In het straatje “origineel” staat Henders en Hazel Uden ongeveer vooraan. Niet alleen door de veelzijdige woonprogramma’s die jaarlijks worden uitgebracht, maar ook doordat je als klant nog van alles zélf in de hand hebt. Die Henders en Hazel eetkamerstoel toch liever met houten poten? Dat kan! Of die bank met het zitvlak op links? Geen probleem!

Bij Henders & Hazel Uden bepaal je zélf hoe jouw meubels eruit komen te zien.

Winter Sale

Henders en Hazel Uden

Deze winter krijg je bij Henders & Hazel extra veel voordeel! Niet alleen zijn heel wat van onze meubels afgeprijsd, veel sale-items zijn daarnaast ook lekker snel leverbaar.

Bekijk onze nieuwe folder, blader door alle aanbiedingen en kom gezellig woonhoppen!

Onderstaande acties zijn geldig van 25-01-2024 t/m 28-02-2024.

Bekijk de SALE

De Henders & Hazel Uden collectie bekijken

 

Henders & Hazel bij Woongelofelijk Van Donzel

Waarom kiezen voor Henders en Hazel Uden bij Van Donzel?

Hoewel het merk Henders enHazel Uden doet vermoeden dat het van Engelse komaf is, is het van Nederlandse bodem. Als officieel verkooppunt hebben we op de eerste verdieping van onze woonwinkel een hele eigen afdeling van Henders en Hazel met verschillende woonstijlen. Door te kiezen voor Henders & Hazel Uden bij Woongelofelijk Van Donzel krijg je altijd:

1) Meubels die passen bij het interieur van nu. Het woonmerk speelt naadloos in op de interieurtrends van nu, met een eigen twist. 

2) Een betaalbaar design. De ontwerpers van de Henders en Hazel meubels kijken altijd naar de nieuwste ontwikkelingen, de laatste internationale woontrends en het daar bijbehorende kleurenpalet. Kasten, tafels, vloerkleden, lampen en woonaccessoires, alles in een betaalbaar design

3) Meubels op maat. Bij heel de Henders en Hazel Uden collectie banken, stoelen en fauteuils kun je zelf de stoffen, materialen en kleuren samenstellen. Van de bekleding tot aan het zitcomfort: jouw meubel is volledig gemaakt naar wens.

4) Persoonlijk interieuradvies. In onze woonwinkel in Uden hebben we een volledige afdeling Henders & Hazel, met interieurstylisten die altijd voor je klaar staan met interieuradvies.

5) Woongelofelijke bezorgservice. We bezorgen met onze eigen Woongelofelijke bezorgservice waarbij onze bezorgers de meubels op de gewenste plek plaatsen, monteren en de verpakking weer meenemen.

6) 7 jaar woongelofelijke service. Om zo lang mogelijk van jouw nieuwe meubels te genieten bieden we Woongelofelijke service. Hiermee ben je 7 jaar gegarandeerd van professionele hulp bij eventuele ongemakken aan je zitmeubel.

Henders & Hazel is dus een merk dat zomaar helemaal in jouw straatje zou kunnen passen. Meer weten over deze 6 voordelen? Lees hieronder meer!

Henders & Hazel Uden: unieke meubels, natuurlijke materialen

De meubels ogen jong, fris en modern met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Ambachtelijk handwerk in onder andere de productie en afwerking spelen een belangrijke rol, evenals het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, leder, fineer, metaal, glas, textiel en beton. 

Henders en Hazel Eetkamerstoelen, fauteuils en banken op maat

Waar de designs van het woonmerk op zich al uniek zijn, heb je bij de eetkamerstoelen, relaxfauteuils en zitbanken de mogelijkheid om nog eens stapje verder te gaan. Je kunt namelijk deze meubels naar eigen wens laten bekleden. Het merk heeft een uitgebreid scala aan stof- en leeropties, maar ook aan comfortopties. Je kunt de stof en foam kiezen die perfect matcht bij jouw persoonlijke interieurstijl. Kom gerust even langs in de winkel om de verschillende stoffen zelf te zien en te voelen!

Interieuradvies bij Woongelofelijk Van Donzel in Uden

Sta je te popelen om jouw woning in te richten met meubels van Henders en Hazel Uden, maar ben je er eigenlijk nog niet helemaal over uit wat jouw woonstijl is? Op de eerste verdieping van onze woonwinkel in Uden hebben we een hele afdeling ingericht met stijlkamers van Henders & Hazel. De meubels zijn al helemaal gemixt en perfect gematcht, zodat jij inspiratie op kunt doen. Met de showroomcollectie presenteren we suggesties en willen we je inspireren, maar je bepaalt je eigen stijl! Wil je liever persoonlijk advies? Onze interieurstylisten geven je graag interieuradvies op maat. Daarnaast ontdekken ze samen met jou welke woonstijl binnen de collectie helemaal bij jou past. Laat je inspireren en maak gerust eens een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

Woongelofelijke (bezorg)services, ook wanneer je Henders & Hazel meubels koopt

Bij Woongelofelijk Van Donzel hanteren we standaard 2 jaar service waardoor je professionele hulp krijgt bij eventuele ongemakken aan je zitmeubel. Daarnaast bieden wij aanvullende Woongelofelijk Service. Dit is een 7 jarige  aanvullende vlekken- en constructieservice. Hiermee krijg je een langere en uitgebreidere garantie op je Henders & Hazel bank, fauteuil, stoel of karpet. Met deze service zijn wij de eerste en vooralsnog de enige in heel Nederland en gaan wij verder dan de standaard fabrieksgarantie. Onder onze services vallen constructieservice en vlekkenservice. Meer weten over onze Woongelofelijke services? Bekijk onze klantenservice.

 

 

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})