Rolgordijnen

Gordijnen zijn een noodzakelijk goed in huis. Je wilt namelijk niet dat iedereen zomaar bij jou thuis binnen kan kijken. Daarnaast is het bijvoorbeeld in de slaapkamer fijn om de zon te kunnen weren als deze fel naar binnen schijnt. Rolgordijnen zijn daarvoor een ideale oplossing. 

Advies op maat

Dat rolgordijnen noodzakelijk zijn betekent niet dat het niet stijlvol hoeft te zijn. Sterker nog, je kunt ze helemaal passend maken bij jouw interieur. Bij Van Donzel helpen we je graag met interieuradvies op het gebied van rolgordijnen, maar ook van verschillende soorten behang en vloeren. Onze interieurstylisten bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen?

De woonkamer wil je wanneer het donker is misschien wel afgeschermd hebben van de buitenwereld. Je hebt niet per se zin in pottenkijkers als je lekker op de bank ligt, of bezoek over de vloer hebt.

Dichte rolgordijnen zijn een oplossing, maar soms kunnen deze te aanwezig of overheersend zijn. In dat geval zijn lichtdoorlatende rolgordijnen een aanrader. Dat oogt rustiger en deze gordijnen kunnen bij teveel zoninval zorgen je huis toch nog daglicht heeft.

Verduisterende gordijnen op de slaapkamer

Toch is het voor een slaapkamer wel heel fijn om compleet verduisterende gordijnen te hebben, zodat je in de zomer niet al om 6 uur wakker wordt van het felle daglicht. Tussen verduisterende en lichtdoorlatende rolgordijnen hebben we nog een heel scala aan gordijnen die misschien wel perfect aansluiten op jouw wensen. We geven je graag advies!

Rolgordijnen kopen bij Van Donzel

Onze woonwinkel in Uden is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m² een bron van wooninspiratie. Je kunt hier langskomen voor persoonlijk advies op maat voor niet alleen je rolgordijnen, (plissé)gordijnen, of jaloezieën, maar ook je vloer. Kom dus binnenkort een keer langs in onze winkel om jouw persoonlijke advies te ontvangen en alle materialen met eigen ogen te bekijken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

De voordelen van rolgordijnen

1. Op maat gemaakt
Rolgordijnen zijn populair omdat ze eenvoudig precies op maat te maken zijn. Wat de afmetingen van je raam op zijn, voor elke afmeting is wel een rolgordijn te vinden.


2. Verduister je kamer
Het is ook mogelijk om verduisterende rolgordijnen op te hangen. Ideaal voor jouw slaapkamer!


3. Eenvoudig schoon te houden
Rolgordijnen zijn gemakkelijk in onderhoud, omdat het geen stof vangt zoals bijvoorbeeld jaloezieën of plisségordijnen. Ze hoeven dus niet afgenomen te worden.


4. Geluiddempende functie
In veel gevallen verminderen rolgordijn de akoestiek. Al helemaal wanneer je voor de stoffen variant kiest.


5. Geschikt voor elke ruimte
Heb je rolgordijnen in de woonkamer en slaapkamer, maar wil je deze interieurstijl ook het liefste doortrekken naar de badkamer? Zelfs dat is mogelijk, want voor vochtige ruimtes bestaan er speciale vochtbestendige rolgordijnen met coating. Kies de verduisterende variant zodat je altijd verzekerd bent van privacy.

Waarom kopen bij Van Donzel?

De top 5 redenen waarom mensen voor rolgordijnen van Van Donzel kiezen:


1. De rolgordijnen sluiten altijd perfect aan op je interieur;
2. We verkopen enkel rolgordijnen van goede kwaliteit;
3. De gordijnen worden op maat gemaakt;
4. Je kunt gebruik maken van de woongelofelijke bezorgservice
5. In onze woonwinkel in Uden kun je het materiaal zelf bekijken en voelen.

Montage bij jou thuis

Rolgordijnen ophangen kan weleens een lastig klusje zijn. Deze moeten waterpas hangen en je wilt natuurlijk geen slordige gaten in de muur. Daarom komt onze woningstoffeerder langs om eerst de ramen op te meten. Daarna komt onze woningstoffeerder de gordijnen bij jou thuis monteren.

De service van Van Donzel

Bezorging van jouw rolgordijnen

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal geniet van jouw aankoop. De bezorging is daar een belangrijk onderdeel van.

We bezorgen met onze eigen Woongelofelijke bezorgservice waarbij onze bezorgers de gordijnen op de gewenste plek plaatsen, monteren en de verpakking weer meenemen.

Meer vloer • raam • muur

.

Veelgestelde vragen over rolgordijnen (FAQ)

Wat is het verschil tussen rolgordijnen en duo rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn gemaakt van één stuk stof en kunnen omhoog en omlaag worden gerold om lichtinval te regelen. Duo rolgordijnen bestaan daarentegen uit twee lagen stof met afwisselend transparante en niet-transparante banen, waardoor je de lichtinval en privacy gemakkelijk kunt aanpassen.

Zijn de rolgordijnen op maat leverbaar?

Ja, bij Woongelofelijk Van Donzel bieden we rolgordijnen die op maat leverbaar zijn. We meten ze nauwkeurig in en zorgen voor een professionele montage.

Kan ik online rolgordijnen bestellen?

Nee, wij bieden geen online bestelopties voor rolgordijnen. Wij geloven in persoonlijk advies en nodigen je daarom uit om naar onze winkel in Uden te komen, waar onze experts je het beste kunnen adviseren op de afdelingen Vloer • Raam • Muur.

Verkoopt Van Donzel ook verduisterende rolgordijnen?

Ja, we hebben een brede collectie van zowel lichtdoorlatende als verduisterende rolgordijnen in verschillende kleuren, stoffen, patronen en wevingen.

In welke kleuren en stoffen zijn de gordijnen beschikbaar?

Al onze gordijnen zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren, stoffen, patronen en wevingen. Kom naar onze meubelwinkel in Uden om alle collecties te bekijken en het perfecte rolgordijn te vinden.

 

Verzorgen jullie ook de montage van de rolgordijnen?

Ja, wij meten niet alleen alles netjes, maar zorgen ook voor een professionele montage. Zo ben je verzekerd van een perfect passend product.

Kan ik advies krijgen over welk rolgordijn het beste bij mijn interieur past?

Absoluut! Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over welk type, kleur en stof rolgordijn het beste bij je interieur, smaak en wensen past.

Hebben jullie ook andere soorten raamdecoratie?

Ja, naast rolgordijnen bieden we ook een breed assortiment aan andere raamdecoratie, zoals jaloezieën, gordijnen, maar ook PVC vloeren, behang en meer. Bezoek onze woonwinkel in Uden om ons volledige assortiment te bekijken.

Wat zijn de prijzen van de rolgordijnen?

De prijzen van onze rolgordijnen variëren afhankelijk van de afmetingen, stof en andere specificaties. Voor een nauwkeurige prijsopgave nodigen wij u uit om onze winkel te bezoeken.

Hoe kan ik de winkel Woongelofelijk Van Donzel bereiken?

Je kunt ons bereiken door naar onze winkel in Uden te komen. Bekijk hier onze locatie en openingstijden.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})