & Media

Woongelofelijk Van Donzel staat regelmatig in de spotlights.

Hieronder een overzicht van nieuws- en media berichten.

Nieuws.nl

Kamado workshop bij Woongelofelijk Van Donzel!

Op zaterdag 22 juni organiseert Woongelofelijk Van Donzel voor de vijfde keer de workshop kamado koken op The Bastard. Deze leerzame workshop is een must voor iedereen die zijn kamado kookkunsten wil aanscherpen of simpelweg wil genieten van de heerlijkste gerechten die je samen bereidt. Mis het niet!  

Het artikel lezen

Wonen 360

Forno afdeling bij
Woongelofelijk Van Donzel

Ontdek de Forno collectie bij Woongelofelijk Van Donzel.

Het artikel lezen

Sponsor

Woongelofelijk Van Donzel
op Uden on Ice

Woongelofelijk Van Donzel sponsort dit jaar Uden on Ice. Met een ijsbaan, icetubebaan en live optredens is het centrum van Uden weer één groot winterparadijs. Uden on Ice is van vrijdag 15 december tot en met zondag 7 januari.

Uden on Ice bezoeken

Wonen360

Woongelofelijk Van Donzel
opent nieuwe afdeling

Woongelofelijk Van Donzel in Uden viert de verhuizing van hun afdeling Vloer • Raam • Muur met een speciale “Verkas actie”. Van 6 oktober t/m 21 oktober profiteer je van exclusieve kortingen op PVC vloeren, Raamdecoratie en Gordijnen.

Het artikel lezen

Meierijstad.nieuws.nl

Speciale Verkas Actie
bij Woongelofelijk Van Donzel

Woongelofelijk Van Donzel in Uden viert de verhuizing van hun afdeling Vloer • Raam • Muur met een speciale “Verkas actie”. Van 6 oktober t/m 21 oktober profiteer je van exclusieve kortingen op PVC vloeren, Raamdecoratie en Gordijnen.

Het artikel lezen

interiorbusiness.nl

Woongelofelijk Van Donzel
De Woonspecialist

De afdeling vloer • raam • muur van Woongelofelijk Van Donzel sluit zich aan bij de Woonspecialist.

Bekijk de bedrijfspagina

Meierijstad.nieuws.nl

Succesvolle Masterclass kamado koken leidt tot nieuwe datum

Zaterdag 8 juli beleefden de deelnemers een culinair avontuur in de tropische hitte tijdens de allereerste Masterclass kamado koken met The Bastard bij Woongelofelijk Van Donzel. Deze Masterclass werd georganiseerd in samenwerking met Buitenkeukens.nl, onderdeel van Woongelofelijk Van Donzel. ‘’Het was een ongelofelijk succes, en dat zijn niet alleen onze woorden’’

Het artikel lezen

Meierijstad.nieuws.nl

Woongelofelijk Van Donzel presenteert Buitenkeukens.nl

Tijdens het Lekker Uden foodfestival van 18 tot t/m 21 mei 2023 presenteert Woongelofelijk Van Donzel het nieuwste concept Buitenkeukens.nl. Deze (online) winkel is gespecialiseerd in álles dat met buitenleven te maken heeft. Naast kamado BBQ’s, hoogwaardige gas BBQ’s, pizzaovens en vuurschaal BBQ’s biedt de nieuwe webwinkel ook luxe tuinmeubelen.

Het artikel lezen

Wonen360

Woongelofelijk Van Donzel sluit voor één dag

7 dagen in de week, 362 dagen per jaar is Woongelofelijk Van Donzel geopend. "Daarom is extra bijzonder dat we, en dit kwam nooit eerder voor(!), de winkel afgelopen maandag voor één dag sloten! Met uitroepteken, want we hebben iets heel speciaals gedaan...", laat een woordvoerder weten.

Het artikel lezen

Brabants dagblad

Kwiek met een grote K

Kwiek; een initiatief dat we met Kunst & Co zijn gestart, waarbij we actieve en creatieve ouderen kunst laten maken van restmateriaal uit de woonwinkel. Ties haalt de ouderen op en Juf Nelleke helpt met het creatieve proces.

De Kwiek flyer

Het artikel lezen

LinkedIn

Groenbezorgen Uden

Bij Woongelofelijk Van Donzel houden we wel van een groene wereld! Daarom verzenden we al onze post en pakketten via Groenbezorgen.

Op deze manier rijden er, mede dankzij ons, minder auto’s. Zo zorgen we voor een schoner milieu en een prettiger straatbeeld én onze zendingen worden op duurzame wijze verwerkt en bezorgd.

Bezoek groenbezorgen.nl

Brabants Dagblad

Van Donzel Uden trakteert minima

Woon- en interieurzaak Van Donzel uit Uden trakteert vlak voor Kerstmis zo'n zeventig Udense gezinnen op gratis meubels en woonaccessoires. Zij kunnen die volgende week zelf uitzoeken en mogen de nieuwe spullen op 19 en 20 december ophalen. De decemberactie van het Udense bedrijf is opgezet in samenwerking  met de Adviesraad Sociaal Domein die de minderbedeelden uitgekozen heeft. 

Het artikel lezen

Samenwerking

Van Donzel & Campus Uden

Als Compagnon van Campus Uden bieden we ruimte voor de jongeren. We leggen verbinding met het bedrijfsleven en bieden stages. Met én voor de jongeren, zodat Campus Uden dé plek is om elkaar te ontmoeten, samen te ontwikkelen en om kansen te zien en te pakken. Samen met Campus Uden bouwen we aan de ultieme Campus in de Gemeente Maashorst.

Bezoek campusuden.nl

Wonen360

Woongelofelijke Drive Thru

Woongelofelijk Van Donzel blijft niet stilzitten in tijden van corona. Na het succes van de vloerstickers heeft de woonwinkel op Tweede Paasdag haar 'Woongelofelijke Drive Thru' geopend. Dit is de coronaveilige manier voor het ophalen van het gekochte woonitem dat eerder aangekocht kon worden via een online veilig.

Het artikel lezen

Maashorst.nieuws.nl

Veilingavond voor goede doel

Wil jij de 24 leerlingen die in juni van Parijs naar Uden fietsen en hun goede doel steunen? Kom dan naar de veilingavond op 25 mei!

Het artikel lezen

interiorbusiness.nl

Woongelofelijk Van Donzel online veiling

Wat doe je als woonwinkel met nauwelijks nog bezoekers in de winkel? Je verzint iets nieuws. Dat heeft Woongelofelijk Van Donzel uit Uden dus gedaan: een online veiling.

Het artikel lezen

Wonen360

Woongelofelijk Van Donzel Ruil je fauteuil-winactie

Maandag 1 november is het zover, dan gaat Woongelofelijk Van Donzel fauteuils ruilen voor hun grootscheepse 'Ruil je Fauteuil'-winactie. Deze woonmaand actie was na het succes van vorig jaar een blijvertje. "Dit jaar geven we geen 6, maar 11+1 fauteuils weg vanwege ons 111 jarig bestaan. Twaalf XOOON fauteuils, twee teams en extra leuk: we zijn dit jaar live te volgen', meldt het bedrijf.

Het artikel lezen

Samenwerking

Strategische beslissingen door Business Intelligence

Woongelofelijk Van Donzel is al meer dan honderd jaar een begrip in Uden. Om ook in de toekomst succesvol te blijven, had het familiebedrijf behoefte aan een gedetailleerde koppeling tussen prognoses en bedrijfsresultaten. We realiseerden voor Van Donzel een custom made rapportagetool, die directeur Pim van Donzel alle inzichten verschaft die hij nodig heeft.

Het artikel lezen

Interieurjournaal.nl

Van Donzel met eigen merk kloeck

Woonwinkel Woongelofelijk Van Donzel uit Uden heeft een eigen collectie Kloeck gelanceerd.

Het artikel lezen

Stadskrant Veghel

Wij onderscheiden ons door de veelzijdigheid

Van Donzel zit nu bijna een half jaar in een gloednieuw pand aan de Industrielaan in Uden. Een grote stap, maar wel een waar directeur Pim van Donzel blij mee is. "We hebben hier veel meer ruimte. De collecties komen beter tot hun recht."

Het artikel lezen

Wonen360

Woongelofelijk pop-up restaurant

Na een snackautomatiek voor een week opent Woongelofelijk Van Donzel nu één dag haar pop-up barbecuerestaurant ‘Roost’, waar Big Boys Quality een lunch en diner zal bereiden. Met de nieuwe collectie tuinmeubelen en lounge-sets van het merk Yoi als decor van dit initiatief, opent óók Van Donzel op 1 juni het terrasseizoen.

Het artikel lezen

Udens Weekblad

Ties en Gerdie van Donzel nemen na 43 jaar afscheid van de zaak

…zetten wij er na 43 jaar een punt achter", staat te lezen op de uitnodigingskaart van Ties en Gerdie van Donzel, die komende zondag 25 maart in hun woongelofelijke zaak aan de Industrielaan 12 hun relaties en klanten nog graag een keer persoonlijk 'Houdoe' willen zeggen. Hun zoon Pim zet als vierde generatie de zaak voort.

Het artikel lezen

Udens Weekblad

Feestelijke opening nieuwe pand Van Donzel

Het was donderdag een feestelijke dag voor Van Donzel. Het nieuwe pand aan de Industrielaan in Uden werd geopend voor publiek.

Het artikel lezen

Udens Weekblad

Van Donzel opent deuren nieuwe pand

Na precies 107 jaar neemt de familie Van Donzel afscheid van hun pand aan de Prior van Milstraat. De welbekende Udense woonwinkel verhuisd naar de woonboulevard aan de Industrielaan. "Een hele grote stap, maar wel een mooie", vindt Pim van Donzel. Op donderdag 6 april opent de gloednieuwe winkel haar deuren voor het publiek.

Het artikel lezen

Udens Weekblad

Woonboulevard Uden in een nieuw jasje gestoken

De Woonboulevard aan de Industrielaan in Uden wordt in een nieuw jasje gestoken.

Het artikel lezen

Brabants Dagblad

Van Donzel na 107 jaar weg uit centrum Uden

Van Donzel Wooncenter verlaat na 107 jaar het centrum van Uden en verhuist naar de woonboulevard aan de Industrielaan.

Het artikel lezen

Brabants Dagblad

Van Donzel Uden zet vierde generatie in

Met Pim van Donzel (31) treedt de vierde generatie Van Donzels aan in het bedrijf. Pim werkt sinds vijf jaar in de zaak van zijn ouders. Voordien deed hij ervaring op bij Ikea. Van Uden kwam in 1999 als verkoper binnen. Hij werkte zich op tot mededirecteur. Het bedrijf is sinds 1910 gevestigd aan de Prior van Milstraat.

Het artikel lezen

Udens Weekblad

Van Donzel door met “Woonhuis van Uden”

UDEN – Ties, Pim en Mark van Van Donzel Wooncenter gaan met een mooi verbouwde en uitgebreide winkel verder aan de Prior van Milstraat-Kastanjeweg, ook na 2012.

Het artikel lezen

Brabants Dagblad

Van Donzel Uden viert eeuwfeest

Uden 14-06-10 - Wooncenter Van Donzel in Uden bestaat een eeuw. Het hart van het familiebedrijf zit nog steeds aan de Prior van Milstraat.
Het artikel lezen

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})