Kom werken bij Van Donzel!

Ooit de timmerwerkplaats van meubelmaker Frans van Donzel in 1905, nu een woonwinkel in Uden met 60 gepassioneerde interieur-gekken die lading geven aan het merk ‘Woongelofelijk’. Met een eigen klantenservice, interieuradviezen die écht goed zijn, gedreven verkopers, bezorgers met humor en aanvoerders die niet voor ‘goed genoeg’ gaan.

Over ons

Van Donzel groeit! Van zo’n 20 medewerkers in 2017 op de Prior van Milstraat naar 60 collega’s anno nu op Industrielaan 12. Hieruit blijkt onze ambitie, gedrevenheid en ontwikkeling.

Werken bij Van Donzel is niet alleen euro’s verdienen. Jij verdient hier meer! We laten je groeien door trainingen en cursussen, je haalt je vrachtwagenrijbewijs, praat met een coach, gooien je in het diepe, vissen je weer op, eten en drinken met regelmaat, we doen het samen.

Wij maken Van Donzel; jij en wij.

Onze cultuur

Bekijk de vacatures

Sluit je aan bij de club? Staat jouw ideale functie er niet tussen, ga dan voor de open sollicitatie. Wellicht kunnen we elkaar verrassen!

Vacature

HR Manager Parttime

Ben jij een motivator en verbinder én op zoek naar een nieuwe baan? Mooi! Wij zoeken een HR Manager voor 16 uur per week om samen met jouw MT-collega's onze visie en strategie waar te maken en richting te geven aan onze prachtige winkel.

Bekijk vacature

Vacature

Interieurstylist Parttime / Fulltime

Het interieuradvies bij Woongelofelijk Van Donzel in Uden is uniek in haar werkwijze, daar hebben wij een heel eigen manier voor ontwikkeld! Niet alleen weet jij een moodboard werkelijkheid te maken, je gaat ook ver in de presentatie hiervan. Heb je de klant goed leren kennen? Dan lever jij zeker een totaalinterieur af!

Bekijk vacature

Vacature

Verkoper Profijt Meubel Fulltime

Op de eerste verdieping van onze woonwinkel bevindt zich afdeling Profijt Meubel; een brede collectie meubels, woonprogramma’s en accessoires. Eigentijds en vriendelijk voor de portemonnee. Van industrieel tot aan elegant en samen te stellen naar eigen smaak. Neem jij de bezoekers in onze winkel in Uden mee in onze wereld? In de tal van keuzes die er zijn. Verras jij hen met jouw kennis en stijl? Solliciteer dan op de vacature Verkoper meubels op onze Profijt afdeling.

Bekijk vacature

Vacature

Verkoper Parttime / Fulltime

Bezoekers in onze winkel in Uden adviseren over hoe zij hun interieur in kunnen richten. Strak, stijl, speels of stoer. Anders. Hen meenemen in onze wereld. In de honderdduizend (of misschien wel meer) keuzes die er zijn. In meubels én woonaccessoires. Hen verrassen. Blij maken. Dat is echt écht de mooiste baan die er is. Iets voor jou?

Bekijk vacature

Vacature

Bijbaan logistiek medewerker Parttime / Fulltime

Bijbaan gezocht? Bij ons in het magazijn is altijd wat te doen! Het is de motor die Van Donzel draaiende houdt. Waar meubels binnenkomen vanuit de leverancier én weer vertrekken naar de klant. En waar logistiek medewerkers spierballen kweken! Ben jij op zoek naar zo’n afwisselend baantje als logistiek medewerker?

Bekijk vacature

Vacature

Open sollicitatie Parttime / Fulltime

Denk jij nu: bij deze club wil ik ook horen, maar mijn ideale functie staat niet bij de openstaande vacatures? Laat van je horen! Met het juiste DNA ben je hier al snel aan het goede adres en bekijken we zeker de mogelijkheden! 

Bekijk vacature

Onze bedrijfscultuur

De klant blij maken is elke dag doel nummer 1. Je hoeft niet te bedenken hoe je dat moet doen, dat hebben wij al gedaan. Als je je ‘woongelofelijk’ gedraagt gaat het haast vanzelf. Woongelofelijk, dát is onze cultuur. Een uniek woord dat onze drijfveer uitdraagt, waar we voor staan, hoe we ons gedragen en ons verbindt. Alleen dan maak je wonen Woongelofelijk! Daar hebben we jou bij nodig.

Een goed geoliede club bestaat uit een verscheidenheid van karakters en competenties. Zo hebben we planners, aanvoerders, data- en kilometervreters, creatieven, sales tijgers, interieur junkies, dozensjouwers en -uitpakkers, probleemoplossers en handige Harrie’s. Deze mix aan persoonlijkheden is nodig om Woongelofelijk te zijn naar onze klanten en elkaar. Kennismaken?

‘’Fijne werksfeer, goede communicatie en support.
Dát is belangrijk!’’

Trots op onze adviezen

Trots zijn wij op onze interieuradviezen! Voor jouw interieuradvies trekken we namelijk alles uit de kast. We schakelen met verschillende experts binnen Woongelofelijk Van Donzel om het perfecte totaalplaatje voor én met jou te creëren. Wat vragen we daarvoor terug? Vertrouwen. Geen geld, want een prijzenoorlog starten met andere woonwinkels omwille van interieuradvies vinden wij not done. Onze stylistes maken een interieuradvies op maat en dat is nu eenmaal priceless. Een tikkeltje arrogant? Misschien. Maar met meer dan 110 jaar ervaring op het gebied van meubels, woonstoffering en advies weten we wat we doen en waar we goed in zijn.


Binnenkijken bij onze projecten? Dat kan hier! Met onze werkwijze zijn we uniek. Lees ons eerlijke en ongecensureerde verhaal over interieuradvies.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})