Jaloezieën

Jaloezieën zijn een sfeervolle en veelzijdige vorm van raambekleding. Jaloezieën zijn een onvervalste klassieker op het gebied van raambekleding en al jaren één van onze bestsellers.

Ze zijn makkelijk te bedienen en je bepaalt zelf de mate van lichtinval. Je kunt kiezen voor een kleine doorkijk waardoor je toch lichtinval hebt, terwijl de privacy behouden blijft.

En schijnt de zon net op een vervelende manier naar binnen? Kantel ze dan naar boven. Zo heb je geen last meer van de zon als je dat niet wil.

Woonadvies op maat

Onze woonwinkel in Uden is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m2 een bron van wooninspiratie. Je kunt hier langskomen voor persoonlijk advies op maat voor niet alleen je raambekleding,  maar ook je vloer, verf of behang.

Kom dus binnenkort een keer langs in onze winkel om jouw persoonlijke advies te ontvangen en alle materialen met eigen ogen te bekijken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Jaloezieën voor jouw interieur

Jaloezieën: perfect voor verschillende woonstijlen

Jaloezieën bieden een klassieke uitstraling die er niet alleen goed uitziet, maar óók lang meegaat. Met deze raambekleding creëer je moeiteloos evenwicht tussen verschillende woonstijlen.

En als je een vleugje kleur aan je kamer wilt toevoegen zijn een geweldige optie.

Een prachtig alternatief voor gordijnen

Ze zijn eenvoudig te gebruiken en energiezuiniger dan andere raambekleding. Daarnaast kun je gemakkelijk het lichtniveaus aanpassen, zonder het uitzicht volledig weg te nemen.

Toch liever combineren met gordijnen? Ook dat is geen probleem. Met jaloezieën kun je alle kanten op.

Jaloezieën kopen bij Woongelofelijk van Donzel

Dit zijn de top 5 redenen waarom mensen jaloezieën kopen bij Woongelofelijk Van Donzel.

// Bepaal eenvoudig de lichtinval

// Veel mogelijkheden (materialen, kleuren en breedtes)

// Luxe uitstraling en passend in elk interieur

// Ze zijn handig in elke ruimte (woonkamer, badkamer)

// In onze woonwinkel in Uden kun je het materiaal zelf bekijken en voelen

Meer vloer • raam • muur

.

Veelgestelde vragen over jaloezieën (FAQ)

Wat zijn jaloezieën?

Jaloezieën zijn een type raamdecoratie bestaande uit horizontale of verticale lamellen die kunnen worden gekanteld om lichtinval te regelen. Ze zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals hout, aluminium en kunststof.

Hoe reinig ik mijn jaloezieën?

Jaloezieën kunnen worden gereinigd met een plumeau of een vochtige doek. Voor diepere reiniging kunnen sommige worden afgenomen met een mild reinigingsmiddel. Volg altijd de onderhoudsinstructies van de fabrikant.

Zijn jaloezieën isolerend?

Ja, ze kunnen helpen bij het isoleren van een ruimte door de lucht tussen de lamellen vast te houden, wat kan bijdragen aan een lagere energierekening.

Kunnen jaloezieën op maat gemaakt worden?

Absoluut, jaloezieën kunnen op maat worden gemaakt om perfect bij je ramen te passen, ongeacht de vorm of grootte.

Zijn ze geschikt voor elke kamer?

Jaloezieën zijn veelzijdig en geschikt voor bijna elke kamer, van keukens en badkamers tot woonkamers en slaapkamers, afhankelijk van het gekozen materiaal en ontwerp.

Zijn er verschillende stijlen van jaloezieën beschikbaar?

Ja, jaloezieën komen in verschillende stijlen, waaronder traditioneel, modern en industrieel, en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen om bij je interieur te passen.

In welke materialen zijn jaloezieën verkrijgbaar?

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan materialen, waaronder hout, faux hout, aluminium en kunststof, elk met zijn eigen unieke uitstraling en voordelen.

Hoe regel ik de lichtinval?

Ze kunnen worden gekanteld om de hoeveelheid licht die binnenkomt te regelen, en ze kunnen worden opgetrokken om het raam volledig vrij te maken.

Bieden jaloezieën volledige privacy?

Ja, wanneer de lamellen gesloten zijn, bieden ze volledige privacy en blokkeren ze het zicht van buitenaf.

Kunnen ze gecombineerd worden met andere raamdecoraties?

Ja, jaloezieën kunnen prachtig worden gecombineerd met gordijnen, vitrages of andere raamdecoraties voor een gelaagd effect en extra stijl.

Zijn jaloezieën kindveilig?

Ja, er zijn kindveilige bedieningsopties beschikbaar, zoals koordloze en gemotoriseerde systemen, om het risico op ongelukken met koorden te verminderen.

Waar kan ik jaloezieën kopen?

Wil je jaloezieën kopen? Kom dan naar de woonwinkel Woongelofelijk Van Donzel in Uden. Kom naar onze afdeling Vloer • Raam • Muur en maak je kennis met onze collectie. Onze specialisten staan klaar voor persoonlijk advies.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})